Det absolut största scam bolag som finns!!!! Byt omedebart om ni har detta bolag. Chansa inte det kostade mig mkt hade deras dyraste försäkring,täckte inget,trots att det givetvis stod att det sku... Voir plus

Blev ofrivilligt arbetlös, perfekt tänkte jag nu får jag äntligen användning av min inkomstförsäkring från Tre Kronor som jag tecknade via min bank (Swedbank). Sökte i början av Januari och har än... Voir plus

1. Compagnie d'assurance
  2. Assurance auto
  3. Compagnie d'assurance habitation
  4. Compagnie d'assurance propriétaire
  5. Compagnie d'assurance personnelle

Informations provenant de diverses sources externes

Tre Kronor Försäkring - med bred kompetens inom skadeförsäkring

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

190 avis

A répondu à 15 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Det absolut största scam bolag som…

Det absolut största scam bolag som finns!!!!
Byt omedebart om ni har detta bolag.
Chansa inte det kostade mig mkt hade deras dyraste försäkring,täckte inget,trots att det givetvis stod att det skulle täcka det gällde./otrevliga minst sagt vid kontakt med handläggare samt kundtjänst
Skickar ett beslut " detta går ej överklaga"
Byt bolag,det gjorde jag direkt!!

17 mai 2025

Väldigt dåligt försäkring bolag

Jag är mycket missnöjd med mitt försäkringsbolag. Det spelar ingen roll hur många år man har betalat för försäkringen – när man väl behöver hjälp täcker de plötsligt inte ärendet. När man kontaktar dem för att anmäla ett försäkringsärende får man inget stöd.
Jag ska defensive byta min hemförsäkringen bolag.

7 avril 2026

Blev ofrivilligt arbetlös

Sökte i början av Januari och har ännu inte fått någon bekräftelse, måste ju vara världens längsta handläggningstider..
Ingen Mina Sidor där man kan följa handläggningen, ingen mejl där man kan kontakta någon.
60 talet ringde och ville ha tillbaka sitt system.....

15 mars 2026

Inte sett min bil på över 3 månader nu

Inte sett min bil på över 3 månader nu, evig väntan, ingen hjälp ingen kommunikation, bara dålig service. Ingen prio på hjälpa dig att lösa ditt försäkringsärende.. kanske kan de lösa mitt ärende inom ett halvår men betvivlar det starkt.

29 novembre 2025

3 kronor ni är dåliga

3 kronor ni är dåliga. Är så besviken efter 7-8 år hos 3 kronor med alla mina försäkringar, hem, djur och helförsäkring plus på bilen. Någon körde kundvagn i passagerar dörren så det blev en skada där. Anmälde över telefon till 3 kronor kvinnan var så otrevligt och sa direkt att jag får ingen ersättning då jag själv kan ha gjort det, är så arg på dem. Binda inte upp dig hos dem. Jag ska till en annan med ingen bindningstid kan åtminstone säga upp ifall jag är missnöjd, behöver inte binda upp mig i ett helt år.

24 février 2026

Generellt bra intryck.

Generellt bra intryck.

De tappar bort en del inkommande kommunikation så spara egna kopior på allt och se till att uttryckligen begära bekräftelse på att de mottagit dina papper.

19 février 2026

Sade upp min försäkring

Sade upp min 3 kronor försäkring i höstas,det bästa jag gjort…👍

Ser av omdömen här att det inte blivit ett dugg bättre 🙄

6 février 2026

Världens usla försäkringsbolag

Världens usla försäkringsbolag, min pappa har varit kund här i över 20 år! Och att man ska be och tiga om sina egna pengar är vansinnigt. Han betalar 25 tusen kr per år för försäkringen. Fick betala sammanlagt 16 tusen kr för felsökning utav dragkroken och ombyte utav en ny dragkrok. För att verkstaden inte hade skrivit korrekt erbjuder dom honom enbart 6000 kr i kompensation. Att man på sin arbetstid ska ringa fram och tillbaka och även hålla en dialog med skaderegleraren via mail är katastrof. Min pappa kommer definitivt byta försäkringsbolag.

Rekommenderar alla att byta försäkringsbolag.

27 janvier 2026

………bluff?

Sjukt att man läser alla dessa kommentarer och Swedbank samarbetar med dem. Blev bemött otrevligt på skadeavdelningen och ombedd att skicka original kvitto via post? Det är inte år 2002 , många butiker ger även kvitto digitalt

28 janvier 2026

Varning för detta försäkringsbolag

Blev riktigt sjuk på en resa och fick tillkalla läkare till hotellet som gav dopp och medicin intravenöst. Begärde ersättning från reseförsäkringen men fick avslag för att jag inte hade ett skriftligt intyg om vila!! Vågar inte ha kvar detta försäkringsbolag för vad skulle hända om t ex huset brinner ner ... skulle man då hävda att det inte ska utgå någon ersättning om jag inte har så många brandsläckare som de finstilta vilkoren anger ... även om jag inte ens är hemma när det händer?

29 janvier 2026
Avis spontané

Känner mig nästan utbränd efter ett…

Känner mig nästan utbränd efter ett försäkringsärende med dem. Har fått ringa varje dag i flera veckor, får antingen svar om att min handläggare kommer kontakta mig eller att jag ska maila in saker, men aldrig har han hört av sig och jag har aldrig någonsin fått svar på mail, förutom "vi har mottagit ditt ärende".
Skadan skedde i somras, det är januari nu, jag måste ringa de ännu en gång för att nu vill hantverkarna ha betalt men jag har inte fått något utbetalt trots godkännande. Jag orkar inte mer. Inget har varit smidigt.

21 janvier 2026

Tre kronor försäkring 👎

Har försökt få tag i tre kronor och de är inte snabba att återkoppla till sina kunder tyvärr samt dåliga ersättningar. Vi kommer genast att byta bolag.

12 janvier 2026

Något har orsakat skada på min bil, men 3 kronor säger att det är lacksläpp

Trots uppenbar skada av något på bil, påstår 3 kronor att det är ett lacksläpp. Svarta märken runt lack som är borta, backspegeln vriden i bottenläge. Polisanmält, serviceverkstad har tittat och säger att det är något typ cykel, elsparkcykel som skadat bilen. Trots detta hävdar 3 kronor att det är vanligt lacksläpp och gör allt för att slippa betala för reparation. Fruktansvärt dåligt, dåligt bemötande. Dessutom fick jag uppmaning att skicka in foton och anmälan till deras valda lackskadefirma. Gjorde detta, efter 2 v kontaktade jag denna firma och frågade om något saknades då inget svar eller tid från dom. Svaret blev att 3 kronor 2v tidigare meddelat dom att de inte godtar att betala!!?? Hallå, vad hände med att meddela mig? Finns mer att berätta här, men orkar inte. Kontentan: Inget svar från kundservice trots utlovat. De säger olika saker. Inget konkret svar och DE GÖR ALLT FÖR ATT SLIPPA BETALA

7 novembre 2025

Håll er borta!

Blev utsatt för skadegörelse på min bil, jagade ifatt gärningsmannen och tack vare det blev han gripen, trots det har det gått 3 månader och bilen är inte lagad ännu, deras utredare hittar massa ursäkter för att inte ersätta skadorna, helt otroligt att man ska bli utsatt för brott och sedan hålla på och tjafsa med försäkringsbolaget, har fått ringa och tjata flera gånger för att ens få reda på vad som händer. Håll er långt borta från detta bolag! Kommer inte försäkra en enda pryl i detta bolag.

15 décembre 2025
Avis spontané

Oerhört dålig service och upplevelse…

Oerhört dålig service och upplevelse från er .
Jag har krockat med min bil och teknikerna bedömer att jag inte har rätt till ersättning för att jag inte kan bevisa min krock att oljelocket åkte av. Nästa gång ska jag filma händelsen innan jag krokar så att dom tror mig . Bilen ligger diket men det är inte orsaken till skada 🤣 helt värdelös.Rekommenderar ingen denna försäkringen !
Värsta upplevelsen jag varit med om , otrevlig kundservice med .

12 décembre 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.