Lisez les avis des autres
De levering heeft iets op zich laten wachten, maar toen ik hierover mailde kreeg ik per omgaande bericht. Ivm langere levertijd kreeg ik een kortingscode voor een evt volgende bestelling. Een week lat... Voir plus
Inderdaad BAGGER, weer Chinese ROTZOOI! Dit moeten we NIET doen, maar onze eigen industrie supporten! Op slinkse manier denk je dat het een westers bedrijf is, maar je bent gewoon je geld kwijt! Meld... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Beloftes maken geen schuld bij Wise Way
Eind december 2021 een bestelling geplaatst. Na 14 dagen maar eens een berichtje gestuurd met de vraag waar het blijft. Verhuizing en vertraging bij bezorgdienst. Graag nog even geduld. Eind januari 2022 maar weer eens een berichtje gestuurd. Antwoord: vertraging bij bezorgdienst. Graag weer even geduld. Ze zijn erg gul met excuses. Thats it. Verder moet ik maar geduld hebben. Uiteindelijk artikel wel ontvangen ( Ali levert nog sneller), maar eerst moest ik nog wel € 7,52 inklaringskosten betalen. Die krijg ik nog wel terug hebben ze gezegd.
Vergeten te melden: ze hebben destijds netjes terugbetaald.
Minder dan 1 kan ik niet geven
Minder dan 1 kan ik niet geven. Na bestelling van een product (trilabsorbers voor wasmachine) heeft het waanzinnig lang geduurd eer ze toekwamen. Na installatie hebben ze het net geen wasbeurt uitgehouden (rommel) en als ik een BTW factuur vraag blijken ze geen factuur te kunnen geven op onze firmanaam. Oplichters!!
Pakketje geretourneerd en is nu…
Pakketje geretourneerd en is nu plotseling zoek. Heel veel heen en weer gemaild, maar is niet te vinden, dus de rekening, via Klarna, zal ik nu toch moeten gaan betalen. Klantenservice staat je netjes te woord, maar ik zeg NOOIT bij Wiseway iets bestellen
Koop hier niks mensen!
Het is jammer dat de EU dit soort Chinese oplichters niet wil/durft aan te pakken. De grootste vervuilende natie op aarde, mag ongehinderd nepproducten en fake websites op het internet plaatsen. Wat een aanfluiting
Heel slecht vraag al ruim een week…
Heel slecht vraag al ruim een week retourformulier aan maar daar wordt niet op gereageerd en je moet binnen 2 weken retouren met retourformulier ik krijg geen eens antwoord 🤬🤬
Zeer slecht
Zeer slecht. Had al besteld voordat ik de recensies had gelezen. Product maand geleden betseld, nog steeds niets geleverd. Had te maken met verhuizing, aldus Wiseway. Het is niets meer en minder dan een dropshipper. Enige pluspuntje is dat ik nog niet betaald heb. Post stond vandaag met het pakketje voor de deur. Leek in de verste verte niet op hetgeen ik besteld had. Er moest een grote gieter met solar licht inzetten, in het doosje paste amper een koffiemok
Niet bestellen daar!
Slecht bedrijf wat zich niet houd aan hun beloofde service. Kwaliteit slippers is slecht, komt uit China, de maat klopt voor geen meter. Na zo'n 15x over en weer mailen( wat de rest hier al meld, korting, teruggave geld tot uiteindelijk de helft van wat ik betaald heb terug ontvangen met behoud van de slippers, blahblahblah) en dreiging van inschakelen rechtsbijstand kwam daar dan eindelijk het retourformulier. Ze wilde het aangetekend terug krijgen. Ik heb uiteindelijk gewoon via DHL brievenbuspakketje terug gestuurd en op het moment dat ik een mailtje ontving van DHL dat het bezorgt was naar wiseway gemaild dat ik bericht had dat het pakketje was aangekomen en hoopte dat de afhandeling nu snel in orde gemaakt zou worden. Dit was 20 juni, kreeg dag erna bericht dat afhandeling binnen 14 werkdagen zou plaatsvinden. Nou hèhè, vandaag stond het bedrag dan eindelijk terug op m'n rekening. Te zot voor woorden, bestel hier niet! Blijkt een eenmansbedrijfje te zijn in Groessen. Een kist van een huis op googlemaps te zien. En geld verdienen over iedereen z'n rug!
Op Social media ben ik geblokkeerd nadat ik gemaild had.
Ik krijg geen retour formulier zoals op…
Ik krijg geen retour formulier zoals op de website staat om mijn bestelling van een jurkje van 29.95 retour te verzenden.
Op mijn vragen geen antwoord alleen dat ze mij eerst 30 dan 20 en nu 50,% ,korting willen geven op mijn volgende bestelling. Verzendkosten van 7.95 wil ik dan wel betalen maar ik krijg gewoon geen retour label en adres om te retourneren. Oplichterij is het.
Oplichters
Jammer dat de gehele webshop bestaat uit alimeuk, en je dus 2 of 3x zoveel betaald zelfs de afbeeldingen zijn exact hetzelfde. Uiteraard mag dat op social media niet gedeeld worden want dan word je geblokt ;)
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Artikel gehad was al niet de kwaliteit is wat gezegd werd. Zelfs niet eens het merk wat beloofd was. Zeer slechte kwaliteit. Weigert retourformulier te sturen. Retourkosten voor jezelf en allerlei mail met onzinnige korting als je het niet retour stuurt en ander artikel daar koopt. Dat zal ik dus nooit meer doen. En bij deze waarschuwing voor anderen. Nooit kopen bij WiseWay!!
