Weoptimicelife Avis

4,7

Sinds ik de AirPro neusstrips en mondtape van Optimice gebruik, merk ik écht verschil in mijn slaap. Ik adem ’s nachts rustiger door mijn neus en word ’s ochtends een stuk frisser en uitgeruster wa... Voir plus

Je voelt meteen dat je vrijer door je neus kunt ademen. Ik heb echter al wel 2x gehad dat het losliet tijdens het hardlopen. Hopelijk gaat daar verbetering in optreden, want als het goed zit is het... Voir plus

4,7

Demande des avis aux clients

40 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Great product which does what it…

Great product which does what it promises. In the past I used many different types of nose strips, but this one is different! Also the communication with the support team was great when I had a question about my delivery. 10/10

6 octobre 2026

Aanrader!

De AirPro en mondtape zijn echt een gamechanger voor mijn slaap. Ik track mijn slaap al langere tijd en sinds ik deze combinatie gebruik zijn mijn scores duidelijk verbeterd. Zou het iedereen aanraden!

5 octobre 2026

Sinds ik AirPro gebruik, slaap ik écht beter!

Ik adem ’s nachts rustiger door mijn neus en word ’s ochtends een stuk frisser en uitgeruster wakker. Wat begon als iets om eens uit te proberen, is inmiddels gewoon een vast onderdeel van mijn avondroutine geworden.
Kleine aanpassing, maar voor mij een groot verschil.

5 octobre 2026

Veel uitgeruster wakker

Ik was eerst een beetje sceptisch over mondtape, maar merk echt verschil. Sinds ik het gebruik word ik veel uitgeruster wakker en heb ik het gevoel dat ik dieper slaap. Inmiddels onderdeel van mijn vaste slaaproutine!

4 octobre 2026

Erg fijne neusstrips

Fijne neusstrips, gemakkelijk in het gebruik en het helpt echt om langer door je neus te kunnen ademen (waar je normaal over zou schakelen naar een mondademhaling).

26 septembre 2026

Erg tevreden!

Ik ben momenteel aan het trainen voor een halve marathon en gebruik de neusstrips van Optimice tijdens mijn trainingen. Vooral tijdens de langere runs merk ik dat ik fijner door mijn neus kan ademen. Inmiddels gebruik ik ze ook ’s nachts in combinatie met de mondtape. Erg tevreden mee!

1 octobre 2026

Slaapt echt fijner!

Slaapt echt fijner!

Gebruik de AirPro nu vooral tijdens het slapen. Ik merk direct dat ik makkelijker door mijn neus adem en word minder vaak wakker met een droge mond. Erg tevreden mee!

29 septembre 2026

I’m really impressed with Optimice

I’m really impressed with Optimice! The brand has a great focus on breathing, recovery, sleep, and performance, and the products feel thoughtfully designed and easy to incorporate into a daily routine. I especially like the AirPro nose strips and the reusable concept, which makes them feel more practical than traditional disposable strips.

The overall quality, modern branding, and focus on both athletes and everyday wellness really stand out. Definitely a brand I’d recommend to anyone looking to improve their breathing and recovery routine!

23 septembre 2026

Optimice really Optimize!

Breathing normally is really a big problem for me, I always feel like something is blocking my airways and good thing that I discover the Optimice! It really improved my breathing experience with it’s nasal strips.🫡👏
And for those who sleep like a muffler🏍️ iykyk😆 I recommend their mouthtape👌
You’ll know it when you use it!😴

21 septembre 2026

De neusclip van Optimice werkt super!

De neusclip van Optimice blijft super goed zitten met de magneten. Let wel op dat je je neus goed schoon maakt voordat je de magneetpleisters plaatst. En geef de pleisters 5 a 10 minuten voordat je de neusclip plaatst voor optimale adhesie. De Optimice Pro kit kwam met verschillende maten clips zodat er voor elke soort neus een passend model is. Ik ben fan en gebruik dit vaak bij interval trainingen.

23 septembre 2026

Great products

Great products, quick delivery and fast responding support. Would definitely recommend!

22 septembre 2026

Verademing

Je voelt meteen dat je vrijer door je neus kunt ademen.
Ik heb echter al wel 2x gehad dat het losliet tijdens het hardlopen.
Hopelijk gaat daar verbetering in optreden, want als het goed zit is het echt een ‘verademing’.

6 septembre 2026

Snel in huis

Snel in huis, duidelijk instructies en het product zelf is zeker een aanrader. Ik ben een beginner met hardlopen en merk zeker een verschil als ik de neus strips gebruikt.

7 septembre 2026