Jeg har handlet hos Wild Distillery to gange og haft en rigtig god oplevelse begge gange. Den bornholmske gin bærer tydeligt præg af godt håndværk og kvalitet – fra det flotte flaskedesign til selve... Voir plus
Lisez les avis des autres
En fornøjelse at være på rundvisning på Wild Distillery, hvor Henrik på sjov og underholdende vis beskriver rejsen fra starten og til i dag. Smagsprøver på de mange gin varianter er et flot punktu... Voir plus
Et besøg på wild destilleri, og en spændende og overraskende gin-smagning. Meget kyndig dame-bartender, der kunne få smagsløgene frem, og vi blev kloge på kvalitet & sammenhæng med korrekte tonic-... Voir plus
Virkelig god og indholdelsesrig rundvisning af Henrik... top. Utroligt sødt, venligt, imødekommende og hjælpsomt personale. Fantastisk at man kan købe mad - især Thai mad - på stedet, fantastiske fysi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Midt på Bornholm ligger Wild Distillery, hvis mission er at sætte nye standarder for nordisk spiritus produktion. Omringet af den bornholmske, rå natur, fortsætter vi hver eneste dag jagten på den perfekte og mest fuldkomne gin. Økologisk, håndlavet spiritus med inspiration fra nordisk smag og stil.
Coordonnées de contact
Rønnevej 74, Lobbæk, 3720, Aakirkeby, Danemark
- info@wilddistillery.com
- wilddistillery.com
Aldrig har jeg hørt alle gæster til…
Aldrig har jeg hørt alle gæster til påske frokost.ej hvor er den snaps dejlig.
Super lækker ligesom alt andet
Det bare lækkert 🙌🙌😎
Jeg har handlet hos Wild Distillery to…
Jeg har handlet hos Wild Distillery to gange og haft en rigtig god oplevelse begge gange. Den bornholmske gin bærer tydeligt præg af godt håndværk og kvalitet – fra det flotte flaskedesign til selve produktet.
Købsprocessen er nem, og kommunikationen omkring forsendelse er klar og professionel. Jeg kan varmt anbefale både produkt og service til andre.
Nem bestilling
Nem bestilling, hurtig levering selvom vinteren drillede.
Var god til at informere om leveringen, som kun blev udskudt en dag på grund af sne.
Perfekt
Altid en super service og lækre produkter. Jeg er vild med min .... nu yndlings gin - Go (dette ord må jeg ikke skrive ;0) og Gin.
Købte nogle samleobjekter samt nogle…
Købte nogle samleobjekter samt nogle snaps til julen - hvaliteten af varen kan man ikke sætte en finger på - men indpakningen samt fotos fra hjemmeside er ikke hvad man får - samt kunne samleobjekterne godt være kræses lidt mere om "Hornslet" er JF min opfattelse et unikum....
Firmaet er 100 % dedikeret!
Lækre produkter
Nu har jeg besøgt deres flotte sted på Bornholm, smagt nogle af deres produkter og jeg er vild med det hele.
En nærværnede ejer, der fortæller om rejsen til hvor de er nu, oplevelsen med smagsprøverne og nu også de flasker gin, jeg har købt og nyder.
Alle de allerbedste anbefalinger herfra og fortsat god vind til jer på Bornholm.
Super hurtig og nem bestilling og…
Super hurtig og nem bestilling og levering på ganske få drage 💪
Fantastisk service
Fantastisk service. God behandling i den fysiske butik, hvor man fik lov til at smage på noget nyt. Samt gode ideer til drinks
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.