Banner for Wishful Sailing

Wishful Sailing Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vertrek uit Athene. Alles perfect georganiseerd, documentatie snel ontvangen, alles georganiseerd. Zeker nu we pas 2 dagen voor vetrek geboekt hebben. Complimenten. Owner van boot was precies op tijd... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Boeken van de boot en contact voorafgaand aan de huur waren prima. Goed prijzen en prompte reacties op emails. De houding tijdens de huurperiode was minder goed. Vrij laconiek hoe men omging met de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

2x moeten uitstellen ivm inreisbeperkingen uiteindelijk toch begin september richting Zadar gevlogen.Bij taxibusjes eff flink gepingeld (vroegen 35€ pp , waren met 8 man) voor 100€ richting haven. 5... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere communicatie en de mogelijkheid je borg te verzekeren via unigarant. Wij zeilen al vele jaren en regelden het altijd zelf. Maar ons vaste adres had niks beschikbaar. Dus uitwijken naar een and... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

De Nederlandse organisatie sinds 2002 voor zeilvakantie Griekenland, zeiljacht huren Kroatie, zeilen Turkije, zeilboot huren Italie, zeilvakantie Spanje, zeilvakantie Frankrijk, zeilvakantie Mallorca en 42 landen in totaal. Via ons heb je een keuze uit meer dan 10.000 jachten wereldwijd. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan en vanuit iedere haven in de Middellandse zee. Wij bieden jachten aan in meer dan 200 havens. Je huurt bij ons zelfstandig een boot (Bareboat) of onder begeleiding (Flottielje of met schipper). Zeilen in 2026? Boek dan in ieder geval deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze jachten tegen hoogste online lastminute kortingen zoals vermeld.

Wishful Sailing

Écrit par l'entreprise

Boek veilig en vertrouwd
Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd. Ook kun je bij ons via Ideal Payment de betalingen online verrichten!
Meer dan 10.000 jachten in 42 landen
Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie. Wij samenwerken met meer dan 300 top buitenlandse partners.
Boek nu je zeilvakantie 2026 met mega veel vroegboek korting!
Zeilen in 2026? Boek dan deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze en hoogste last minute kortingen zoals vermeld. Kortingen kunnen oplopen tot wel 72%! Dat scheelt echt honderden euro's per jacht. Waar wacht je nog op. Boek nu om maximaal te profiteren van de hoogste online vroegboekkortingen!

24/7 service - Mooiste jachten voor de scherpste prijzen

Huur veilig en vertrouwd met SGR en HISWA garanties! Tevens kan je betalen via Ideal bij ons!.

Sinds 2002 het vertrouwde adres voor jullie onbezorgde zeilvakanties wereldwijd!

Coordonnées de contact

Promotion box for Wishful Sailing

Lastminute korting 2026!

Boek nu online met extra mega lastminute korting online!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

629 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Gehuurd vanaf Portisco

Gehuurd vanaf Portisco, Sardinië.

Van begin tot eind perfecte organisatie en service.

Borg op credit card direct na aankomst released.

No worries, gewoon genoten.

18 septembre 2019

Goede service!

Correct en snel te woord gestaan bij het boeken, zeiljacht uit 2018 voor een goede prijs kunnen huren. Voorafgaand aan de reis nog veel handige informatie ontvangen. Een klein foutje in de kostenberekening werd binnen enkele minuten na mijn reactie hersteld. Het gehuurde zeiljacht was in goede staat, wij hebben een heerlijke en onbezorgde vakantie gehad. Zou Wishful Sailing zeker aanbevelen als verhuurder.

11 septembre 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over de diensten van…

Zeer tevreden over de diensten van Wishfulsailing. Nu voor de vierde keer via Wishfulsailing weg. Jammer dat de loyaliteitskorting al in een andere korting verwerkt was, maar desondanks voor een goed tarief een mooi jacht. En altijd prettig persoonlijk contact.

