Lisez les avis des autres
Jeg har købt de smukke Nordic Glow lamellamper hos WoodsUp til vores lejlighed i Spanien. Spisebordslamperne lever 100% op til mine forventninger. Jeg har set lignende produkter, som var bil... Voir plus
Jeg havde set twister lamperne på nettet og blev dybt forelsket i dem. Min ægtefælle kontaktede Woodsup for, at om det var en mulighed, at se dem i virkeligheden. Det var det og vi lavede en... Voir plus
Venlighed, Kvalitet og Godt Dansk Håndværk! Vi købte 2 af de store modeller. Hurtig og venlig levering. Super flotte lamper og godt håndværk der er pengene værd. Der er desværre mange der prøver a... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Mindre dansk virksomhed, som elsker træ og bæredygtighed.
Coordonnées de contact
Vibevej 20, 4040, Jyllinge, Danemark
- woodsup.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg fik et danmarkskort i julegave og…
Jeg fik et danmarkskort i julegave og satte det op som beskrevet med tilhørende selvklæbende tape. Få måneder senere falder kortet ned og ødelægger samtidig noget af min liste på gulvet samt dele af kortet. Jeg henvender mig til firmaet 23/4 men hører intet (19/5 i dag).
Det flugter dårligt med deres løfte om hurtigt svar fra kundeservice.
Vi havde en rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse. Super service og virkelig lækre produkter, som levede helt op til forventningerne.
Christina gjorde en ekstra indsats for at sikre en god oplevelse – hun er både sød, imødekommende og meget serviceminded.
Kan klart anbefales!
Ahhhhh.......det kan også blive for pauvert
Ahhhhh.......det kan også blive for pauvert. "Der medfølger hæftemasse/ elefantsnot til ophæng"..
Der var så lidt med, så vi måtte hente ekstra forsyninger (½ time af mit liv plus udg til kørsel) - det er simpelthen for nærigt. Det bliver et nej tak herfra :-(
Smukt produkt og en kundeservice i verdensklasse!
Spisebordslamperne lever 100% op til mine forventninger. Jeg har set lignende produkter, som var billigere, men så er kvaliteten også derefter. Her får du et gedignt smukt dansk designprodukt.
Man kan tilkøbe fjernbetjening og pærer, der kan lyse i både varmt hvid og koldt lys og kan dæmpes.
Og så har firmaet altså personlig kundeservice i verdensklasse. Jens sørgede for forsendelsen til Spanien. Han var yderst venlig og effektiiv. Kundeservicen og produktet er helt i top.
Jeg ville ikke betænke mig i at købe fra WoodsUp igen!
Godt Dansk Håndværk
Venlighed, Kvalitet og Godt Dansk Håndværk!
Vi købte 2 af de store modeller. Hurtig og venlig levering. Super flotte lamper og godt håndværk der er pengene værd. Der er desværre mange der prøver at efterligne med billigere og dårligere produkter ... det har vi prøvet og det var spild af tid. Service og venlighed er helt i top og vi vil uden tvivl kunne anbefale WoodsUp. PS Forstæt det gode arbejde og håndværk!
Fantastisk oplevelse
Jeg havde set twister lamperne på nettet og blev dybt forelsket i dem.
Min ægtefælle kontaktede Woodsup for, at om det var en mulighed, at se dem i virkeligheden. Det var det og vi lavede en aftale om, at se lamperne.
Vi fik en meget professionel vejledning og hjælp til at vælge de rigtige lamper til vores nye hjem.
Det endte mig vi købte 2 twisterlamper, en sofabordslampe samt to natvæglsmper
Kan anbefale Woodup på allerbedste vis
Øv med øv på
Jeg har til min store glæde fået et Danmarkskort I julegave 😍
Flot udført 👍
Men så sætter frustrationen også ind for fuld skrue 😬
Der er ikke noget med til at placere de forskellige dele I korrekt afstand fra hinanden 🙈
Jeg har derfor mest lyst til at sende det retur 😏
Øv med øv på

Du kan trygt bestille
Jeg var lidt nervøs for at bestille fra Woodsup, da de ikke havde mange anmeldelser på Trustpilot, men blev positivt overrasket. Efter jeg havde lagt en bestilling undrede jeg mig over ikke at modtage besked om at min ordre var afsendt. Jeg skrev en email til deres kundeservice og fik et meget pænt svar tilbage fra Jens om, at min ordre var modtaget, pakket og klar til afsendelse og den ville blive afhentet den følgende dag. Efterfølgende modtog jeg besked om at min ordre var på vej. Jeg har modtaget ordren og er meget tilfreds. Så nu ville jeg bidrage med en god anmeldelse - da jeg oplevede hurtig og god kundeservice. Tak!

Kundeservice
Bestilte som de fleste mænd julegaven lidt sendt og i nervøsiteten om at den kunne nå at ankomme i tide ringede jeg et par gange forgæves uden at efterlade en besked. Ingen panik "endnu" Ved jo det er op til jul og der er travlt. Fik så et opkald med sprudlene overskud og dejligt humør hun tjekkede op på min ordre den var allerede afsendt. Rigtig god oplevelse og skøn service

Réponse de Woodsup.dk
Bestilte julekugler med navn.
Bestilte julekugler med navn.
Mega hurtig levering, kom dagen efter bestilling.
De er så flotte!

Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice, hurtig levering og SÅ smukke paneler og tilbehør! Vi er ovenud tilfredse! TAK 🙏

Bare rigtig god !
Hej !
Damen på udstillingen på Dragør Marked var bare så sød og flink - vi snakkede en halv times tid… og kunne have snakket mere, men der kom kunder… købte bogstaver til et navn… meget flotte bogstaver… ! 🥰
Fantastisk service
Sikke en indsjæl jeg talte i telefon med i går i forbindelse med bestilling af fars dags gave. Sjældent man oplever så god en service, og en butik der vil gøre så meget for at sikre sine kunder får en god behandling.
Woodsup får mine varmeste anbefalinger!
Smukt udført
Flot danmarkskort i træ, og let at hænge op.
Det ville være dejligt, hvis der var en anelse mere 'klæbemasse' at hænge op med i pakken, men ellers helt fint :)
Jeg kan virkelig KUN anbefale denne…
Jeg kan virkelig KUN anbefale denne webshop, det er virkelig flotte produkter de laver i en rigtig god kvalitet, og jo de kan sikkert finde tilsvarende produkter på Temu eller andre steder, men kvaliteten her er fantastisk, det er bare en skam man gerne vil købe dem alle sammen, og det siger pungen nej til. Og varerne bliver også hurtigt leveret.
Super god service og hurtig dialog både…
Super god service og hurtig dialog både telefonisk og pr. mail. Jeg var i tvivl om min bestilling kunne nå frem i løbet af få dage, men bestillingen kom i løbet af 2 dage. Flotte bogstaver og fe til dekoration af værelsesdør. Jeg er vildt begejstret og det er min datter også.
God kundeservice!
Jeg har købt et meget smukt ur med svaler til. Uret hænges op med en skrue i væggen. Men med svalerne følger der "elefantsnot" med. Den ene svale faldt ned og gik i stykker. Jeg vil få en ny tilsendt og noget selvklæbende tape i stedet. Mailen virkede ikke, kontakt dem på tlf eller messenger. Så kommer man hurtigt i kontakt med kundeservice.
Service i topklasse
Skulle købe kaffelogo, navne, samt hundepoter men var meget i tvivl om hvilken farve det skulle være i for at det passede til vores farver i køkkenet hvor det skulle bruges, kontaktede Woodsup for at høre hvilken farve de tænkte passede bedst, blev mødt med en service man sjældent oplever. Jeg blev kontaktet over telefonen efter jeg havde skrevet til dem og da det fortsat var svært at være helt sikker på hvilken farve der passede helt præcis til vores køkken tilbød de uden beregning at sende en vareprøve på de to farver vi fandt frem til lå tættest på vores ønske, efter jeg havde modtaget mine vareprøver var valget nemt og jeg bestilte mine varer jeg modtog efter 3 dage. Fantastisk oplevelse i en hverdag hvor der efterhånden skal ledes længe efter firmaer der gør en ekstra indsats for at man føler sig tryg. Fantastisk oplevelse hele vejen igennem.
Vi var til messe i kbh og der var det😍
Vi var til messe i kbh og der var der pludselig dette smukke bornholmer billede 😍 fik spurgt om det kunne laves som et ur og sån, der blev lyttet og snakket med på ideer og alt hvad der hører med. Super service her 😁 så skulle ventetiden bare overstås. Og der gik jo lang tid og kunne slet ikke forstå det, efter noget tid blev jeg ringet op, at nu var uret sendt retur, og nåede at blive så ked af det da jeg jo ikke havde vidst at det var på vej.
Men 3,2,1 så fandt de en løsning da det var gls der ikke havde skrevet og dagen efter var uret klar til afhentning.
Så lækker kvalitet og det er helt lydløst 😍 vi er så glade for den gode service og hjælp der var at hente 👍👍 anbefaler klart dette 👏👏👏
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.