1. Boutique d'accessoires de mode

Welcome to Weeush, your ultimate destination for cutting-edge streetwear! We're not just an online retailer; we're a hub for the latest trends that define street culture. At Weeush, we get it—streetwear is more than fashion; it's a statement. Our curated collection reflects the spirit of the streets, offering unique pieces that speak to individuality. From bold graphic tees to edgy outerwear, we've got your street style covered. We're not just selling clothes; we're offering an experience, a community that celebrates the fearless essence of street fashion. Risk everything in style with Weeush Where every piece is a nod to the dynamic world of street culture. Weeush isn't just a brand; it's a lifestyle. Welcome to the intersection of fashion and the streets—welcome to Weeush.

2,5

Bas

Umtausch nicht möglich

Ich habe eine Hose bestellt und wollte diese zurück schicken da sie viel zu klein war und viel zu kurz und nicht den Größen entspricht die man Auswählen kann. Diese Seite ist sehr unseriös . Man erhält keine Rücksendeadresse geschweige eine Antwort auf deine emails. Ich habe bereits 10 E-mails an den Support versendet. Kauft euch keine Hosen dort ich muss jetzt rechtlich vorgehen.

19 décembre 2023

Umtausch ist bei diesem Unternehmen nicht möglich

Ich habe dort eine Hose bestellt und wollte diese umtauschen, weil diese nicht gepasst hat. Ich habe zig mal versucht einen Retoureschein zu bekommen, diesen aber nie erhalten. Dann wollte ich die Hose auf eigene Kosten zurückschicken, aber die entsprechende Lieferadresse wurde mir nie mitgeteilt.

9 octobre 2023
Logo de Weesuh

Réponse : Weesuh

Hey Martin,

So unfortunate to hear that you had problems returning your pants. Our sincere apologies for the inconvenience. We see that you have been assisted in our system, but understand that the process did not go smoothly. If anything is wrong or if you need further assistance, please do not hesitate to email us at support@weesuh.com. We will do our best to rectify this. Thank you for your patience and understanding.