Hoewel wij succesvol hebben kunnen ruilen. Is het wel zo dat 7 vd 10 keer je iemand treft die niet weet hoe het werkt of goed genoeg de taal beheerst wat het geheel ook vaak lastiger of niet werkend m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Omdat alles zo goed en duidelijk is en ook makkelijk dus ben er blij mee. Er zijn veel locaties om te bekijken waar je wilt wonen. De website is duidelijk en de abonnement is niet duur👍🏽prima dus
L'entreprise a répondu
Topervaring! Zeer overzichtelijk en makkelijk te gebruiken voor wat oudere mensen zoals ik Heb n fijn appartement gevonden binnen 2 weken, voldeed helemaal aan mijn wensenlijstje, dat ik ingevuld had... Voir plus
L'entreprise a répondu
mijn ervaring is dat het overgrote deel van de 'advertenties' niet serieus te nemen zijn. Geen foto's en geen beschrijving zijn al rode vlaggen. Wanneer uit de communicatie blijkt dat betreffende 'geb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij helpen heel Nederland met woningruil! Een woningruil is meestal de snelste manier om een nieuwe woning te vinden. Zo vermijd je woningwachtlijsten en lange wachttijden. Op woningruil24.nl kan je een advertentie plaatsen van jouw huurwoning (bijv. appartement, eengezinswoning of flat) en vandaag nog andere woningruilers vinden met woningen die aan jouw wensen voldoen. Doe net als duizenden andere tevreden klanten, ruil met ons!
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Ik heb er zoal hulp bij nodig, om dat gehandicapt bent van hoe en wat
En dat ook zo goed gaat verlopen, en wel iets gelijk vloer dan is en dan dan 3 kamer appartement met een lift en een balkon of een beneden appartement
Of beneden woning ook gelijk vloer met tuin

Réponse de woningruil24.nl
Redelijke site met goed aanbod.
Je moet betalen om een bericht van een andere aanbieder te zien. Heel irritant en zeker niet relevant als je je bedenkt dat er heel veel ruilers met een minimuminkomen op deze site zitten.

Réponse de woningruil24.nl
Duidelijke site, die bemiddeld tussen mensen die hun woning willen ruilen. Het is mij danwel niet gelukt, maar dat lag helemaal aan mij!!

Réponse de woningruil24.nl
Ik heb een mooie ruil kunnen doen via jullie dus wat dat betreft krijgen jullie een dikke 10. De website is wel een beetje lastig te navigeren en kan overzichtelijker. Verder denk ik dat als jullie de prijs iets naar beneden doen er meer active accounts zouden zijn.

Réponse de woningruil24.nl
Mijn ervaring dusver is goed, omdat ik regelmatig op de hoogte wordt gebracht van nieuwe ( bij mij passende ) ruilwoningen.

Réponse de woningruil24.nl
Ziet er goed uit. Moet nog even er verder kijken. Maar voor zover, makkelijk in gebruik

Réponse de woningruil24.nl
Probeer gebruik te maken van mijn herroepingsrecht maar ze reageren totaal niet op geen enkele email. Ik ga nu dus juridische stappen nemen. Ik vind dit echt bizar en niet klantvriendelijk. Heel slecht dit

Réponse de woningruil24.nl
Ik was al eerder lid heb toen opgezegd maar merk dat hier best veel aanbod is
Denk alleen dat je een beetje geluk moet hebben wil het lukken
Ik heb wel een minpuntje vind het best wel duur maar ja niks is voor niets tegenwoordig😔
Voor de rest topsite

Réponse de woningruil24.nl
1 ster is eigenlijk al te veel.
Misleiden je door verschillende prijzen te tonen en vervolgens zit je zonder pardon vast aan een abonnement van bijna 100 euro. Bespottelijk! En ze geven ook niet thuis bij een restitutie verzoek.
Oplichters!!!

Réponse de woningruil24.nl
Goeie site, maar alles draait maar om geld bij hun. Ik begrijp dat ze geen vrijwillige organisatie zijn maar dat je zelfs lid moet worden om te zien wie je een bericht heeft verstuurd of zelf te reageren gaat te ver. Ik was lid voor een 1 jaar maar geen match kunnen vinden.

Réponse de woningruil24.nl
Ik heb ook voor 3 maanden woningruil24 geprobeerd. Helaas kreeg ik telkens reacties van mensen zonder tuin. Dit is een harde eis. Ik kon het niet aanpassen. Dit heb ik eerder gemeld en kreeg daar geen reactie op. Ik vind het geen heldere site. Rommelig. Te weinig mogelijkheden om te filteren.
IK zou via andere sites of social media opzoek naar naar een andere woning. Het is een hoop geld voor wat je krijgt. Na maanden word hey automatisch verlengd! Ik was blijkbaar te laat en zit er weer 3 maanden aan vast. Ik ben hier mee in gesprek geweest met woningruil24. Geen enkele tegemoetkoming hierin.

Réponse de woningruil24.nl
Het was voor mij heel bijzonder deze ruil en ga enorm genieten
Nu een woning wat bij mij past

Réponse de woningruil24.nl
Kost geld je moet abonnement
Nemen anders kan niet ruilen

Réponse de woningruil24.nl
Ik vind dit tot nu toe wel de beste site met de meeste advertenties en ruil keuzes. Erg leuk.
Wel jammer dat we soms zoveel moeten betalen om te reageren of meer.
En mensen morten vind ik dan vaker foto's plaatsen.

Réponse de woningruil24.nl
En savoir plus sur les différents types d'avis.