winefinder.com Avis 1 898

TrustScore 4 sur 5

4,0

Bra beställningsfunktion - dock blev jag ngt överraskad av att inte få någon förhandsavisering inför leverans... Var därför oförberedd och inte hemma när budet ringde och sa att han stod utanför huse... Voir plus

snabba oftast tom punktliga. Alltid mkt bra viner. Har dock på senare år växlat upp. Ni har nu ett väsentligt dyrare sortiment. Saknar viner i mellanklassen dvs. viner mellan 135 -155. Tidigare fa... Voir plus

Bra och spännande utbud. Tema lådor, t ex 6 pinot noir från olika länder och delar av världen. Eller t ex 6 olika årgångar av ett vin från samma producent. Detta ger roliga och trevliga provningar... Voir plus

1. Caviste
  2. Magasin d'alcool

Winefinder ApS är en oberoende e-handel som säljer vin på nätet med fokus på kvalitetsviner. Winefinder ApS blev den 15 oktober 2007 det första företag som hos Skatteverket fick registrering som distansförsäljare av vin till svenska privatpersoner och är idag Nordens ledande e-handel för kvalitetsviner.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

2 k avis

A répondu à 14 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Winefinder har ett hygligt sortiment…

Winefinder har ett hygligt sortiment men det har blivit betydligt mindre under senare år, troligen pga att ekonomer kommit in i bilden, då brukar kvaliteten vanligen chansera. Leveranserna är urusla, åtskilliga gånger anpassar man sig och väntar men inget kommer och ingen ursäkt eller kompensation från WF. Om du värdesätter säkra leveranser enligt avtal...sök en annan leverantör.

8 avril 2026
Avis spontané

Har länge sökt efter det danska vinet…

Har länge sökt efter det danska vinet KIRSBERRY som förr fanns att köpa på Systembolaget. Det här körsbärsvinet tycks vara oerhört svårt att få tag på, såvida man inte reser utomlands och det har jag inga planer på.
Satte min förhoppning till Winefinder då jag förstått att det är ett danskt företag(?) men inte ens här hittar jag det.
Så oerhört tråkigt och frustrerande att det ska vara så svårt att hitta sitt favoritvin i Sverige!!

27 décembre 2025

Undvik

Jag har köpt viner genom deras en primeur samt vanligt. Generellt obefintligt bemötande vid frågor. Dålig information om vad som händer med beställning. Problem med fakturering. Känns mycket osäkert att handla här. Undvik.

17 décembre 2025

När kommer mitt vin?

Jag har upprepade gånger via mejl försökt få svar på när min leverans av förbeställda, förbetalda (2023) primörviner beräknas anlända. Får samma envisa mejl svar att bara jag har betalat min hemtagningsfaktura så kommer transportbolaget att kontakta mig. Jag har inte fått någon sådan. Ringer på telefon där jag enligt upplysning har plats ett i kön. Efter 20 minuter utan svar ger jag upp. Hur skall jag bära mig åt för att få besked på en rimlig fråga? Känner inte för att fortsättningsvis anlita Winefinder och kommer inte heller rekommendera någon annan att göra det.

10 décembre 2025
Avis spontané

Blev lurad vid köp av primörviner

De tar betalt för primörviner… men jag får aldrig leverans för mina finer… nu har jag väntat 1 1/2 år för mina 2023 primörviner som jag betalade nästan 10 000 kr för… men utan att någonsin höra från winefinder eller få leverans… känner mig lurad!

4 décembre 2025

Kundtjänst som inte svarar

Har gjort vinbeställningar på närmare 50k hos Winefinder men informationen från företaget är nästintill obefintlig kring leveransdatum. Har mejlat kundtjänst och ringt flera gånger men inget svar.

13 juin 2025

Arrogans!

Utlovad lev. en fredag mellan 17-22. Kl 22 informerade Best om att lev uteblir. Ny info om lev till nästa fredag. Samma visa, kl 22 info om ingen lev! Best hänvisar till Winefinder! 10 dagar försenad kommer slutligen leveransen! Det största problemet är dock Winefinders totala arrogans. Trots tre email till Winfinder med begäran om info, är det helt knäpptyst! Begäran om att annullera köpet följs också av total tystnad! Urdåligt och jag lämnar nu Winefinder för annan leverantör.

28 mars 2025

Hej Stefan,

Tack för din recension!

Vi har gått igenom och hittar 1 mejl från dig som vi har besvarat den 9 April men svar från dig har uteblivit. Återkoppla gärna på vårt mejl så vi kan kika på ditt ärende tillsammans.

Ber om ursäkt för det inträffade!

Trevligt

Bra möjlighet att läsa om viner och eventuellt prova det man blir nyfiken på.

16 janvier 2025

Ännu en gång ställs leveransen in

Ännu en gång ställs leveransen in, nu efter 20 minuter, kl. 17.20 säger de att de inte kommer hinna till kl.22.00. Ändå valde jag ett valbart datum, detta kan inte winefinder gömma sig bakom, detta känner de till och låter det vara. Oseriösa mot kund kallas sånt.

10 janvier 2025

Mycket bra leverans

Snabb och bra leverans

13 septembre 2024

Hej Mats,
Det verkar som om du är nöjd med oss ​​vilket gör oss glada. Vi undrar hur vi kan förbättra oss så vi kan få 5 stjärnor från dig? Mycket tacksam om du skriver till oss på info@winefinder.com
Tack för att du handlar av oss.

Med vänlig hälsning Winefinder

Det blir bara 4 stjärnor då det blir en…

Det blir bara 4 stjärnor då det blir en stjärna mindre pga att ni alltid tar fraktavgift!

19 septembre 2024

Hej Staffan,
Tack för ditt omdöme.
Vi har frakt på alla våra leveranser.
Tyvärr är det inte lagligt att ha fraktfritt över ett visst belopp (skulle kunna anses mana till mer köp enligt svenska alkoholbestämmelser).
Tack för att du handlar av oss.

Hej Lena,
Tack för ett fint omdöme. Omdömen som ditt hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är så glada att du är nöjd.

Med vänlig hälsning Winefinder

Enkelt att beställa och betala

Enkelt att beställa och betala. Varorna levererades under utsatt tid.

13 septembre 2024

Hej Peter,
Vad roligt att du gav oss 5-stjärnor, tack! Positiva omdömen ger oss energi att bli ännu bättre.

Bra info om viner

Bra hemsida med prisvärda viner

6 septembre 2024

Hej Anders,

Toppen

Snabb, smidig och korrekt leverans. Inget att klaga på alls.

12 septembre 2024

Hej Henrik,

Med vänlig hälsning Winefinder

En savoir plus sur les différents types d'avis.