Fantastische unieke producten❤️ goede communicatie vooraf en meer dan tevreden met het resultaat! Zo leuk om te geven! Echt een aanrader ❤️
Mooie en zeer schattige producten. De hydrofiel doeken zijn heerlijk zacht. Ik heb ze inmiddels in bijna elke print voor mijn kind (en geef ze ook graag als kraamcadeau). Mies reageert snel (en checkt... Voir plus
Ze weet wat ze verkoopt Geeft fijn uitleg De hydrofiele doeken zijn erg tof fijn ook voor volwassenen met niet zichtbare beperkingen Goede snelle service ook na beursdagen TIP TOP bedrijf Moo... Voir plus
World of Mies is een mega leuke webshop met veel persoonlijke aandacht van de eigenaresse zelf. Ik heb tig bordjes met naam besteld, houten stoeltje voor kindjes, serviesjes en stapels kaarten. Alles... Voir plus
I am Michelle, the founder of World of Mies, a kids & lifestyle brand from Amsterdam. Since 2017 I have been making unique hand-painted designs with cute animals. Every year, more products are being added to my webshop. Take a look at the baby textiles, kids backpacks and wall decoration at www.worldofmies.com and bol.com. I have a free gift wrapping service with handwritten card, so what will be your next maternity gift? A personalised mug or plate, a growth chart with sweet animals, or super soft sustainable baby swaddles? My goal is to make every mama and papa smile through my happy animals, while making less impact on Mother Earth. Product feedback is always welcome, if you have suggestions you can send me an e-mail: mies@worldofmies.com
Hannie Dankbaar passage 6, 1053 RT, Amsterdam, Pays-Bas
- mies@worldofmies.com
- worldofmies.com
Aanrader
Voor al mijn baby en kinder kadootjes slaag ik tegenwoordig bij Mies! Alles is even leuk. Met zorg ingepakt en snel verzonden. Krijg ook altijd foto’s van blije ontvangers. Aanrader!!

onweerstaanbare cadeautjes
Een tijdje geleden in de winkel van Mies geweest, daar kijk je je ogen uit en word je verleid om van allerlei leuks te kopen. En toen zag ik al de groeimeter, maar ja, moest even geduld hebben... vrienden zijn onlangs opa en oma geworden en toen heb ik de groeimeter, gepersonaliseerd met naam van de baby, besteld. Een schot in de roos!

Great artsy vibe
Great artsy vibe, beautiful products for children and babies. Gorgeous animal theme....

Réponse de World of Mies
Hele lieve kindercadeautjes die je kan…
Hele lieve kindercadeautjes die je kan laten personaliseren met een naam en geboortedatum. Heel leuk om te geven!

Réponse de World of Mies
Zeer tevreden over het eindresultaat…
Zeer tevreden over het eindresultaat van mijn bestelling. Bordje met naam en geboortedatum. Goed overleg over de uitvoering van het ontwerp, mooi eindresultaat en afspraken zijn volledig nagekomen. Kortom: de moeite waard

Hydrofiele doek XL
Prachtige en heerlijk zachte hydrofiele XL doeken. De tekeningen zijn vol van kleur en heel gedetailleerd. We gebruiken de doeken graag voor zowel onze baby, peuter en kleuter. Blijven mooi na het wassen en de bestelling was snel in huis. Je voelt dat er veel liefde is gestoken in het ontwikkelen van de producten.

Wat een fantastische winkel
Wat een fantastische winkel, met de allermooiste cadeautjes voor kinderen

Réponse de World of Mies
Snelle levering en geweldig product!
Twee prachtige memoryboxen met naam besteld! Snelle levering, prettig contact, ziet er allemaal geweldig uit! Heel blij mee!

Vrolijkmakend textiel
Prachtig gekleurde en vrolijkmakende prints, ideaal voor een kraamvisite. De stof van de hydrofiele doeken is heerlijk zacht en hoewel we zelf al lang geen baby meer hebben, wilde ik zelf een doek houden, dus die is nu in gebruik als thee/glazendoek. Daarnaast weet je zeker dat er geen sweatshops gebruikt zijn in de productie, een extra fijn gevoel.
Verzorging van de bestelling was ook helemaal prima, dus ik kan iedereen aanraden hier kraamkado’s of keukentextiel ;-) te kopen.

Echte aanrader!!!!
Geweldig product voor de kleinkids met heel plezierig overleg via de mail.
Zeker een aanrader!!

Réponse de World of Mies
Mooi en zacht dekentje snel geleverd
Super mooi en zacht dekentje voor in de winter met de liefste dierenprint (babydeken forest). Ook 2 hydrofielen met schattige giraffe print, die zijn wel heel erg dun vergeleken met andere hydrofielen.

Heel mooi altijd
Heel mooi altijd! Uitstekende communicatie en altijd snel .