2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Matte Winter refuses to communicate…

Matte Winter refuses to communicate with me. I was sold a second hand electric trike, that should have been new. I have been trying for more than a year to get information from A Winther on the parts that I need to change. They simply refuse to answer my questions, continually saying that they ( the manufacturer) do not know. Recently I purchased 2 wheels, when they arrived they have parts missing, which renders them unusable. Matte Winther CEO refuses to answer my emails.

I could go on, they are rubbish people, running a rubbish company producing rubbish products.

Matte Winter nægter at kommunikere med mig. Jeg fik solgt en brugt elektrisk trehjulet cykel, som skulle have været ny. Jeg har i mere end et år forsøgt at få information fra A Winther om de dele, jeg skal udskifte. De nægter simpelthen at besvare mine spørgsmål og siger hele tiden, at de (producenten) ikke ved det. For nylig købte jeg 2 hjul, og da de ankom, manglede de dele, hvilket gør dem ubrugelige. Matte Winthers administrerende direktør nægter at besvare mine e-mails.

Jeg kunne blive ved, de er elendige mennesker, der driver et elendigt firma, der producerer elendige produkter.

4 novembre 2024

Winther Superbe 2

Winther Superbe 2 – Promovec el-system
I april 2021 købte jeg en elcykel. Af flere forskellige modeller, valgte jeg en Winthercykel. Jeg vil gerne støtte det danske marked, da det er H.F. Christiansen der står for dette mærke. Derudover er det et Randersfirma, hvor jeg også bor. Altså et ekstra plus.
I 2022, efter lidt over 1 år, kom der imidlertid problemer med batteriet. Det blev tilsyneladende afladet for hurtigt! Selve cyklen er der ikke problemer med.
Jeg fik, gennem min cykelhandler, et nyt batteri under daværende garanti, på 2 år.
I dag har man hævet garantien til 5 år. Det er der sikkert en god grund til! Det nedsætter jo udgiften for forbrugerne væsentligt, hvis uheldet er ude igen!
Nu, efter ca 3 år, oplever jeg så igen problemer med batteriet!
Det lyder utroligt at jeg oplever 2 batterier med en ”indbygget” defekt!
Efter ca. 4 år er 2 batterier ”slidt” ned! På trods af, at jeg, ifølge cykelhandleren, lader korrekt på batteriet. Batteriet bliver ladet op efter hver tur. Altså bliver det aldrig helt afladet! Cyklen står ikke ude i dårligt vejr. Det er særdeles sjældent at kapaciteten har været kørt ned på under 40 %.
Jeg kører altid op ad bakke i lavt manuelgear.
Jeg cykler ca. 15-20 km næsten hver dag (go’ motion for aldrende knæled!)
Det vil nu koste ca. 5000 kr for et nyt batteri!
Ud fra disse oplevelser, vil jeg kraftigt fraråde andre at købe elcykel med Promovec- elsystem!
Winthercyklen fejler ikke noget…… bortset fra at den er monteret med et Promovec elsystem.
Mvh
Torben Solhøj

7 octobre 2025

Lacken lossnar

Jag tycker att cykeln fungerar mycket bra. Men lacken på min fina, matta, elcykel har börjat lossna på mer än ett ställe och cykeln är inte mer än 6 månader. Det drar ner betyget avsevärt då det inte finns mycket man kan göra åt det, och det ska inte hända med en cykel som kostar 23.000:-. Jättetråkigt.

15 juillet 2025

Min erfaring med en el cykel fra…

Min erfaring med en el cykel fra Winther er: at den ikke holder ret godt og meget hurtig bliver total slidt op i kranken/motor. En god cykelsmed vil være tilrådeligt såfremt man investerer i en Winther el cykel.

25 mai 2023

Ikke bedre end en "supermarkedcykel"

Vi har en seks år gammel Winther cykel som er i fin form - dog mangler en lille plastikdims til dens dynamonarv
Har henvendt mig til winthercykel.dk og de henviste mig til deres cykelhandlere, som forhandler deres mærke. Disse sagde at de ikke kunne skaffe reservedelen - men jeg kunne jo købe et nyt hjul og så kassere det gamle hjul, som ellers ikke fejler spor.
Herefter henvendte jeg mig til Winther igen for at høre om det kunne have sin rigtighed (vi er jo i en tid med bæredygtighed på dagsordenen).
De har ikke svaret og heller ikke på reminderen efter ca. 3 uger

Hvis en mærkevareproducent/grossist ikke sørger for at have reservedele til deres cykler og ikke ønsker at svare på henvendelser, så kan man faktisk lige så godt investere i en af de bedre "supermarkedcykler", som er på markedet til en mere konkurrencedygtig pris - De skal nok også holde mindst seks år!

Ellers fin cykel

10 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit