Prima product voorzien van CE keur, scherpe prijs, vriendelijke service, en goede planning en behulpzaamheid bij ophalen. Daarnaast goede ondersteuning bij instellen van de batterij.
Lisez les avis des autres
René heeft helemaal meegedacht met hetgeen we wilden. Door hem hebben we ook alles bij jullie besteld. Super tevreden. Ook een heel snelle levering. Volgende keer weer. Overigens de laagste prijs werd... Voir plus
L'entreprise a répondu
De koerier liet het behoorlijk afweten. En bij problemen leer je je leverancier kennen. Dankzij zijn inspanning is de vertraging nog binnen de perken gebleven.
L'entreprise a répondu
De prijzen zijn interessant, hoewel ik toch een extra kost kreeg van 195 € voor verzending, die ik niet had verwacht. De firma was zo vriendelijk mijn bestelling in te houden toen ik vroeg om een... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Uw leverancier van de complete lijn van Victron Energy en Mastervolt producten snelle levering en een goede after sales. WSP Energy Solutions is een onderdeel van Watersportproducten.nl Wij zijn sinds 1986 gespecialiseerd in de verkoop van watersportproducten
Coordonnées de contact
Zeeheld 180 , 5342 VX , Oss, Pays-Bas
- 0704156748
- info@wsp-energy.solutions
- wsp-energy.solutions
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Een geweldige service en uitstekende…
Een geweldige service en uitstekende hulp door foto's te sturen van het juiste onderdeel, om te checken of het klopt

Réponse de WSP Energy Solutions
Ze hadden zelf gezien dat ik een deel van de bestelling vergetenxwat toe te voegen, na mail contact hebben ze alles in één keer opgestuurd, erg fijn

Snel geleverd.
Beste prijs/kwaliteit
Beste prijs/kwaliteit! Goede en snelle respons op vragen. Fijne webshop!

Réponse de WSP Energy Solutions
Snelle levering en netjes geholpen aan…
Snelle levering en netjes geholpen aan de telefoon.

Réponse de WSP Energy Solutions
Producten netjes en snel geleverd.
Producten netjes en snel geleverd.
Victron multiplus met bedieningspaneel besteld. Nu nog even een keer inbouwen in de camper. Ben er erg blij mee!

Réponse de WSP Energy Solutions
Nette offerte goede service.
Nette offerte goede service.
Puntje (heel klein puntje) van aandacht zou zijn om iets meer informatie over de aflever tijden te ontvangen. Nu stond tot 2 keer toe onverwachts een vrachtwagen met een zeer zware accu voor de deur.

Réponse de WSP Energy Solutions
Na 1 bestelling "Nooit meer"
Gewoon slecht bedrijf.
Bij bestelling stond op website "voorraad"
Na 3 weken informeren waar artikel blijft krijg je te horen dat het per ongeluk wegens drukte is blijven liggen.
Weer na 2 weken "dit product is niet op voorraad, komt binnenkort binnen"
Weer na 1 week "Dit produkt is bij de leverancier NIET op voorraad, wordt binnen enkele dagen verwacht.
Advies "ga niet met dit bedrijf in zee"
Even google raadplegen en elders goedkoper en sneller.
Facturen voldoen niet aan de eisen.
Alleen een simpel logootje.
Als je dat kunt vinden krijg je een tegoedbon van 40,00 Euro maar je moet wel voor ruim 300,00 besteden.
Reageren niet op mail.
Gewoon SLECHT
Na hun reactie:
De opmerking mijnerzijds:
"Al het mail verkeer is inmiddels bij mijn advocaat.
Als hieraan geen gehoor wordt gegeven doe ik aangifte."
Deze is verstuurd omdat ik na 7 weken mijn besteld artikel nog niet had ontvangen.
Afrekenen meteen bij bestelling.
Geef dan de keuze om te betalen als artikel is ontvangen!
Op een factuur moeten alle gegevens van verkoper staan:
Naam, adres enz.
Maar zeker
KVK nummer
BTW Nummer
maar niet alleen een logootje!

Alles zeer goed in orde
Alles zeer goed in orde, duidelijk en beleefd aan de telefooon. Ook een zeer snelle levering en parts waren goed verpakt.

Réponse de WSP Energy Solutions
ik heb 2 weken moeten wachten op …
ik heb 2 weken moeten wachten op een victron paneeltje na diverse malen telefonisch contact eindelijk het betreffende paneel ontvangen bij het instaleren van paneel blijkt het defect te zijn de aan uit knop werkt niet en paneel gaat gelijk op alarm probeer te bellen maar niemand bereikbaar

Prima ervaring
Prima ervaring
Victron batterij laders gekocht bij WSP energy solutions. De bestelling duurde iets langer dan verwacht maar kon goed contact opnemen met verkoper. Door drukte van verschillende orders voor de jaarwisseling duurde het iets langer dan gepland.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.