Woodbylaa Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Fremragende oplevelse! :) God dialog inden bestilling da jeg havde nogle spørgsmål, og fin dialog efterfølgende da jeg fik tilsendt udkast. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og leveringstiden var... Voir plus

Beställningen var precis som bilderna och kom riktigt hurtigt! Kommer definitivt att beställa igen för våra juldekorationer nästa år. 100% tryggt och säkert köp med orderbekräfelse på mejl bara några... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vi har haft den bedste oplevelse med Wood by Laa i forbindelse med ting til vores kommende bryllup. Servicen har været helt i top fra start til slut. De ting, vi har fået lavet indtil videre, er... Voir plus

L'entreprise a répondu

Kæmpe anbefaling herfra! Vi skulle bruge guld navne bordkort til vores bryllup og havde i første omgang bestilt andet steds fra, som ikke var særlig pæne. Lidt i panik og tidsnød kontaktede jeg Woodb... Voir plus

1. Service de découpe au laser

Écrit par l'entreprise

Hos woodbylaa specialdesigner vi produkter, til livets store og små fester. det er kun fantasien der sætter grænser, og vi fremstiller alt fra bordkort, menukort, bordplaner, velkomst skilte osv . fandt du ikke det du søgte på vores hjemmeside, så kontakt os endelig :-) vi står til rådighed, og hjælper gerne med at guide jer i den rigtige retning, hvad angår fede skilte osv til fester :-)

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

95 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Flotte bordkort, hurtig levering

Sendte forespørgsel søndag og fik svar mandag. Bestilte bordkort mandag aften, som blev leveret torsdag.
Flotte bordkort udskåret i egetræ, som var med til at fuldende udtrykket på bordene ved vores datters konfirmation igår.
Tak for god og hurtig service!

8 mai 2025

Flotte bordkort og god service

Vi fik flotte bordkort, og god service. De sendte bordkort hurtigt, da vi var sent ude med bestilling.

4 mai 2025

Hej Christina
Tak for de 5 stjerner og fordi vi måtte være med til at sætte prikken over i'et :-)

Ekspres levering

Hurtig og effektiv levering. Og tak for nogle smukke bord/menu kort

2 mai 2025

Hej Soraya
tusind tak for den fine anmeldelse , dejligt produkterne faldt i jeres smag :) håber i havde en god fest .

Super service

Super service. Har bestilt her før denne ordre også og bestiller helt klart her igen til næste fest. Også stor ros til produkterne fra vores gæster!

29 avril 2025

Hej Heidi
du skal være mere end velkommen , håber i havde en dejlig fest :-)

De flotteste bordkort og den bedste service

Vi har netop holdt konfirmation hvor de flotteste bordkort prydede bordet.
Navnene var flot udskåret i guldfarvet acryl.
Til min store ærgelse fik jeg knækket et af navnene sent onsdag aften, og da jeg sendte en sms til Nicolai (indehaver) om hvilken form for lim de kunne anbefale til at udbedre skaden, kom svaret retur indenfor ganske få minutter. De startede straks op i produktionen og fik et nyt sendt afsted til os som landede fredag.
Dette er service langt udover det forventede, og med den behandling er vi i hvert fald slet ikke er i tvivl om hvor de næste bestillinger af produkter som de udfører skal bestilles.

10 mai 2025

Hej Berit
Vi er glade for at kunne være med til at gøre dagen perfekt,
og dejligt vi nåede at få bordkortet frem selvom det var tidspresset.
Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse :-)

Hurtig levering

Hurtig levering, god service og fin vare.

29 avril 2025

Hej Camilla
Tusin tak for de 5 stjerner :-)

Eminent kundeservice og virkelig flotte produkter!

Jeg kontaktede Woodbylaa, da vi akut stod og manglede et skilt til vores søns barnedåb. Jeg skrev til dem sidst på eftermiddagen, og fik meget overraskende svar allerede en times tid efter jeg havde skrevet, selvom det var uden for alm. arbejdstid. Kort efter fik jeg første udkast til vores skilt, som lynhurtigt blev produceret og afsendt - og har netop modtaget det i dag, 3 dage efter jeg lagde ordren, og så er det endda lørdag. Skiltet er over al forventning, og vi er virkelig glade for at Woodbylaa kunne hjælpe os så hurtigt og effektivt. Kan kun anbefale at handle hos dem! Ville give 6 stjerner hvis jeg kunne. Stor ros herfra!

26 avril 2025

Hej Cecilie
Tusind tusind tak for den rigtig fine anmeldelse :-)
Vi er glade for at kunne hjælpe jer . håber i havde en god fest :-)

Super service og flotte varer

Havde brug for hjælp før bestilling, og fik meget hurtig svar på mail, selvom det var aften.
Mette var sød og guidede…

Har idag modtaget vores bestilling på fodbold t-shirt bordkort i birketræsfiner, og de er SÅ flotte! Mere end vi havde håbet på.

Så tusind tak for super service og flotte bordkort!!
Vi kommer helt sikkert tilbage :)

9 avril 2025

Hej Mette
Tusind tak for den fine anmeldelse,
dejligt i synes om produkterne , håber i havde en god fest :-)

Wauuu

Wauu nogle flotte bordkort - stik og kvalitet.

8 avril 2025

Hej Birgitte
Tusind tak for de 5 stjerner :-)

Super flotte bordkort og hurtig…

Super flotte bordkort og hurtig levering.

29 mars 2025

Hej Janika
tak for de 5 stjerner, dejligt i synes om bordkortene,
håber i havde en dejlig fest :-)

Det er altid en fornøjelse at handle…

Det er altid en fornøjelse at handle hos dem!

Flotte varer, god kundeservice og hurtig forsendelse!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 mars 2025

Hej Kristina
Dejligt med tilbage vendende kunder, og tusind tak for de 5 stjerner :-)

Super smukke produkter

Vi har netop fået bordkort, velkomstskilt, menukort og gavebordsskilt hjem.
Vanvittig flot produkt og super service/kommunikation om produkterne/layout!

Velkommenskiltet var dog mere gennemsigtigt (frosted akryl) end forventet. Egentlig mega smuk og perfekt i sig selv, men man ser tydeligt staffeli igennem og kan der have svært ved at læse teksten. Men vi kan se at det egentlig fremgår af hjemmesiden og er noget vi blot ikke var opmærksomme på. Vi prøver at lave en bageplade og håber det fuldender looket, som ellers er præcis som ønsket!

30 mars 2025

Hej Simone
Tusind tak for den fine anmeldelse :-)
håber i havde en dejlig fest :)