Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, gemakkelijk op te hangen en schrijft heel fijn. Veeeeel beter dan de 'standaard' borden beschikbaar online. Aanrader!

Réponse de Wizt
Wizt produceert op maat gemaakte WriteBoards voor ieder project. Mobiel, Frameless, volledig wandvullend of van glas. Kies voor een Whiteboard in je eigen gekozen kleur! Maak het product volledig passend voor jouw ruimte. Dé ideale oplossing voor elk bedrijf waar creativiteit en effectiviteit een rol spelen.
Vredeweg 1N, 1505 HH, Zaandam, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis

Réponse de Wizt
Mooi product en er wordt flexibel meegedacht. Samenwerking is top en lekkere korte lijntjes in de communicatie.

Réponse de Wizt
We ordered all whiteboards for our company through Witz. Everything went smooth from delivery to installation.The quality and aesthetic of the products is excellent.

Réponse de Wizt
Een jaar geleden ongeveer hebben wij een custom wideboard besteld bij Wizt. Ons oude whiteboard was toe aan vervanging. We waren op zoek naar een groot whiteboard met de juiste afmetingen. Eentje die wel tegen een stootje zou kunnen en dagelijks intensief gebruikt zou gaan worden bij ons in de praktijk. Waarop gekleurd kon worden met verschillende kleuren stiften en wat tevens ook een magnetische werking zou hebben. Dat hebben we gevonden bij Wizt. Want wat zijn we tevreden met ons mooie custom made wideboard! Op maat gemaakt en kwalitatief erg goed! De samenwerking met Stefan verliep dan ook erg prettig. Wij vinden het persoonlijke contact erg fijn, de snelle service en natuurlijk de vriendelijkheid. Zeker een aanrader!

Réponse de Wizt
Onze hele school hangt nu vol met deze prachtige borden. Ze geven een rustige uitstraling en zijn prettig in gebruik.
Wizt heeft goed met ons meegedacht en ook de levering met montage verliep naar verwachting.
Zeker een aanrader.
Groetjes,
Basisschool De Stek

Réponse de Wizt
Voor ons bedrijf heeft Wizt een whiteboard van ruim 4,5 x 2,5m aan een hele wand bevestigd. De service was uitstekend; we werden snel en efficiënt geholpen. We zijn zeer tevreden met het resultaat.

Réponse de Wizt
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Wizt Whiteboards. Fijne communicatie vooraf en de monteurs zorgden ervoor dat de installatie vlot verliep. Whiteboards van uitstekende kwaliteit die je in elke kleur kunt kiezen die je wilt.
Kortom, als je op zoek bent naar mooie whiteboards met uitstekende service en maatwerkmogelijkheden, raad ik Wizt aan!
Goed contact, een duidelijk overzicht van de kosten en een heel mooi product!