Lisez les avis des autres
Der er fuldstændig styr på tingene inde hos 1.st driver, og det gør det nemt at komme igennem. Kørelærerne er helt vildt engageret, søde og dygtige. Teori timerne ligger i perfekt tidspunkt ift. a... Voir plus
Fantastisk køreskole. 1st Driver har helt sikkert været det helt rigtig valg af køreskole til vores datter. Hun havde den bedste kørelærer i Jesper, som har været med til at skabe en tryghed, er im... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Horsens mest moderne Køreskole med teoriundervisning både tirsdage, onsdage og torsdage både eftermiddag og aften
Coordonnées de contact
Borgergade 15, 8700, Horsens, Danemark
- 42 33 75 78
- john@1driver.dk
- www.1driver.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Køre - kort og godt
Rigtig godt sted og tag sit kørekort, jeg startede i slutningen af April, og har lige bestået min køreprøve for 1 times tid siden. Alle kørelærerne og teorilærene er vældig flinke og imødekommende, og parat til at sende dig hjem med et kørekort i hånden og et stort smil. Kan klart anbefale og tage sit kørekort hos dem.
🪪😊🛻
Kunne ikke have ønsket mig en bedre…
Kunne ikke have ønsket mig en bedre køreskole! Min kørelærer Jesper, var helt fantastisk. Gjorde både mine køretimer lærerigt men også sjove 🙏🏻 Han fik mig igennem begge prøver i første hug! Mega søde kørelærer, og teori lærer! Kæmpe anbefaling herfra 🙏🏻🤩🥰
1driver har gjort det at tage kørekort…
1driver har gjort det at tage kørekort til en oplevelse! Kan stort anbefales. Jeg har været så glad, tryg og lært så meget! Min kørelærer Jesper har været en kæmpe støtte og man kan virkelig have det sjovt med ham, han formåede at gøre mig rolig gennem det hele og vidste præcis hvordan han skulle tackle en situation med meget nervøsitet!
Mega god køreskole
Mega god køreskole! Jeg har haft en super god oplevelse. Teoriundervisningen var nem at følge med i, og min kørelærer Jesper var rigtig sød og god til at forklare tingene. Jeg lærte meget og fik mange gode tips til at køre og forstå trafikken. Kan helt klart anbefales!
Fantastisk køreskole, samt dygtige kørelærer
Teori timerne ligger i perfekt tidspunkt ift. arbejde og skole.
Personligt havde jeg Jesper som kørelærere, og det var en 10/10 oplevelse, at skulle have ham. Rigtigt rar mand, som er god til hans arbejde. Der er plads til fejl, og hvis man har spørgsmål, så er han god til, at komme med en konkret og forståelig forklaring, hvilket også gælder for de andre kørelærer.
Generelt er first driver en kæmpe anbefaling her fra og min oplevelse har været 10/10 hos dem.
Bedste køreskole nogensinde
Bedste køreskole nogensinde. De går i dybden med alle emner og får dig til målstregen uden problemer. Vil helt klart anbefale at køre med Jesper, der er kun gode ture med ham.
Det har været en mega god oplevelse at…
Det har været en mega god oplevelse at tage Kørerkort hos 1driver.dk
Min kørerlærer jesper var en stjerne til at lærer fra sig. hvis du drømmer om at tage kørerkort et sted hvor du føler dig hørt er 1driver.dk det helt perfekt sted.♥️👍🏼
Jeg havde en mega god oplevelse med at…
Jeg havde en mega god oplevelse med at tage kørekort hos Firstdriver i Horsens! Malene er virkelig en dygtig kørelærer. Hun er tålmodig og god til at skabe et trygt læringsmiljø. Hun er super god til at lære fra sig, samtidig med at hun skaber nogen hyggelige køreture. Jeg kan kun anbefale Firstdriver Horsens og Malene!
En fantastisk oplevelse!
En fantastisk oplevelse!
Jeg havde Malene som kørelærer, og hun formåede virkelig at give mig en kæmpe tryghed, og nogle rigtig hyggelige timer!
Hun er sindsygt god, til at møde en i øjenhøjde, og gøre hele forløbet, så trygt som muligt. Hun var også virkelig fleksibel med køretider og ombytninger hvilket også var så dejligt.
Kæmpe anbefaling herfra(:
Jeg har taget mit kørekort på 1Driver
Jeg har taget mit kørekort på 1Driver, med Malene som kørelærer. Det var en vildt god oplevelse.
Den bil jeg kørte i var god, og teori timer, førstehjælp og praktiske kørelektioner var noget jeg ville se frem til:)
En god oplevelse
Jeg tog mit kørekort hos Per. Det var en sand fornøjelse at køre med ham. Undervisningen var også god, og jeg var heldig at bestå begge prøver i første hug. Tak for en god oplevelse 😊😊
Fantastisk køreskole.
Fantastisk køreskole.
1st Driver har helt sikkert været det helt rigtig valg af køreskole til vores datter. Hun havde den bedste kørelærer i Jesper, som har været med til at skabe en tryghed, er imødekommen, rolig og sjov både under teori og kørsel. Jesper har ydet en meget høj og fleksibel service igennem hele forløbet. Så de aller bedste anbefalinger herfra.
Det har været en god oplevelse at tage…
Det har været en god oplevelse at tage kørekort hos 1st driver. De har både gode og erfarende kørelærer men også god teoretisk undervisning. Jeg havde Jesper og ham anbefalet jeg 100%
Mvh. Sofie Vester
1st Driver kan klart anbefales
Virkelig god oplevelse at tage kørekort hos 1st Driver! Hele forløbet var godt, og man følte sig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefales!
Jesper
Vi havde Jesper som kørelærer, og han er den bedste af de bedste. Man lærer super nemt, og køretimerne er mega hyggelige. Han er god til at forberede til køreprøven.
Mvh Nico & Vester
Super godt sted at tage kørekort
Super godt sted at tage kørekort. Jeg havde Per som lærer, og der både plads til sjov og læring.
En virkelig god oplevelse
Jeg havde en mega god oplevelse med kørekort hos 1driver! Havde en mega sød kørelærer Malene, hun var både meget tålmodig og fik mig igennem begge prøver i første hug! Alt i alt mega god oplevelse og jeg anbefaler det virkelig☺️
Jeg kunne ikke ønske mig en bedere oplevelse
Min kørerlærer Jesper var fantastisk! Han var både super sjov og hyggelig at være sammen med, men han var også sympatisk og var der altid for at hjælpe! Hans timer var altid nogle man glædet sig til og så frem til🤗han er mega dygtig til at lære fra sig og generelt ALT ved sit arbejde. Man blev støttet hele vejen igennem og deres system virkede virkelig så godt! Jeg kan kun anbefale det!
Tag køre kort hos 1st drive Horsens
Tag køre kort hos 1st drive Horsens. Jeg havde Per som kørelære og han var seriøst den bedste bestod køreprøven første gang og havde ikke ku gøre det uden ham
L’expérience Trustpilot