6 septembre 2019

Mallorca

Net terug van een heerlijke week zeilen in Mallorca. We stapte op in de haven Can Pastilla en weer was alles prima geregeld door Wishful sailing. Fijne communicatie vooraf, en alle info was helder. Can pastilla is een hele fijne haven op 5 minuten van de AirPort met leuke restaurantjes en een kleine supermarkt voor de boodschappen.
Dit was de derde keer dat we via Wishful sailing een zeilvakantie boekte en we komen zeker weer terug.

4 septembre 2019

Lastminute top geregeld

We moesten last minute op zoek naar een vakantie, en binnen een dag had ik via Wishfull sailing een boot met flottielje en schipper geregeld. hierdoor konden we toch snel op vakantie. We hebben een bavaria 50 in Kalamaki in Athene gehuurd. Heerlijke week gehad

2 septembre 2019

Heerlijk 2 weken gezeild vanuit Athene Kalamaki deze zomer

Heerlijk 2 weken Griekse eilanden gezeild vanuit Athene Kalamaki. Vriendelijk geholpen door de verhuurmaatschappij en de check in en out ging prima. Bij vragen een snelle reactie vanuit Wishful Sailings. De Bavaria 42 had net begin dit jaar nieuwe zeilen gekregen wat erg fijn was.

31 août 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige zeilervaring in Sardinië!

Portisco, Sardinië, Bavaria Cruiser 46, week 34 - 2019. Voor de 3de maal zeilvakantie geboekt via Wishful Sailing, onze volgende zal opnieuw bij hen zijn. Steeds correct, professioneel, behulpzaam en 100% te vertrouwen. Btw: Noord-Oostkust van Sardinië en zuidkust van Corsica is gewoonweg prachtig adembenemend zeilgebied!

29 août 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Kroatië, Kremik een Bavaria 34, top vakantie!

Perfect geregeld en behulpzaam, zal er zo weer via boeken. Marcel bedankt!

28 août 2019
Logo de Wishful Sailing

Réponse de Wishful Sailing

dank voor je mooie review maar het is en blijft een team prestatie natuurlijk van Wishful Sailing & Partners....Op naar de volgende keer!

Bavaria 42 Lemmer

Mooie week gehad op met de Bavaria 42 in Lemmer. Heerlijke boot met alles er op en er aan.
Alles was vooraf goed geregeld en het in en uitchecken zo gedaan.

25 août 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Zeilen Athene/Kalamaki

Via Wishful Sailing schip gehuurd.
Marcel vakkundig en altijd op ieder moment van de dag behulpzaam.
Alles goed geregeld.
Tip: boodschappen in haven doen aan de overkant van de straat in de supermarkt; maak geen gebruik van de boodschappenservice aangeboden bij de verhuur van de bood; dat is namelijk schandalig duur.
Heerlijke vakantie gehad.
Komen weer terug bij Wishful Sailing!
Daan

8 août 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Bareboat gecharterd via Wishful…

Bareboat gecharterd via Wishful Sailing.
Jong schip - Sun Odyssey 449 van 2018 - tegen een alleszins redelijke prijs, waarmee wij in de herfstvakantie met familie en vrienden (6 volwassenen en 2 kinderen) een weekje gaan zeilen in de Saronische Golf.
Nog niet eerder via Wishful Sailing geboekt, maar wanneer de zeilweek verloopt zoals de voorbereiding verliep, gaan we een fijne week tegemoet; er werd snel, adequaat en zeer vriendelijk gereageerd op alle vragen die wij hadden.
Wim

8 août 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Terug van een héérlijke zeilvakantie…

Terug van een héérlijke zeilvakantie geboekt bij Wishful sailing. Alles was prima verzorgd! Van te voren veelvuldig contact gehad met Marcel die ons geduldig te woord heeft gestaan en ons goed geadviseerd heeft bij de keuze van een boot. Uiteindelijk gekozen voor een Jeanneau 53 uit 2010 waar we met gemak met 11 personen op pasten (incl onze geweldige Griekse schipper). Wij zijn vertrokken uit de Kalamaki haven in Athene. Enige tip die we hebben; let op voor de mensen die proberen om je mee te nemen naar een supermarkt. Ze bieden aan om met je mee te gaan om boodschappen in te slaan voor je week zeilen. Ze brengen je echter naar peperdure supermarkten. Onze schipper vertelde ons dat we mega afgezet zijn waar we helaas inmiddels zelf ook al achter waren gekomen. Er is een prima supermarkt recht tegenover de haven.

7 août 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Ook dit jaar was alle weer uitstekend…

Ook dit jaar was alle weer uitstekend geregeld door Marcel. Prettig contact, duidelijk en snel. En ook ter plaatse bleek alles voor 100% geregeld en te kloppen. Partner Istion in Lefkas haven was professioneel en vriendelijk en heeft ervoor gezorgd dat we al uren eerder aan boord konden. Kortom: we kijken terug op een heerlijke week!

6 août 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Zeilreis Kroatië

Van 13/7 tem 20/7 gezeild in Kroatië. Vertrokken vanuit Sukosan, via verschillende plaatsen tot in Split gevaren en daarna terug. Het was de eerste keer en het is supergoed meegevallen dankzij de zeer goede service verleend door Wishful Sailing.
Het is zeker voor herhaling vatbaar!

2 août 2019

Afgelopen week gezeild rond Athene

Afgelopen week gezeild rond Athene, Aginia, Poros, Ermoni, Hydra en Aginia. Prima boot, goede services. Zorgvuldige intake en oplevering. Wishfulsailing is helder en duidelijk in zijn communicatie. Volgende keer weer.

1 août 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

2 weken Bareboat charter vanuit Trogir (Kroatie)

Op 13 augustus terug gekomen van een 2 weken bareboat charter vanuit Trogir. We hadden een Bavaria 51 cruiser van 2018 gehuurd en waren met 2 families aan boord (4 volwassenen en 5 kinderen).
Op aanraden van een vriend hebben hebben we Wishful Sailing als tussenpersoon gekozen. Alles is zeer vlot verlopen, altijd een snelle reactie gehad op mijn vragen, ter plaatsen was de service van het charter bedrijf uitstekend. Ze hebben de tijd genomen met het uitleggen van de boot die op uitzondering van enkele losse schroeven perfect in orde was. We hebben een top vakantie gehad en dit was misschien de eerste keer maar het zal zeker niet de laatste keer zijn met Wishful Sailing.
Yves

25 juillet 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Nette boot en vriendelijke mensen

Alles is probleemloos verlopen. Griekse partner Istion in Kos marina zeer netjes en professioneel. Kleine gelcoat schade door raken andere boot ook liggend op een mooring werd niet in rekening gebracht. Alleen aanwezigheid lawaaiige Bucketlust feestvierders in de vertrekhaven kostte een nacht ergernis.

21 juillet 2019
Noté 3 sur 5 étoiles

Wishfull Sailing top, Griekse partner minder

De communicatie vanuit Wishfull Sailing was goed, het schip zelf was goed en onze zeilvakantie in de Saronische golf vanuit Athene was werkelijk fantastisch!
Kleine opmerking voor verbetering: In de beschrijving stond dat er een nespressomachine aan boord zou zijn. Dat was niet het geval.
Wat minder positief was, was de partner in Athene die de daadwerkelijke verhuur doet. Deze Griekse man is enigszins stug en niet heel erg klantvriendelijk. Bij terugkomst wilde ze 500 euro in rekening brengen omdat er een beschadiging aan het roerblad zou zijn. Na een stevige discussie gaven ze toe dat er al een beschadiging op zat voordat wij de boot hadden gehuurd maar dat ze dachten dat er door ons nog een kras op was gekomen. (wij waren zeer voorzichtig geweest en niet eens in drukke havens geweest met risico op schade maar vrijwel over voor anker gegaan; wij waren ons dus van geen kwaad bewust) Uiteindelijk om nog meer discussie en gedoe te voorkomen hebben we ermee ingestemd om 100 euro vergoeding te betalen. Jammer om zo'n mooie week op zo'n manier te moeten beëindigen.

8 juillet 2019
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus