Ekstrem hurtig forsendelse og en langt over normal standard service. Svarer hurtigt på mail når man har spørgsmål. Kæmpe anbefaling herfra 🏆🕺
Lisez les avis des autres
God behandling, lidt svært betaling, men ingen problemer, cykel bestilt og hurtigt lev. Ingen grund til at være skeptisk med hensyn til betalings måden, alt spiller.
L'entreprise a répondu
God og ordentlig købsoplevelse. Overskuelig website og informationerne passer. Rart med løbende kontakt med Søren. Tak for hjælpen med hurtigere ekspedition før weekenden. Leveringen med UPS gik fin... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Konsulent baseret virksomhed. Wheelriders blev etableret i 2021 og har sidenhen hjulpet 100-vis af kunder med at finde det rette el køretøj til dem - direkte via en handel med producenten.
Coordonnées de contact
6640, Lunderskov, Danemark
- hej@wheelriders.dk
- wheelriders.dk
5 star review
God behandling

Køb din nye cykel her
Virkelig god kundeservice, hurtig levering og en cykel der bare spiller. Jeg var skeptisk hvad angår måden at betale på, men der var INGEN problemer. Virkelig god information undervejs i processen. Jeg vil helt klart anbefale wheelriders.

Réponse : Wheelriders
Man få gode vejledning og hjælpe til at…
Man få gode vejledning og hjælpe til at gennemføre sit køb.
Bestilte en Engwe L20 3.0 Pro gennem…
Bestilte en Engwe L20 3.0 Pro gennem Wheelriders - Søren oplyste at der kunne være lang leveringstid og at han ville vende tilbage når der kunne leveres - ærlig snak helt fair. Jeg har nu modtaget min cykel - smertefri levering og cyklen er perfekt. Betalingsmåden skal man lige omstille sig til men er ret enkelt da Søren sender den fornødne information for gennemførelse. Kan varmt anbefale at handle her.
Følte mig tryg ved køb
Følte mig tryg ved køb, hele vejen igennem. Søren svare hurtig på mail og opkald og man bliver guidet igennem købet hele vejen.
Kan helt klart anbefales at handle fra wheelriders.

Super Service
Super Service. lækkert man bliver guidet igennem. og god info.
jeg er super tilfreds med købsoplevelsen. og selve produktet. kan klart anbefales !

Fantastisk kundeservice!
Jeg har i dag modtaget min cykel fra Wheelriders. Der var problemer med levering fra fjernlager, men jeg blev holdt opdateret hele vejen igennem af Søren. Derudover svarede han på alle spørgsmål jeg havde. Fantastisk kundeservice. Det har været en absolut fornøjelse at handle med Søren! Flere burde køre deres virksomhed som han gør.

God priser og service
God priser og service
Søren støtte dig igennem hele handler process
Jeg var også lidt skeptisk over betalingsmetode men det var sikkert og nemt nok.
Stræk anbefaling fra mig ✌️
Fantastisk god kundeservice og tryghed/…
Fantastisk god kundeservice og tryghed/ kontakt under hele købet. Hurtig respons og telefonisk kontakt. Hurtigt levering tilmed.
Kan varmt anbefale at handle igennem. Wheelriders.dk
Købte et kukirin a1 igennem ham når det…
Købte et kukirin a1 igennem ham når det så dukker op med defekt lader tror han ikke på en og vil have mig til at sende alle mulige beviser for den ik virker.
Foretrækker personligt at handle med folk der stoler på mig når jeg siger varen er defekt, ligesom jeg stolede på ham og bare sendte mine penge før varen ankom og på en måde der virkelig får alarmklokkerne til at ringe

Réponse : Wheelriders
Super service, Super vejledning. Alt fungerede fra start til slut. Kun de bedste anbefalinger til Søren

Réponse : Wheelriders
Søren har styr på tingene!
Virkede lidt mærkeligt til at starte med ift. betalingsmetoden osv, men alt fungerede som det skulle og Søren svare altid hurtigt. Intet at komme efter her. Rigtig fin hjemmeside, kan varmt anbefales

Wheelriders.
Wheelriders.
Har købt cykel med hjælp af Søren.
Det blev en anden cykel, end vi havde tænkt.
Men det var god rådgivning, så meget tilfredse.
God service og hurtig levering.

Réponse : Wheelriders
Fremragende service og bedste pris på elcykler!
Jeg købte to Engwe N1 Pro elcykler fra wheelriders.dk og havde en rigtig god oplevelse. Kundeservicen var hurtig og hjælpsom, og prisen var den bedste sammenlignet med andre hjemmesider. Betalingen foregik via bankoverførsel (ikke online kortbetaling), men det gik helt problemfrit.
Selvom lageret først sendte den forkerte cykelmodel, reagerede Wheelriders hurtigt og sendte den rigtige uden problemer. Leveringstiden var endda hurtigere end lovet. Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit køb og servicen!
I bought two Engwe N1 Pro E-bikes from wheelriders.dk and had a really good experience. Their customer support was responsive, helpful, and the price was the best I could find compared to other websites. The payment was done via bank transfer (not online card payment), but everything went smoothly.
Although the warehouse initially sent the wrong bike model, Wheelriders quickly responded and arranged a replacement without any hassle. The delivery time was even faster than they promised. Overall, I’m very satisfied with the purchase and the service!

Réponse : Wheelriders
Tak til Søren for en god købsoplevelse.
Tak til Søren for en god købsoplevelse.
Skulle købe en fatbike, så jeg søgte på nettet og faldt over wheelriders.dk , jeg var lidt skeptisk i starten, men Søren hjælp mig igennem hele købsprocessen. så Wheelriders.dk kan varmt anbefales.

Réponse : Wheelriders
Hej Søren tak for god information…
Hej Søren tak for god information angående køb af el løbehjul.
Det er lige kommet idag og det kom hurtigtiger end forventet.
Det må jeg sige er god service, det med betaling gik også som smurt, man er selvfølgelig i tvivl, men ingen beklagelse herfra. Bare man følger dine anvisninger,
Bestilte et løbehjul fra kukirin G2max, og alt er kommet +sæde som jeg ikke bestilte med.
Jeg kan kun anbefale din hjemmeside og hjælp.
Stor tak herfra Søren
Ps. Søren var meget behjælpelig med de spørgsmål jeg havde.
Mvh Jacob Hvillum

SERVICE UD OVER DET SÆDVANLIGE
For tre år siden købte jeg min cykel gennem Søren og det spillede bare også selvom noget af beløbet skulle til en Kinesisk producent. Men ALT spillede bare. Nu tre år efter vil jeg gerne sælge cyklen, men havde ingen fysisk kvittering. Kontaktede Søren om han kunne finde mig i hans system. Prompte kom svaret at han såmænd havde kontaktet producenten i Kina og at han havde en kvit til mig i næste uge. DET ER BARE GOD SERVICE DEN MAND UDFØRER. Tak Søren.

Alt gik perfekt
Hej
Jeg var lidt skeptisk over betalingen.
Men det var supernemt og alt gik meget hurtigt igennem, plus han svarer altid mega hurtigt og hjælper 5 stjerner herfra

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.