Vreselijk bedroevend
Rechtstreeks vanuit China...Ali-kwaliteit...
Ondanks de belofte op de site niet goed-geld terug bleek dat een drama te zijn.
Na allerlei vreemde voorstellen van korting op de volgende aankoop of n deel van het geld terug krijgen, heb ik met mn rechtsbijstand advocaat gedreigd.
Uiteindelijk n retourformulier gekregen en alles aangetekend terug gestuurd naar het bedrijf.
Toen na 14 dagen het geld van één jurkje terug.... terwijl het er twéé waren...
Nogmaals gemaild...
Én ja hoor het geld terug.
Het is n eenmansbedrijf van ene Linda...
Op Facebook diverse sites die terug leiden naar wiseway.
Koop hier nóóit iets..... absoluut geen aanrader!!!
Hoezo 100 % recht van retour
Besteld slippers maat 40. De slippers die ik ontving hadden sticker met maat 40, maar maat was werkelijk net 39. Volgens de website geldt 100 % recht van retour. Het hele traject van verzoek voor retourformulier, via voorstellen om het product te houden en korting op volgende aankoop/creditering van bedrag verminderd met on €8.00 (waarom dan? ) na een week of 3 mailen toch retourpermissie en volledige terugbetaling. Retourzending voor mijn eigen rekening. Zeer klantonvriendelijk.raad dit bedrijf sterk af.
Niet te vertrouwen dit bedrijf
Twee jurkjes besteld, een ontvangen, en een die te klein is, retouneren is een drama, kan nergens vinden hoe precies dat moet, vele malen gemaild duurt lang voor antwoord. Met gevolg 14 dagen om en kan niet meer terug gestuurd worden. 2 de jurkje nog steeds niet ontvangen, wordt helemaal niet over gesproken wanneer ik die kan ontvangen. Bijna € 60.00 betaald en heb hier niks aan. Echt balen maar koop hier nooit meer wat niet te vertrouwen dit bedrijf.
Slippers gekocht en passen niet goed
Slippers gekocht en passen niet goed, dus wil ik ze terug sturen. Daar ben ik al weken mee bezig en onderhand heb ik wel door dat ik nooit mijn geld terug krijg.
Wat een laaielichters zijn het, ongelofelijk.
Eigenlijk helemaal geen ster waardig.
Slippers lijken totaal niet op de foto's op de site. Via andere Chinese postorder bedrijven veel goedkoper te verkrijgen. En als je dan je geld (60 euro) terug wilt kun je alleen maar 20% of 32% teruggestort krijgen. En ook dan vraag ik me af of ze dat ook echt doen. Voor het terug sturen moet je een lange adem hebben en dan ook nog eens portokosten betalen.
Dit is een bedrijf dat alleen maar van andermans portemonnee rijk wil worden. Wordt tijd dat er tegen dit soort verkoopsites wat gedaan wordt.
We kunnen beter bij de lokale winkels gaan kopen.
Waardeloos!! Ik sluit mij aan bij de reviews van…
Ik sluit mij aan bij de reviews van Willie Griffioen en Marion Snijder. Na herhaaldelijk gevraagd te hebben om een retourformulier, kreeg ik alleen kortingen aangeboden: 20% tot 50%, waarbij ik de slippers kon houden. Terugsturen kon dus niet.
Nooit iets bestellen!! Waardeloze site en waardeloze producten!!
Inderdaad BAGGER
Op slinkse manier denk je dat het een westers bedrijf is, maar je bent gewoon je geld kwijt! Melden dit bedrijf zodat alles geblokkeer wordt. Wanneer wordt onze overheid ook eens wakker, om ons beter te beschermen tegen dit soort malafide chinese clubjes!!!!9!
Bagger
Doe geen moeite hier een bestelling te plaatsen. De kwaliteit is rotzooi, de medewerkers werken niet mee en het retourbeleid wat op de website staat word niet nageleefd.
En dan willen ze ook nog eens 8,45 in kosten brengen voor retourkosten!
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Ik wil graag een retour formulier…voor het retourneren van het product
Ik wil graag een retour formulier aanvragen en krijg telkens te horen dat ik bij ik ben geen robot een verkeerd antwoord invul.
Wat is dit voor onzin,heeft volgens mij niks te maken met aanvraag van een retour formulier
Hoe krijg ik mijn product terug gestuurd en mijn geld terug???
Misleidende website.
Ik had slippers besteld. Ik wilde ze retourneren, ze voldeden niet aan mijn verwachtingen. Om ze te retourneren moest ik een formulier aanvragen bij Wiseway. Ik heb een week lang dagelijks gevraagd waar ik ze naar toe moest sturen en hoe de afhandeling zou gaan.
In plaats van het retourformulier en antwoord op mijn vragen kreeg ik telkens een aanbod om de slippers te houden, met teruggave van een gedeelte van het aankoopbedrag.
Daar zat ik niet op te wachten.
Wel werd me meegedeeld dat het terugsturen € 8,45 zou kosten.
En vervolgens kreeg ik weer een nieuw aanbod.
Misleidende website.
Ik ga nooit meer iets bestellen bij Wiseway.
L’expérience Trustpilot