Al een tijd opzoek geweest voor een…
Al een tijd opzoek geweest voor een neon sign in mijn mancave. Uitgelegd wat ik wilde en samen uitgekomen op een mooi exemplaar. Goede communicatie en werd gelijk aangepast na mijn feedback! Bedankt!
Webshop voor neon verlichting. Gespecialiseerd in maken van custommade designs. Groot assortiment wat regelmatig wordt bijgevuld. Altijd 2 jaar garantie op alle indoorproducten. Een betaalbare prijs voor hoge kwaliteit.
Pays-Bas
Via via in contact gekomen met dit bedrijf. Vertelde toen gelijk over mijn interesses voor een Neon sign in mijn kantoor ruimte. Ik heb toen diverse ontwerpen toegestuurd gekregen en kon er zo een mooie uit halen. Tijdens dit traject ben ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Erg tevreden met de Neon sign en de vlotte communicatie. Ik kom hier zeker terug!
Erg blij met de snelle levering, mooie kwaliteit en we gaan zeker voor meer!
Happy customer ,Arjen Verrijp
Geweldig geholpen door Noah! Langs geweest bij ons in de bar en heeft een super mooi ontwerp voor ons laten maken, erg blij ermee!
I’ve never experencied that good customer support as this company. They are really fast with the response time If you have any questions. Also they send the product really fast. The product itself is really good condition to!
Snelle levering voor een custom design, chatbot was erg handig.
After 12 days, I received myn order in Spain. It is not hanging yet but I tested it to see if it works properly. Everything works and it looks really super nice! This company responds quickly to messages. I compared the prices with other providers and they reasonable prices.
Had a custom design made for my bar at home, turned out super cool! Fast delivery and good communication! Thanks Sarah for your help 😉
Neon licht voor mijn cafe in Rotterdam is super mooi geworden! We krijgen veel opmerkingen over het licht van de gasten, ze vinden het echt tof! De volgende zal ik ook bij jullie aanschaffen. Groetjes
I recently had this neon sign of some famous buildings in my city (Rotterdam) made. I just received it and immediately put it up. I am thrilled with the result. It is a real eye-catcher for my living room. The sign is even dimmable which is very lovely by night. I am delighted and recommend worldofneonsigns for sure!
Hele goede kwaliteit neon signs voor een betaalbare prijs en een goede klantenservice. Kortom een aanrader voor iedereen!
Na het designen met de configurator heb ik mijn order snel ontvangen en ben ik zeer tevreden. Een echte aanrader!

Réponse de World of Neon Signs