A Advokater Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

A Advokater har leveret en fantastisk service både ved stiftelse af mit selskab og i forbindelse med køb af hus. Hurtig, klar og professionel rådgivning hele vejen igennem. Jeg følte mig tryg, godt g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I forbindelse med køb af bolig som jeg var blevet forelsket i, hyrede jeg A Advokater til at udføre arbejdet, hvilket jeg i sidste ende, var rigtig glad for ☺️ Alle dokumenter og bilag blev ge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og effektiv service Vi oplevede stor professionalisme fra A Advokater, hvor der var styr på alle detaljer. Vi blev informeret, vejledt og rådgivet til beslutninger, udfra hvad der vil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været utrolig tilfreds med servicen hos AAdvokater. Bilal og Rose har været både professionelle og venlige gennem hele forløbet. De har været nemme at få fat på, svaret hurtigt og givet mig t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Conseiller
  2. Avocat
  3. Avocat spécialisé en droit immobilier

Écrit par l'entreprise

Hos A ADVOKATER møder du en advokatpraksis som yder rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Vi driver et advokatkontor med visionen om at klienten får den absolut bedste rådgivning, og du vil som klient altid opleve at have et hold som står til din rådighed.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

12 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Bilal har været en kompetent…

Bilal har været en kompetent sparringspartner ifbm. omstrukturering i ledelsen af vores virksomhed. Varm anbefaling herfra.

8 janvier 2024

Hej Lxndr Mchn

Tak for din pæne anmeldelse.

Stiftelse af anpartsselskab

Fik hjælp af Bilal til stiftelse af et anpartsselskab. Alt gik fint og han var behjælpelig og til rådighed hele vejen i gennem.

3 janvier 2024

Hej Xenia

Det er os der takker for at kunne hjælpe dig i gang med stiftelsen af dit nye selskab.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel håndtering og god service

Vi har med stor tilfredshed benyttet os af A Advokater. Vi oplevede en meget professionel tilgang af opgaven, som blev fulgt fra start til slut. Vi vil helt sikkert varmt anbefale dem som kompetente og servicemindede advokater.

19 octobre 2023

Hej Nadi

Helt i særklasse

Helt i særklasse

Jeg har benyttet mig af A Advokater nu igennem en årække. Jeg har fået en helt fantastisk rådgivning og service som er helt i særklasse.
Det har været yderst professionelt.
Jeg kan kun anbefale A Advokater på det varmeste. Jeg ønsker i den forbindelse af fremhæve Bilal Andersen for hans yderst grundige og særdeles professionelle arbejde.
Altid svar på mail eller tlf. samt god tid.
Jeg takker for alle tiders samarbejde og medgiver mine varmeste anbefalinger.

9 novembre 2023

Hej Alexander

Vi takker for de pæne ord.

Vi er super glade for at du var tilfredse med vores rådgivning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Varm anbefaling af en glad huskøber

AADVOKATER / Bilal Andersen blev varmt anbefalet til mig af en nærtstående ven, som selv tidligere havde gjort brug af hans ekspertise i forbindelse med ejendomshandler. Jeg befandt mig i en lignende situation og besluttede derfor at tage kontakt til Aadvokater.

Det, der virkelig imponerede mig ved Bilal, var hans forpligtelse til at levere en førsteklasses service. Han placerer kunden i centrum for hele processen og sørger for, at intet bliver overset. Det er tydeligt, at han forstår, at en vellykket transaktion kræver, at kunden er fuldt informeret og inddraget i beslutningerne. Bilal går grundigt til værks og tager sig tid til at forstå sagen i dybden. Desuden holder han løbende kunden opdateret ved at ringe og informere om eventuelle potentielle udfordringer eller vigtige aspekter, der bør overvejes.

Min oplevelse med Advokat Bilal Andersen og hans team begyndte i april 2023 og førte til en vellykket og tryg ejendomshandel vedrørende vores nuværende bolig. Jeg kan på det varmeste anbefale Aadvokater og Bilal Andersen til alle, der søger professionel og dedikeret assistance i forbindelse med ejendomshandler

3 novembre 2023

Hej Bayram Yildirim

STOR ANBEFALING!

Kæmpe stor anbefaling til Bilal og hans team. De har været der hele vejen igennem, og været der til at vejlede og rådgive os. Vi har været trygge i deres hænder. Ikke sidste gang jeg anvender dem.

29 août 2023

Bolig køb

Sætter stor pris på Bilals arbejde med boligkøb, han har hjulpet mig med hele processen. Han har gennemgået alt papir og har afsluttet refusionsopgørelsen. Er mega glad og kan klart anbefale Aadvokaterne!

15 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service!!! første gang jeg skulle eje en…

Det var første gang jeg skulle eje en lejlighed … Jeg havde mange spørgsmål, var skeptisk og havde det svært ved at tage beslutning. Bilal var meget tålmodig og Mega hjælpsom og forståelig :))) jeg har været super glad for den service jeg har fået.. anbefaler A advokater varmt ⭐️⭐️ jeg vil bruge dem igen for mit næste køb af lejlighed 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

9 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Bistand i forbindelse med lejeretlig tvist

Jeg er glad for at have haft muligheden for at arbejde sammen med advokat Bilal Andersen Khatib fra A advokater i forbindelse med en lejeretlig tvist, og jeg vil gerne give min varmeste anbefaling og en positiv anmeldelse på Trustpilot.

Fra start til slut var advokat Bilal Andersen Khatib enestående i sin bistand og vejledning. Han var meget professionel og rolig, og hans viden og erfaring inden for lejeret var helt tydelig. Han var altid imødekommende og lyttede til mine bekymringer og spørgsmål med stor tålmodighed og forståelse.

Hans indsigt og forståelse af de juridiske spørgsmål, der var involveret i sagen, var imponerende, og hans rådgivning var altid præcis og effektiv. Han formåede at afværge en potentiel konflikt med min udlejer, og jeg følte mig tryg ved hans ekspertise og tilgang til sagen.

Advokat Bilal Andersen Khatib arbejdede ihærdigt og konsekvent for at opnå de bedst mulige resultater i sagen. Han var også meget opmærksom på de økonomiske omkostninger og gjorde alt for at holde udgifterne på et rimeligt niveau.

Jeg er taknemlig for hans indsats og samarbejde i denne sag, og jeg vil helt klart anbefale ham til andre, der søger en kompetent, erfaren og pålidelig advokat inden for lejeret. Tusind tak, advokat Bilal Andersen Khatib!

28 avril 2023

Kære Dustin

Vi sætter pris på du var tilfreds med vores indsats og glade for at tvisten blev løst.

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service

Vi oplevede stor professionalisme fra A Advokater, hvor der var styr på alle detaljer. Vi blev informeret, vejledt og rådgivet til beslutninger, udfra hvad der vil passe bedst til vores virksomhed.

A Advokater har været meget fleksible med deres træffetider, hvor vi kunne stille spørgsmål og få svar både i aften og weekend timerne, hvilket er så vigtigt for især en nystartet virksomhed som os, der har brug for svar på forskellige tidspunkter på døgnet.

Tak for god service!

Sefir ApS

22 février 2023

Kære Adham

Vi er super glade for at du var tilfredse med vores stiftelsesproces og ønsker dig held og lykke med dit nye projekt, det skal nok blive godt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne give 5 store stjerner!

Jeg vil gerne give 5 store stjerner!

Jeg har været i kontakt med en del advokater i gode og dårlige situationer, og har også mødt en del mindre gode advokater.
Her hos A Advokater, har jeg oplevet, kort sagsbehandlingstid, korrekt vejledning, fornuftige priser, og en god potion seriøsitet.

De kan klart anbefales her fra MT-Byg Aps.

20 février 2023

Hej Thomas

Fantastisk god og super hurtig service

Fantastisk god og super hurtig service
Super gode til at hjælpe, ved forskellige spørgsmål
Alt i alt er vi super tilfreds med
Bilal Andersen Khatib
Advokat

7 février 2023

Hej Line

Vi er glade for du var tilfredse med vores service.

Kan varmt anbefale A Advokater

Kan varmt anbefale A Advokater. Virkelig omhyggelig og hurtig rådgivning.

2 janvier 2023

Kære Anneh

Vi er rigtig glade for at du har været tilfreds med vores rådgivning.

Team A ADVOKATER

Noté 5 sur 5 étoiles

Lynhurtige resultater og service i top-klasse..

Jeg har i forbindelse med stiftelse af mit nye ApS selskab, gjort brug af A Advokater. Jeg kom hurtigt i kontakt med Bilal, på trods af at han var på ferie, ringede han til mig og sørget for at processen bag stiftelsen blev sat i gang. På kort tid, efter en masse spørgsmål, og en venlig advokat der kunne besvare alt det man har og spørge om når man første gang stifter selskab, så fik jeg mine stiftelsespapire og alt andet afklaret. Alt dette i en 24-timers process. Mine varmeste anbefalinger til Bilal og resten af teamet bag A Advokater.

Hilsen,
Rehan

31 décembre 2022

Kære Rehan

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået hjælp af Aadvokater to…

Jeg har fået hjælp af Aadvokater to gange nu og begge gange har jeg fået en rigtig god og tryg oplevelse igennem hele processen. En af gangene var en hastesag og Bilal var til at træffe til trods for, at jeg tog kontakt til ham om aften. Bilal er professionel, samarbejdsvillig og vigtigst af alt imødekommende og hjælpsom.
Endnu engang mange tak til Bilal og firmaet.

13 octobre 2022

Kære Yakup

Vi er glade for at du var tilfredse med vores service, vi ønsker dig det bedste i fremtiden.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus