Banner for Wishful Sailing

Wishful SailingAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vertrek uit Athene. Alles perfect georganiseerd, documentatie snel ontvangen, alles georganiseerd. Zeker nu we pas 2 dagen voor vetrek geboekt hebben. Complimenten. Owner van boot was precies op tijd... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Boeken van de boot en contact voorafgaand aan de huur waren prima. Goed prijzen en prompte reacties op emails. De houding tijdens de huurperiode was minder goed. Vrij laconiek hoe men omging met de... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

2x moeten uitstellen ivm inreisbeperkingen uiteindelijk toch begin september richting Zadar gevlogen.Bij taxibusjes eff flink gepingeld (vroegen 35€ pp , waren met 8 man) voor 100€ richting haven. 5... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere communicatie en de mogelijkheid je borg te verzekeren via unigarant. Wij zeilen al vele jaren en regelden het altijd zelf. Maar ons vaste adres had niks beschikbaar. Dus uitwijken naar een and... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages

Écrit par l'entreprise

De Nederlandse organisatie sinds 2002 voor zeilvakantie Griekenland, zeiljacht huren Kroatie, zeilen Turkije, zeilboot huren Italie, zeilvakantie Spanje, zeilvakantie Frankrijk, zeilvakantie Mallorca en 42 landen in totaal. Via ons heb je een keuze uit meer dan 10.000 jachten wereldwijd. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan en vanuit iedere haven in de Middellandse zee. Wij bieden jachten aan in meer dan 200 havens. Je huurt bij ons zelfstandig een boot (Bareboat) of onder begeleiding (Flottielje of met schipper). Zeilen in 2026? Boek dan in ieder geval deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze jachten tegen hoogste online lastminute kortingen zoals vermeld.

Wishful Sailing

Écrit par l'entreprise

Boek veilig en vertrouwd
Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd. Ook kun je bij ons via Ideal Payment de betalingen online verrichten!
Meer dan 10.000 jachten in 42 landen
Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie. Wij samenwerken met meer dan 300 top buitenlandse partners.
Boek nu je zeilvakantie 2026 met mega veel vroegboek korting!
Zeilen in 2026? Boek dan deze week nog om maximaal te profiteren van de grootste keuze en hoogste last minute kortingen zoals vermeld. Kortingen kunnen oplopen tot wel 72%! Dat scheelt echt honderden euro's per jacht. Waar wacht je nog op. Boek nu om maximaal te profiteren van de hoogste online vroegboekkortingen!

24/7 service - Mooiste jachten voor de scherpste prijzen

Huur veilig en vertrouwd met SGR en HISWA garanties! Tevens kan je betalen via Ideal bij ons!.

Sinds 2002 het vertrouwde adres voor jullie onbezorgde zeilvakanties wereldwijd!

Coordonnées de contact

Promotion box for Wishful Sailing

Lastminute korting 2026!

Boek nu online met extra mega lastminute korting online!

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

629 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

30 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was alweer een zeer fijne reis

Het was alweer een zeer fijne reis. Deze keer vanuit Alimos Athene vertrokken voor een weekje Peleponesus.
Alles was zeer goed geregeld door Marcel en zijn team. Doe zo verder en op naar de volgende zeilreis.

13 juillet 2024

Sporaden

Al n-de keer via Marcel een mooie boot kunnen op de kop tikken, deze keer vanuit Skiathos. De lokale organisatie was prima. Het zeilgebied naar het national marine sea park van Alonissos in het oosten alsook Skyros in het zuiden was een ontdekking op de Dufour 430 met een tweetal dagen Meltemi. De Sporaden via Wishful Sailing zijn super.

6 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne communicatie en behulpzaam in het…

Fijne communicatie en behulpzaam in het zoeken naar invulling van de wens (schip, haven, grootte, prijs). Kwamen uit in starthaven Fethiye (Turkije). Aangekomen op locatie een super vriendelijk ontvangst en een fantastische boot (ondanks iets ouder en een scherpe prijs!). Op dag 3 een klein probleem met de koelkast en binnen een paar uur een team in een andere haven om het te verhelpen. Echt heel fijn te hebben geboekt bij Wishful en team van BBS. Op naar de volgende!

15 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fraaie Dufour 46 gehuurd vanuit Gouvia…

Fraaie Dufour 46 gehuurd vanuit Gouvia (Corfu). Soepele communicatie met verhuurder, ook bij afwijkende aankomsttijden. In de haven zit prima supermarkt, maar grote supermarkt net buiten haventerrein.

Zeilgebied is prachtig met plaatsen als Petriti (Corfu), Sivota (vaste land) en Paxos (eiland net ten zuiden van Corfu).

3 juin 2024

Goed geregeld

Bij diverse verhuurders gekeken. In verband met een goede prijs kwamen we bij Wishful Sailing uit. Vertrekhaven was Alimos te Athene. Boot was wat ouder maar verder goed. Konden na inchecken de boot omstreeks 14.30 uur meenemen en omdat hij de week daarna niet verhuurd was op zaterdag inleveren. Contact met verhuurder liep goed en ook het contact met Wisful was uitstekend zowel via mail als telefonisch. Tegenvaller was dat de diesel op de steiger 20% duurder was dan aan pomp. Dus in andere havens vragen naar de prijs van de diesel kan lonen.

18 mai 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Heel vlotte service

Het aanbod van de boten kwam goed overeen met onze wensen. De bemiddeling verliep heel vlot en professioneel. Je merkt een duidelijke betrokkenheid van de tussenpersoon, en dat heeft vertrouwen. Onze vakantie is pas in september, maar we zien er naar uit.

16 mars 2024

Betrouwbare nederlandse partner

Fijn om een betrouwbare nederlands tussenpartij te hebben met buitenlandse verhuurders...
Ze hebben ook bemiddeld tijdens de coronaperiode waardoor we niet konden reizen.
Daarnaast kunnen ze (Marcel) ook informatie geven over de zeilreis etc.

5 avril 2024

Super!

Wederom bij Wishful Sailing een mooie zeilboot gehuurd voor de omgeving van Lefkas.
Nadat de aangevraagde boot niet beschikbaar was, is er een heel mooi alternatief aangeboden. Ook op onze vraag of we de boot al een paar dagen extra erbij konden huren is er met de charteraar een mooi aanbod gedaan.
Kortom 7 tevreden klanten, waarvoor dank Marcel!

22 avril 2024

Zeilvakantie Rhodos

We hebben een heerlijke zeilvakantie gehad met een Bavaria 41 waarop we met 6 volwassene op waren .
Goed geregeld Wishfulsailing , dank je wel voor een probleemloze vakantie .

7 octobre 2023

goed geregeld

Sun odyssey 41 rented at Katopodis in Lefkas city. 6 months ahead organised via wishfull sailing, well documented and communcated. Compliments. The area around Lefkas was very easy to navigate, to explore and never buzzy even during high season. We enjoyed every day to the max.

26 août 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus