Wit of Rood Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie selectie van wijnen. Snelle service. Hans heeft enorm veel kennis van de wijnen en weet bovendien een goed advies te geven over de gerechten waar deze wijnen bij passen

Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijkheid over elke aankoop. Bovenal de persoonlijke correspondentie en tips die het bedrijf vóóraf geeft.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende zorg naar klant. Wijn keurig verpakt en toen de levering door Post nl een probleem werd, werd persoonlijk contact met mij opgenomen om te informeren of het probleem inmiddels was opgelo... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Niets op aan of op te merken. Waarom deze stomme reviews??? Ik heb alleen een wijntje gekocht die ik lekker vind. Heb wel wat anders te doen dit in te vullen na de derde herinnering….

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Caviste

Écrit par l'entreprise

Wij hebben een breed assortiment heerlijke kwaliteitswijnen, persoonlijk geselecteerd door een gediplomeerd wijnexpert. We zijn maatschappelijk betrokken doordat de wijnen worden met zorg worden ingepakt door de cliënten van Propak (stichting de Passerel). Onze missie met Wit of Rood is om mensen blij te maken met een goed glas kwaliteitswijn. Vanuit Italië wijnen o.a. uit de regio Veneto, Toscane , Chianti, Puglia en Piemonte. Ook veel wijnen uit Frankrijk zoals de Bordeaux, Bourgogne, Languedoc, Rhone, Champagne. De wijnen uit de nieuwe wereld blijven ook niet achter, uit Chili, Australië, Zuid-Afrika komen mooie pareltjes. Druivensoorten: Primitivo, Merlot, Carbernet Sauvignon, Chardonnay, Malbec, Sangiovese Nebbiolo, Albarino, Viognier Sauvignon blanc, Pinotage, Pinot grigio, Tempranillo, Rioja, enz. Bij ons kunt u gemakkelijk zoeken op witte of rode wijn. Droge of zoete wijn. Wijnen voor bedrijfsborrels, tuinfeesten, BBQ, relatiegeschenken of restaurants. Ook Vegan wijnen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Snelle service

Snelle service

30 juin 2026

Réponse de Wit of Rood

Bedankt voor de mooie beoordeling!

snelle levering

goede communicatie, snelle levering en heerlijke wijn! Wat wil een mens nog meer?

17 juin 2026

Réponse de Wit of Rood

Prachtige review, bedankt! Graag tot ziens op witofrood.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Prettige communicatie en snelle…

Prettige communicatie en snelle levering & ophaal mogelijkheden. En lekkere wijn ook niet geheel onbelangrijk ;)

17 juin 2026

Réponse de Wit of Rood

Bedankt voor de review en graag tot een volgende keer!

Goede ervaring

Ik heb laatst voor het eerst hier besteld. Ik werd dmv email goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, inpakken, klaarzetten, verzenden. Leuk dat er een kaart bij zat wie de wijn ingepakt heeft. Dat maakt het bedrijf een stuk persoonlijker. Bedankt en tot een volgende bestelling!

28 mai 2026

Réponse de Wit of Rood

Bedankt voor de reactie, ik zal het door geven aan de clienten, ze zullen trots zijn! Graag tot een volgende keer.

Prachtig produkt

Prachtig produkt, efficiente levering.

23 mai 2026

Réponse de Wit of Rood

Bedankt en geniet van de wijn!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestel regelmatig wijn bij wit of rood

Bestel regelmatig wijn bij wit of rood, altijd snel en keurig geleverd en makkelijk te bereiken bij vragen

24 avril 2026

Réponse de Wit of Rood

Bedankt voor de bestellingen en de mooie review, graag tot ziens op witofrood.nl

Meedenken

Meedenken, flexibel, zeer vriendelijk. Ik ben goed geholpen. Het is een samenwerking geworden.

13 mars 2026

Réponse de Wit of Rood

Bedankt voor de mooie woorden! Wit of Rood staat voor goede wijnen maar ook voor dat stukje extra service.

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit, snelle levering, zorgvuldig verpakt.

2 mars 2026

Réponse de Wit of Rood

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en voorzien van een l uk…

Goede service en voorzien van een leuk boekje over het wijngebied op mijn verzork. Goede, snelle communicatie en dito levering. Ben zeer tevreden

2 mars 2026

Réponse de Wit of Rood

Bedankt voor de mooie review! Jullie hebben een goede smaak! graag tot een volgende keer op witofrood.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Выне на адрес прислали посылку я…

Выне на адрес прислали посылку я доячегт вписывал адрес чтоб вы мне прислали на мой адрес где я живу отвратительно

28 janvier 2026

Réponse de Wit of Rood

Dag, we zijn natuurlijjk niet blij met deze review maar weten ook niet wat me meer hadden kunnen doen. Het pakketje is verzonden naar uw huisadres, u was niet thuis dus heeft het het 2 weken bij een postNL punt gelegen. U krijgt daar een automatische mail van, daarnaast hebben we u in het Nederland en Engels gemaild en geappt dat het pakket bij een PostNL punt ligt en dat u het moet ophalen, dit bericht is gelezen maar u heeft geen actie ondernomen. Nu heeft Wit of Rood ook nog extra verzendkosten moeten betalen voor de retourzending omdat u het pakket niet opgehaald heeft. Het pakketje is nu weer bij ons terug en mag opgehaald worden bij ons in Apeldoorn. Hartelijke groet team Wit of Rood

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus