3v S Avis

4,2

Op zoek naar echte BBQ? Bij ons proef je ambachtelijke low & slow smoked brisket, ribs, pastrami en zalm — vers bereid en vol smaak. Wij zetten ons elke dag in voor topkwaliteit en uitstekende service. Heb je bij ons besteld? Laat je review achter en help anderen kennismaken met échte BBQ in Barbecue!

Bien

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

3VS Brisket

Brisket op van 3V’s. Smaak is zeker goed op orde, ook de rooksmaak is goed in balans. Structuur wat lastiger te beoordelen vanwege opnieuw opwarmen. Mag de pret niet drukken, heerlijk gegeten. Compliment; wat mij betreft beter dan die van Black smoke.

28 décembre 2025

Vlak voor Kerst nog ' even' een lunch…

Vlak voor Kerst nog ' even' een lunch te regelen, met jongelui, dus zonder de traditionele klassiekers.
Broodje pulled pork zou het wel goed doen, en hier besteld. Nou, boven verwachting!!! Service, behulpzaamheid en advies; allemaal in orde. Vlees afgehaald en volgens advies bereid.
Écht, vijf sterren ! Écht lekker gegeten!
De pulled pork was top. Echt een aanrader. Gasten blij, ik nog blijer.
Omdat ik de pulled pork alleen nog maar op hoefde te warmen, kon ik de gasten niet vertellen hoe die van te voren was bereid of wat de ingrediënten waren, maar wel dat die van jullie kwam. Top jongens ( en meisjes allicht) uit de kunst 👌
Echt ontzettend lekker gegeten gewoon

25 décembre 2025

Réponse de 3v S

thnx voor de review, wat fijn dat jullie een top middag gehad hebben!! Super leuk

3 V’s zijn een aanrader!

Genoten van de heerlijke pastrami en pulled chicken! Ook de koud gerookte zalm was weer fantastisch! Fijn dat er ook tips voor de bereiding bij zaten.

24 décembre 2025

Réponse de 3v S

Bedankt voor de bestelling Wanja, hier worden wij grote blij van.

Voor de tweede keer in korte tijd in…

Voor de tweede keer in korte tijd in aanraking gekomen met catering van de 3v S en het is echt ontzettend lekker. Binnenkort zelf bestellen!

23 décembre 2025

Réponse de 3v S

Super bedankt voor de feedback, we kijken uit naar de bestelling.

Highly recommended

We ordered for a dinner with 22 people, from salmon to chicken and beef we were all completely delighted and pleasantly surprised with the quality and taste of the meat, the perfect cooking point and the quality/price ratio. Highly recommended. The LCL The Netherlands team thanks you for the wonderful dinner.

5 décembre 2025

Réponse de 3v S

Thanks for the trust! We are happy you enjoyed the food!

Top kwaliteit!

In een korte tijd uitgegroeid tot vaste klant:)
zowel het vlees als de zalm zijn van top kwaliteit - levensgevaarlijk want je kan niet stoppen met eten.

5 décembre 2025

Réponse de 3v S

Bedankt voor de eerste review! 10% korting op de volgende bestelling :)