Hoewel wij succesvol hebben kunnen ruilen. Is het wel zo dat 7 vd 10 keer je iemand treft die niet weet hoe het werkt of goed genoeg de taal beheerst wat het geheel ook vaak lastiger of niet werkend m... Voir plus
mijn ervaring is dat het overgrote deel van de 'advertenties' niet serieus te nemen zijn. Geen foto's en geen beschrijving zijn al rode vlaggen. Wanneer uit de communicatie blijkt dat betreffende 'geb... Voir plus
Op deze site woningruil staan vele mooie woningen die prima zijn om te ruilen, alleen is me nog niet helemaal duidelijk hoe k kan reageren, misschien een abonnement maken.. moet dit even uitzoeken V... Voir plus
Omdat alles zo goed en duidelijk is en ook makkelijk dus ben er blij mee. Er zijn veel locaties om te bekijken waar je wilt wonen. De website is duidelijk en de abonnement is niet duur👍🏽prima dus
Wij helpen heel Nederland met woningruil! Een woningruil is meestal de snelste manier om een nieuwe woning te vinden. Zo vermijd je woningwachtlijsten en lange wachttijden. Op woningruil24.nl kan je een advertentie plaatsen van jouw huurwoning (bijv. appartement, eengezinswoning of flat) en vandaag nog andere woningruilers vinden met woningen die aan jouw wensen voldoen. Doe net als duizenden andere tevreden klanten, ruil met ons!
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de woningruil24.nl
It seems that the website doesn’t have much activity only a few people reply, and there’s not much engagement overall. It feels like spending time and money here might not be very effective. Maybe it would help if the platform encouraged more interaction or visibility among users.

Réponse de woningruil24.nl
Het is duidelijk alleen jammer dat niet iedereen reageert
En het is jammer dat het niet gratis is daarom dat mensen niet reageren

Réponse de woningruil24.nl
Duidelijke website en streetview by advertentie is erg handig

Réponse de woningruil24.nl
Ik ben het niet eens met je standpunt dat je vanaf het begin geld wilt vragen voor alle serieuze activiteiten en dat alle stappen van je zoektocht en het beantwoorden van e-mails beperkt zijn tot het ontvangen van abonnementen en het ontvangen van geld. Nadat ik e-mails van je had ontvangen met suggesties voor huizen die relevant waren voor mijn omstandigheden en met het selecteren van items, kwam ik uiteindelijk op het punt dat ik lidmaatschapskosten moest betalen en betaalde. Maar toen zag ik dat er geen plek was om een huis voor mij te vinden. Later heb ik ze gemaild en ze vertelden me hetzelfde: ze konden me niet helpen een huis te vinden, en ik had al 29 euro betaald zonder enige service te ontvangen.

Réponse de woningruil24.nl
I had a wonderful experience using woningruil24.nl. The platform is very easy to use and convenient. All information is clearly presented, and communication was quick and smooth. The support team was very helpful and responded promptly to all my questions. I am really satisfied and would definitely recommend this service to anyone looking for housing or an exchange.

Réponse de woningruil24.nl
Ik had spijt van mijn aankoop en uitgelegd waarom .Ik krijg mijn betaling binnenkort terug gestort. Heel netjes en als het nodig is zal ik in de toekomst zeker weer gebruik van Woningruil 24 maken.

Réponse de woningruil24.nl
Het duurde best wel lang voor ik wat gevonden h

Réponse de woningruil24.nl
Fijn om meer woningruil te zien, alleen steeds springt site terug naar begin. Zeer stoorlijk!