3,2

Moyen

Ex dealerautos. Haha

Ex dealerautos.
Klopt iedere auto is wel door een dealer nieuw afgeleverd.
Maar voor ze bij dit bedrijf in de verkoop gaan zijn er meerdere al via de oud ijzer handelaar gekomen.

Bij ons zit een volvo specialist in het dorp die meerdere auto's van dit bedrijf heeft rijdend heeft weten te houden door er een hoop werk in te stoppen.

Hou je van risico en gezeur, kom bij Jaap aan de deur.

16 avril 2026

Slechte garage en een nare man

Slechte garage en een nare man.
De eigenaar verkoopt zeer vervuilende auto’s van 25 jaar en ouder. Oftewel hij vervuilt de omgeving.
Wel pretendeert hij dat een groot bedrijf hier moet sluiten omdat deze de omgeving vervuilt. Van welke wereld is hij.

3 décembre 2025

Geweldige service! Prachtige V70 uit 2009 gekocht tegen…

Prachtige V70 uit 2009 gekocht tegen scherpe prijs. Na een maand wat dingen die gemaakt moesten worden: onder andere de boordcomputer werkte niet, 12-voltstekkers, en vooral: de automaat haperde een beetje. Vandaag is alles gemaakt. Automaat volledig geserviced en loopt als een zonnetje. Eigenblijk is er alleen garantie op de motor, maar ik hoefde niks af te rekenen. En gisteren belde de monteur me dat hij klaar was,. maar dat hij voor de zekerheid nog even een rondje ging rijden om te kijken 'of hij helemaal naar mijn zin is'. Geweldig toch? Ik ben zeer tevreden! En wat een lekkere auto is een V70 toch, zeg ik als voormalig mercedes e-klasse rijder (al was dat wel een oudje, haha)

21 octobre 2025

Fijne service

Fijne service, onderhoud aan mijn Volvo vakkundig en met een goede prijs / kwaliteit verhouding opgelost. Erg prettig dat dit bedrijf zo veel specifieke Volvo kennis heeft.

25 mars 2025

Ik rijd inmiddels in mijn tweede Welovo Volvo…

Ik rijd inmiddels in mijn tweede Volvo van Welovo. Topbedrijf; onconventioneel, hardwerkend, betrouwbaar; ze dromen Volvo en staan altijd klaar om te helpen en mee te denken. Waar de ANWB je auto ‘total loss’ verklaart, fixt Welovo het euvel voor 125 euro…. Ik ga nooit meer naar een andere garage. ❤️

10 juin 2025

Heerlijk bedrijf

Heerlijk bedrijf, eerlijke mensen staan altijd voor je klaar ook als je kleine ongemakken aan je Volvo hebt. Ik rij nu, tot grote tevredenheid, in mijn tweede Volvo van Welovo en hierna komt de volgende ook bij hun vandaan.

3 juin 2025

Naar aanleiding van een nieuwsbericht

Naar aanleiding van een nieuwsbericht in het journaal over nare onterechte beoordelingen over dit bedrijf voel ik de behoefte Welovo een compliment te geven. Een storing die door mijn universele garage en een Volvo dealerbedrijf niet werd opgelost is door Welovo vakkundig, snel en voor een redelijk bedrag gerepareerd. Gewoon een topbedrijf waar je Volvo in prima handen is. Wat mij betreft 5 sterren!
Cees Visser Zoeterwoude

30 juillet 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit