Banner for Wifi.se Sverige AB

Wifi.se Sverige AB Avis

1 798
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lite dålig information gällande 2026 erbjudande, att man behövde nytt för det som funkade 2025. Men de var väldigt hjälpsamma för att lösa det, 2 veckor utan Wi-Fi under våra 4 veckor i Europa. Men... Voir plus

Jag är mellan 80 och 90 år och har installerat WiFi i min nya husbil tack vare Christian som inte gav upp. Det trodde jag inte var möjligt och inte heller min sambo. Hon ser nu fram mot en utlandsseme... Voir plus

Otroligt snabb leverans av varan, lika snabbt och enkelt var installationen av routern. Och man blir glatt överraskad hur snabbt och bra en 5G router fungerar i jämförelse med en 4G. Plus att denna va... Voir plus

1. Espace Internet
  2. Fournisseur de connexion internet
  3. Fournisseur d'équipements de télécommunications

À propos de Wifi.se Sverige AB

Välkommen till WIFI.SE – din pålitliga mobiloperatör för mobilt bredband och innovativa datalösningar i Sverige och Europa. Vi erbjuder flexibla lösningar som passar dagens digitala och rörliga livsstil, oavsett om du är hemma, på vägarna eller ute i Europa.

WIFI.SE brinner vi för att hålla både privatpersoner och företag uppkopplade, var de än befinner sig. Våra tjänster är skapade för alla – från resenärer och digitala nomader till entreprenörer, familjer och äventyrslystna kunder som vill ha stabilt internet överallt.

Utforska vårt breda sortiment av produkter som ger stark och stabil uppkoppling, även på avlägsna platser. Perfekt för husvagnar, husbilar, lastbilar, sommarstugor och mobila kontor.

• Europa SIM – smidig roaming i hela Europa
  • SIM för Sverige – snabb och stabil uppkoppling på hemmaplan
  • 5G-routrar – kraftfull prestanda och enkel installation
  • Antenner & tillbehör – extra räckvidd och bättre signal
  • Adapters för Apple TV, Google Chromecast & Android TV – möjliggör drift av din enhet med 12 V, perfekt för mobila miljöer

Hos WIFI.SE står enkelhet, trygghet och kundnöjdhet i fokus. Via vår smidiga webbplattform kan du enkelt jämföra, välja och beställa den lösning som passar just dina behov – snabbt och säkert.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor.
Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa uppkopplingen för ditt nästa äventyr!

BESÖK VÅR HEMSIDA 5G ROUTERS 5G SIM-KORT

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 798)

480 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

14 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Filip för ert fina omdöme!

Vad roligt att höra att ni är nöjd med både vårt bemötande och ert SIM-kort för Sverige. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Funkar perfekt

Funkar perfekt

6 mai 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Kenneth för ert fina omdöme!

Vad roligt att höra att ni är nöjd med er portabla Hybrid Traveller 5G-router och att den fungerar perfekt.

Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Med vänliga hälsningar, Anna Maria

Köpte simkort för ett tag sedan

Köpte simkort för ett tag sedan. Skulle aktivera det på söndagen och vi skulle åka ut i Europa på måndagen. Då har sim-kortet jag köpt helt bytt hur många gb det kan ha till hälften. Mailade och fick svar att priset var sänkt till 499kr för 50gb men jag fick betala 799kr.
När sonen började klättra på väggarna Frankrike skulle jag aktivera det.betalade 799kr på lördagen och kl 11 på söndagen aktiverades det inte utan nån gång på måndagen. Det stod i bekräftelsen att jag skulle få ett mail när det var igång. Det fick jag inte heller.

20 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Dan för ert omdöme och för er feedback.

Vi beklagar verkligen att upplevelsen inte blev som förväntat. Återbetalning av mellanskillnaden är gjord.

Ibland ändrar leverantörerna av Europa-SIM sina villkor, vilket tyvärr påverkar både oss och våra kunder. Vi har försökt skicka ut nya SIM-kort till de flesta kunder som berörts, men tyvärr verkar vi ha missat er, och det ber vi om ursäkt för.

Vi tar till oss av er feedback kring informationen och aktiveringen, och vi kommer att se över hur vi kan göra detta tydligare framöver.

Med vänlig hälsning, Anna Maria

Wifit jag beställt fungerade inte

Wifit jag beställt fungerade inte. Trots påstötning tog det lång tid och bekymmer innan det började fungera.

13 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Anna-Lena för ert omdöme och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse.

Vi beklagar verkligen att ni fick problem med er router och att det tog längre tid än det borde innan allt fungerade. Vi förstår att det var frustrerande.

Vi uppskattar er feedback och arbetar kontinuerligt med att förbättra både våra produkter och vår support, så att våra kunder får en så smidig upplevelse som möjligt.

Med vänlig hälsning, Anna Maria

Oklart hur man hittar ICCID nummer på SIM-kortet

Oklart vilket nummer som skulle anges som SIM-kortnr. T.ex. inget nummer på kortet som började med 89xxx
Fick dessutom inget bekräftelse-mail vid registrering.
Till slut fick jag välja "Forgot Password" och då kom jag in på mitt konto.

12 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Marcus för ert omdöme och för att ni valde vårt Europa-SIM.

Vi beklagar att registreringen upplevdes som otydlig. Vi tar till oss er feedback kring ICCID-/SIM-kortsnumret och informationen vid registreringen för att göra processen enklare för framtida kunder.

Det var bra att ni till slut kunde komma in på ert konto via "Forgot Password". Om ni behöver hjälp framöver är ni alltid välkomna att kontakta vår kundtjänst.

Med vänliga hälsningar, Anna Maria

Som vanligt snabb bra proffesionell…

Som vanligt snabb bra proffesionell service.

