Acaciavejen Avis

1. Aliments, boissons & tabac

Informations provenant de diverses sources externes

Acacia Blomster er butikken for de kreative lige overfor Vejen kirke. Vi leverer alt indenfor binderi, brugsknust, vin og chokolade

Moyen

Répond généralement dans un délai de 24 heures

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Skulle i dag bestille en bårebuket

Skulle i dag bestille en bårebuket ,og blev i telefonen betjent af en meget uvenlig kvindelig ekspedient der på en meget belærende måde irettesætte mig talrige gange, så kan kun fraråde andre at benytte en forretning der optræder på så arrogant måde Hilsen Hanne.

26 mars 2026

Hej Hanne

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse ved din henvendelse – det er bestemt ikke den måde, vi ønsker at møde vores kunder på.

Vi kan dog ikke genkende din oplevelse af samtalen, men vi tager naturligvis din feedback alvorligt. I forbindelse med bestillingen opstod der en misforståelse omkring MobilePay-oplysninger, som vi forsøgte at afklare under samtalen. En vigtig detalje at I får nedskrevet vores oplysninger korrekt. Jeres bestilling er selvfølgelig leveret som aftalt efter jeres anmeldes herinde .

Vi forsøgt at kontakte dig telefonisk flere gange for at følge op og få en bedre dialog, men uden held.

Hilsen Acacia Blomster

Tage Andersens foldevase og fin opsats fra Acacia blomster.

Camilla ved Acacia rådgav omkring en blomst præsenteret i Tage Andersens store foldevase. Dvs. vasen blev afleveret hos Camilla, hvorefter hun tryllede.

Det gjorde hun til UG med kryds og slange :-)

Der blev bestilt specielle varer hjem, og modtageren blev glad for både opsats og vase.

Super service, til en rimelig penge.

14 mars 2025

Réponse de Acaciavejen

Tusind tak. Tak for din tid til at lave en anmelde og give os stjerner.

Perfekt leverance og super venlig betjening

Jeg bestilte to bårebuketter til bisættelse i Vejen Kirke.
Det var en super venlig betjening. De bestilte buketter var meget flotte, ligesom jeg ønskede dem.
Jeg vil til enhver tid anbefale butikken og vil ikke betænke mig ved at bruge dem igen.
Med venlig hilsen
Bent

20 février 2025

Réponse de Acaciavejen

Tusind tak for din tid til at lave denne fine anmeldes. Vi er altid klar til at hjælpe dig igen.

Korrektion af anmeldelse.

Ved en fejl fik jeg d 7.dec 2018 givet Acacia 1 stjerne medens den rettelig skulle have haft 5 stjerner baseret på flere års meget tilfredsstillende og positiv betjening af min familie og mig.

8 décembre 2018

Flot Flot Flot

Har flere gange købt blomster osv. til hende der hjemme og til min farfars grav.

Hver gang har jeg fået super betjening + fantastiske flotte ting fra dem.

Acacia i Vejen kan varmt anbefales her fra

22 mai 2013