Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijk en professioneel duo. Ze hebben onze keuken tot iets moois omgetoverd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Kwaliteit is top.

Noté 1 sur 5 étoiles

Het bedrijf belooft de keuken helemaal een nieuwe look te geven. Halverwege de werkzaamheden stoppen ze en eisen ze wel al het geld. Wanneer je niet wilt betalen, wordt er gedreigd met incasso bureau.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Na gezien te hebben op Instagram contact opgenomen. Supersnelle reactie en ook afspraak om te komen kijken was er gelijk de week erna. Duidelijke afspraken en meer dan genoeg keus aan kleuren. Na 6 we... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben onze keuken laten wrappen door deze toppers en het resultaat is prachtig precies zo als we voor ogen hadden. Ze dacht in elke detail met ons mee, communicatie was uitstekend ik raad hún ied... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur en construction intérieure

Écrit par l'entreprise

Met hoogwaardige en duurzame interieurfolie wrappen we jouw keuken tot een moderne en stijlvolle ruimte, zonder dat je een volledige renovatie nodig hebt. Het is duurzaam, voordelig en snel!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

‘Nieuwe’ keuken voor weinig

Wij zijn ontzettend blij met onze ‘nieuwe’ keuken. Binnen een dag heeft onze keuken een totale make-over gekregen. De communicatie verloopt duidelijk en soepel. Ik raad Wrap & Flow zeker aan iedereen aan!

17 mai 2024

Zeer tevreden!

Vanaf het intakegesprek goed en persoonlijk contact gehad. Zeer transparant in de communicatie en kwamen alle gemaakte afspraken na!
De keuken is perfect gewrapt! We kunnen het iedereen aanraden.

29 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wrap & Flow aanrader voor je keuken!

Wrap & Flow zijn professionele mensen die weten wat ze doen! De communicatie was erg fijn en snel. Tijdens de intake hebben we samen gekeken naar de stalen en hebben ze uitgelegd hoe ze te werk gaan. Onze keuken kon super snel gewrapt worden en we zijn er nog steeds erg blij mee!! De keuken heeft een hele andere uitstraling gekregen. En je ziet niet eens dat de keuken gewrapt is, zo netjes is het gedaan! Zeker een aanrader dit bedrijf!

29 mai 2024

Réponse de Wrap & Flow

Bedankt voor de leuke review! We zijn super blij om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service :)

Aanrader!

Vía Instagram bij wrap en flow gekomen. Wat een super fijne mensen en goede, duidelijke communicatie! Ze hebben prachtig werk afgeleverd! Ben super blij met het resultaat! Mijn keuken is als nieuw!

9 mai 2024

Réponse de Wrap & Flow

Bedankt voor jullie vertrouwen en leuke review!

Aanrader

Top service, fijn contact. Onwijs blij met het resultaat, kwalitatief heel goed gedaan. Herken de keuken niet meer terug. Zou het iedereen aanraden!

27 mai 2024

Réponse de Wrap & Flow

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Van hoogglans wit naar mat zwart

Onze keuken ziet er prachtig uit, van spierwit naar zwart is een hele verandering. Wij zijn er heel erg blij mee.
Het contact verliep soepel en we konden erg snel terecht. In 7 uur was de klus geklaard en alles weer netjes opgeruimd.

11 avril 2024

Réponse de Wrap & Flow

Bedankt voor de mooie review!

Super! Aanrader!

Deze week onze keuken laten wrappen. Fantastisch wat is het goed gelukt en ook nog eens voor een goede prijs. Quinty en Kiro hebben bij ons thuis de intake gedaan en ons geadviseerd in de kleuren. Communicatie daarna verliep vlot. Kortom een aanrader dit bedrijf.

10 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Onze keuken heeft echt een upgrade…

Onze keuken heeft echt een upgrade gehad. Strak werk, snel klaar! Mooi resultaat, goed en persoonlijk contact. Wrap& flow denkt goed mee en geeft Goed advies. Mooie staaltjes en kleuren. Kwalitatief! Scherp geprijsd

18 mars 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Super!

Goed en snel contact, geven advies en tips om je keuken te upgraden, veel keuze in kleuren. Mijn keuken ziet er super uit dankzij Wrap&Flow en past nu echt bij onze gerenoveerde woning! Heel erg blij mee!

6 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met onze nieuwe gewrapte keuken…

We hebben de keuken vandaag laten wrappen door Wrap & Flow, We zijn er superblij mee. Vanaf begin goed contact gehad met Quinty & Kiro, duidelijk offerte, staaltjes ontvangen keuze gemaakt en alles snel en heel netjes en zeer vakkundig uitgevoerd.
Dank jullie wel!!👍👊
Edwin en Lisette.

4 mars 2024

Een nieuwe keuken

Wij zijn echt super blij met het resultaat. Wij werden goed geholpen met onze keuze. Ze dachten mee en daarna ontvingen we een aantal samples waar we onze keuze uit hebben gemaakt. Binnen een week werd de keuken gewrapt en binnen een dag hadden we een als nieuwe keuken. Ziet er prachtig uit.

29 février 2024

Dreamhouse.18

Super blij met onze gewrapte keuken! Ze bieden persoonlijke service op maat, zijn heel vriendelijk, snel, kwalitatief zeer goed en denken met je mee! Wij hadden eerst een intake en twee weken later hebben ze onze gehele keuken in één dag heel strak gewrapt! Echt een aanrader!

9 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

In love with my beautifully wrapped kitchen

I have been enjoying my wrapped kitchen now for about 4 months and I can honestly say that Wrap and Flow wrapped my kitchen with high quality wrap. The color looks amazing and it’s giving a whole new vibe to my house. Even my central heating boiler (CV) was wrapped perfectly as well (which had a difficult shape and position), making it an actually nice piece to look at.

The kitchen was wrapped in no time, they really took the time with me as well on the official intake and gave great advice on color options and door handles. Great pre-care and aftercare! Love the complimentary home made kitchen cleaner btw (super nice smell!).

4 octobre 2023

Geweldige duo

Geweldige duo, heel lief en luisteren goed naar wat je wil.
Ze werken heel netjes, heb totaal geen last van ze en werken het allemaal netjes af!

29 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi resultaat en heldere communicatie

Mooi resultaat en heldere communicatie! Komen langs voor intake en adviseren over kleurkeuze. Gaan zorgvuldig om met keukenmaterialen en leveren mooi eindresultaat op. Aanrader!

9 janvier 2024

In één woord: WAUW!

We zijn ontzettend blij dat we Wrap & Flow hebben gekozen voor het laten wrappen van onze keuken. Een heel aardig stel waarbij service hoog in het vaandel staat! Van fijn meedenken tijdens de intake tot aan last minute nog naar een andere kleur mogen switchen. Ze hebben één dag keihard gewerkt en onze keuken een totale make over gegeven. En het resultaat? In één woord WAUW! Ik zou Wrap & Flow iedereen aanraden!

16 décembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer vriendelijk en professioneel!

Zeer vriendelijk, meedenkend en professioneel ingesteld! Onze keuken ziet er fantastisch uit en we kunnen iedereen Wrap&Flow aanraden! Nogmaals bedankt voor het wrappen van onze keuken :)

19 juillet 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus