Wij nemen al een paar jaar energie af van Wout. Kort samengevat, goede service, goed direct contact en prettige omgangsvormen / geen 'robot' contact
Lisez les avis des autres
Binnen één telefoontje en een WhatsApp-berichtje was alles geregeld. De overstap verliep soepel en zonder gedoe. Wat ik vooral waardeer is dat alles transparant wordt gecommuniceerd—de prijzen zijn ee... Voir plus
Wij hadden tot 1 augustus een vaste prijs. Hierna overgestapt op WoutEnergie. Via de website mijn indicatie maandbedrag berekend. Tot nu toe erg tevreden!
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Wout Energie staan we voor eerlijke en transparante prijzen voor iedereen. Bij ons betaal je de openbare inkoopprijs voor stroom en gas, met alleen een transparante inkoopvergoeding per kWh en/of m³. Daarmee betaal je niet langer voor verborgen leveranciersrisico’s en hoge winstmarges zoals bij een vast of variabel energiecontract.
Coordonnées de contact
Scheepmakershaven 2, 3261KN, Oud-Beijerland, Pays-Bas
- 085-6255705
- info@woutenergie.nl
- woutenergie.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Aanrader!
Woutenergie is heel transparant in wat alles gaat kosten en vertelt het eerlijke verhaal. Is ook heel makkelijk bereikbaar. Dankzij de dynamische prijzen al veel geld bespaard op de energierekening. Aanrader als je van plan bent over te stappen op dynamische stroom of gas!
Sinds juni klant bij Wout Energie
Sinds juni klant bij Wout Energie. Contact gehad met de klantenservice met een vraag over mijn slimme meter en direct goed geholpen. Aan het einde van de maand houd ik sinds juni ook meer over!

Ben erg goed geholpen!
Ben erg goed geholpen, ze nemen ruim de tijd voor je. Duidelijk wegwijs gemaakt met de dynamische tarieven en de bijbehorende facturatie. Eerlijk en aardig gesprek gehad, met goede uitleg.

Réponse de Wout Energie
Wij hadden tot 1 augustus een vaste…

Zeer positief
Prettig contact, betrouwbaar, goede uitleg over groene energie, goedkoper en bewuster
Persoonlijk en eerlijk
Snelle en eerlijke communicatie, alle gegevens overzichtelijk, kortom top aanbieder!

Top!
Goeie en duidelijk communicatie, altijd bereid om te helpen bij vragen. In het begin leek het allemaal vrij vaag, maar met een fijne uitleg van Wout helemaal duidelijk. Zeker aan te raden, scheelt je tientallen euros per maand!
Flink besparend
Overgestapt omdat mn contract te hoog was, bespaar nu veel euro’s. Overleg en overstappen verliep soepel

Réponse de Wout Energie
Ik had net een nieuw huis gekocht
Ik had net een nieuw huis gekocht. Ik had daarom een maandcontract bij een leverancier maar alsnog voor een te hoge prijs. Nu betaal ik dagprijs. Kreeg laatst geld toe als ik elektriciteit ging verbruiken!!!