Konkurrencedygtige priser og fint udvalg. Meget hurtig levering. En pose bønner var uheldigvis gået op under forsendelsen, så de lå ud i hele kassen. Jeg kontaktede kundeservice på mail, og få tim... Voir plus

Hurtig levering. Gode varer og okay priser. Jeg er fint tilfreds med det udvalg af varer, som man ikke altid kan få andre steder.

Jeg er meget godt tilfreds. Varer i god kvalitet og spændende udvalg, store portioner og god pris. Hurigt forsendelse. Jeg vil klart handle her igen.

1. Service de livraison des courses

Det er et “verdens indkøbscenter”. Vi har fokus på at skabe et spændende og inspirerende madunivers, hvor vi samler orientalske fødevarer og produkter online, så de er tilgængelige for hele Danmark. Vi vil være det første sted, man går til for at købe orientalske produkter, og vores mission er at tilbyde autentiske produkter fra de syv verdenshjørner.

4,7

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Hurtig levering

28 mars 2026

God vare

Jeg kan købe her de korn produkter, som jeg ikke kan køb i den butik jeg plejer at kommer i bl.a. Rismel, Boghvedegryn og Byggryn gode gamledags gryn, man får altid at vide i den butik. Det har man ikke mere i deres udbud, men her ved Worlmart har man lige det jeg skal bruge. som til Boghvedesgrød med sirup på, fik jeg tit som barn. Samt brune bønner til suppe mv. 5 + 5 stjerne fra mig.

29 mars 2026

fungerer fint

fungerer fint, varerne er pakket og embaleret rigtig godt, og har aldrig haft problemer af nogen slags, varerne er fine, og forsendelse - pakning osv. fungerer rigtig godt

23 février 2026

Skal være nul stjerner

Titel nummer to er: Bliv væk. De beholder dine penge og ignorerer dine henvendelser.
26. januar 2026 køber jeg varer på nettet hos Worldmart.
28. januar 2026 bliver beløbet trukket på min konto.
I dag den 02. februar 2026 har jeg hverken fået ordrebekræftelse eller modtaget mine varer. Jeg har skrevet til firmaet to gange og spurgt efter bekræftelse og varer. Ganske lidt overraskende har de ikke svaret hverken første eller anden gang.

26 janvier 2026
Logo de Worldmart

Réponse : Worldmart

Opdatering: Der er blevet indtastet forkert mail under køb, så derfor har kunde aldrig modtaget bekræftelse eller mail fra postnord om afhentning.

Vi beklager det sene svar, vi er selvfølgelig ikke ude på at beholde dine penge, uden at sende. Vi har desværre ikke set din mail, da den lå i vores uønsket post. Vi har sendt dine varer og har været klar til afhentning i nogen dage, vi har også sendt tracking til din mail. Beklager denne uheldige oplevelse.