WODgear Avis 6

4,2

1. Magasins d'appareils de fitness
  2. Magasin de souvenirs sportifs

De hoogste kwaliteit Crossfit, Fitness, Hyrox & Heavy Lifting gear ✔ Alle beste merken onder 1 dak ✔ Snelle bezorging ✔ Persoonlijke hulp ✔

• Houtkopersstraat 6F, 3334KD, Zwijndrecht, Pays-Bas

• wodgear.nl

4,2

Bien

Topervaring bij WODgear

Topervaring bij WODgear. Dit is dé webshop voor kwalitatief equipment voor CrossFit, weightlifting, Hyrox en functionele krachttraining. Snelle levering, duidelijke communicatie en afspraken die gewoon worden nagekomen.

Wat WODgear echt onderscheidt, is de persoonlijke service. Eigenaar Niels is zelf fanatiek crossfitter en denkt actief met je mee bij het kiezen van het juiste materiaal. Passen op afspraak is geen probleem en wordt professioneel en relaxed geregeld.

Onlangs de TYR CXT‑2 schoenen aangeschaft. Na het passen direct verkocht. Deze schoenen zijn extreem stabiel en ideaal voor WOD’s met barbellwerk, kettlebells en wallballs. Goede enkelondersteuning, veel comfort en fijne ventilatie dankzij het meshmateriaal.

Absolute aanrader voor iedereen die serieus met trainen bezig is.

22 janvier 2026

Betrouwbare shop voor Crossfit gear

Betrouwbare shop voor Crossfit gear. Erg blij met mijn TYR schoenen en nog een leuke kleurtje ook! En snel geleverd!

8 avril 2026

Team WODgear

Klantvriendelijk en snel in huis

Ik heb inmiddels meerdere producten bij WODgear gekocht; schoenen, een weightlifting belt en een paar grips.

Wat fijn is, is dat je ook de grips ter plekke kunt testen aan een pull-up stang. Daardoor wist ik zeker dat ik de juiste keuze maakte, in plaats van gokken zoals bij veel andere shops…

Voorheen alles uit het buitenland met dure verzendkosten, lange levertijd en moeilijk te ruilen.. nu alles lokaal bestellen, snelle levering en klantvriendelijk personeel.

14 avril 2026

Snelle fijne service

Super fijne, snelle service en persoonlijk advies. Zeker een aanrader om hier te bestellen, met exclusieve merken.

13 avril 2026

Uniek aanbod

Uniek aanbod, vriendelijk en eerlijk advies, snelle levertijd. Aanrader voor fit fanaten!

14 octobre 2025

Top service!

Niels denkt altijd met je mee over welk product het beste bij je past. Mijn grips maken echt verschil. Mijn schoenen zitten trouwens ook goed haha. Netjes en snel geleverd. Blij mee!

3 avril 2026

Réponse : WODgear

Hartelijk dank voor de complimenten Milou!
We hopen je nog veel vaker te mogen helpen.