10 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Per för ditt fina omdöme!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service. Tack för att du väljer wifi.se och varmt välkommen åter.

Allmän erfarenhet

Täckning och funktion på surfen är mycket bra i de länder vi varit i. Lite struligt med info om simkortens storlek på mina sidor och hemsida där uppgifterna skiljer sig och kräver manuell hantering via mejl. Dock snabba svar så allt löser sig till slut.

17 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Mårten för att ni tog er tid att lämna ett omdöme!

Vad roligt att höra att ni är nöjda med täckningen och funktionen på vårt Europa-SIM. Tack också för er feedback kring informationen på hemsidan och Mina Sidor. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra informationen och göra det enklare för våra kunder.

Vi är glada att vi kunde hjälpa till och lösa det snabbt när frågor uppstod.

Allt fungerar bra

Allt fungerar bra, beställa osv. Gillade förra MittWifi bättre än det nya.

8 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Berit för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Vad roligt att höra att allt fungerar bra och att ni är nöjd med både beställning och vårt Sverige SIM-kort.

Tack även för er synpunkt om Mina Sidor. Vi uppskattar all feedback och tar med oss era synpunkter i vårt fortsatta utvecklingsarbete.

Tack för förtroendet och varmt välkommen åter!

Bra support

Bra support. Funkade inte först men kontaktade wifi.se och fick tipset att dataroaming i min ZTE-router kunde vara låst. Bytte till kompisens gamla 4G wifi.se router, funkar perfekt!👍

17 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Dick för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Vad roligt att höra att ni fick igång Europa SIM-kortet. Ibland kan vissa routrar kräva lite extra inställningar, men det är skönt att höra att ni hittade en lösning och att allt fungerar som det ska nu.

Tack för förtroendet och för att ni delar med er av er erfarenhet.

Med vänliga hälsningar, Anna Maria

De ringde tillbaka utanför öppettider…

De ringde tillbaka utanför öppettider och hjälpte oss när wifi var slut. Mycket bra!

9 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Manne för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Vad roligt att höra att ni är nöjda med hjälpen ni fick. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att hjälpa våra kunder, även när det är brådskande.

Tack för förtroendet och hoppas att ni får fortsatt glädje av ert SIM-kort för Sverige.

Fungerar alltid perfekt.

Fungerar alltid perfekt.

16 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Sven-Olof för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Vad roligt att höra att Europa SIM-kortet har fungerat perfekt för er. Vi uppskattar verkligen att ni delar med er av er erfarenhet.

Tack för förtroendet och varmt välkommen åter!

För dyrt

För dyrt, går ej att spara surf. Önskar flexiblare antal GB och inga dataplaner.

9 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Susanne för att du tog dig tid att skriva ett omdöme.

Vår lösning är utformad för kunder som vill slippa löpande abonnemang och bindningstider. Du betalar en gång och har sedan tillgång till din datamängd i upp till ett år.

Vi förstår att upplägget inte passar alla, men många av våra kunder uppskattar att slippa månadsavgifter och automatiska förnyelser. Det är naturligtvis tråkigt om man har data kvar när giltighetstiden går ut, men för de flesta kunder räcker datan under hela perioden.

Tack för din feedback. Vi tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra produkter och datapaket.

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Berne för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att allt fungerar utmärkt och att ni är nöjd med ert Europa-SIM.
Vi önskar er en fortsatt trevlig helg och många härliga resor runt om i Europa!

Med vänliga hälsningar, Anna Maria

De gånger support behövs är den…

De gånger support behövs är den utmärkt.Och behöver sitta å vänta i nån telefonkö

6 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Dennis för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med supporten. Vi hoppas att du får mycket glädje av din Hybrid Traveller och att internet fungerar riktigt bra på dina resor.

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Lennart för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att Europa-SIM-kortet fungerar bra i husbilen. Vi önskar er många trevliga resor och en fortsatt stabil uppkoppling längs vägarna.

Snabb service

Snabb service då mitt simkort strulade

19 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Håkan för ditt omdöme!

Vad skönt att höra att vi kunde hjälpa till snabbt när SIM-kortet strulade. Vi hoppas att du är nöjd med din Hybrid Traveller och att den ger dig många problemfria resor framöver.

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Hans för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att allt kom fram som det skulle.

Vi hoppas att ni får stor glädje av er Hybrid Traveller och att 12 V-installationen i husbilen fungerar bra.

Med vänliga hälsningar, Anna Maria

Fylla på surf kan vara knepigt ibland.

Den här gången så handlade det om att fylla på deras surfkort och i detta fall var det europakortet som det trasslade till sig. Bra och snabb support fixade till detta så att allt blev klart inför kommande resa. Tack och en Glad å fin midsommar önskar vi. Ronny och Madde Örebro

12 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Ronny för att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss och vi uppskattar verkligen ert förtroende.

Vi önskar er en fantastisk resa och en riktigt glad midsommar!

Anna Maria & teamet på wifi.se 🌸☀️🇸🇪

Är alltid att lita på

Är alltid att lita på, levererade precis som väntat snabbt och smidigt.

5 juin 2026

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Håkan för ditt omdöme!
Vi önskar dig en glad midsommar och många härliga resor framöver.
Med vänliga hälsningar, Anna Maria & teamet på wifi.se

Réponse de Wifi.se Sverige AB

Tack Thomas för att du valde wifi.se!
Härligt att höra att köpet av ert Sverige-SIM gick lätt och smidigt.
Vi önskar dig en riktigt fin midsommar och många uppkopplade äventyr framöver.

Med vänliga hälsningar, Anna Maria & teamet på wifi.se