Ett helt fantastiskt sjukhus. Vänligt bemötande. Proffsig personal från reception till läkare. Förtroendeingivande och sakliga. Service utöver det vanliga. Min hustru fick till o med vin till... Voir plus
Lisez les avis des autres
Tusinde tak for meget, meget fin behandling hos Jer af min voksne datter, Andrea, den 7.1.25. Hun fik fjernet en seneknude i den ene hånd sammen med noget inflammeret bindevæv. Vi fik den sødest... Voir plus
aCure et Gourmet Hospital 😄 Har lige fået ny hofte, og en sand fornøjelse at føle sig i trygge hænder fra dag et. Professor/Kirurg Anders Troelsen og resten af Personalet har været helt fantastiske... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Snabba trevliga
Snabba trevliga. I synnerhet damen som fixade tid i mr-röntgen samma dag. Grym tjej.
I forbindelse med min MR scanning…
I forbindelse med min MR scanning tirsdag den 14-10-2025 blev jeg mødt af en yderst venlig og beroligende kvindlige person jeg har mødt indenfor det fag. Hun var så flink og give tid til at forklare en og berolige en inden man skal ind i den MR Scanner. Hun var så rolig og klar i sit svar og viste empati. Hvis jeg skal lave en ny MR i dag så vil jeg klart gå til samme sted igen
Trevligt bemötande man kände sej…
Trevligt bemötande man kände sej välkommen. Trots för tidig ankomst fick jag min undersökning och läkarkontakt direkt!
Jeg kan varmt anbefale aCure…
Jeg kan varmt anbefale aCure Privathospital og deres personale. Jeg skulle undersøges i lænden, og var meget tryg gennem hele forløbet. Jeg var lidt nervøs for MR-scanneren, men det var slet ikke slemt, fordi jeg kunne høre radio og kommunikere med personalet undervejs. Det var rart at få præcis afklaring og professionel håndtering af mit rygproblem.
Mangelfuld svar og manglende ydmyghed
Fik foretaget MR scanning, og der skulle svares på 2 ting men der blev kun svaret på en ting, hvilket resulterede i spildt fremmøde og ventetid til sygehus aftale, da lægen ikke kunne give svaret og videre behandling. Skal nu vente på ny aftale på hospital og dermed længere tid m skuldersmerte.
Har selv måtte rykke ACURE for svar af flere omgange og mangler ydmyghed fra ACURE’s side over deres fejl og den spildtid det har medført.
Bedre bliver det ikke
Laparoskopisk brokoperation som selvbetaler.
De venligste, mest dedikerede og kompetente mennesker, ingen stress og jag. Alt er pænt og ordentligt.
Man er fuldstændig tryg fra først til sidst. Kan anbefales uden forbehold.
En anbefaling herfra er, at prislisten præsenteres på hjemmesiden.
Ett helt fantastiskt sjukhus.
Ett helt fantastiskt sjukhus.
Service utöver det vanliga.
Min hustru fick till o med vin till maten.
Här har svensk sjukvård massor att lära.
Hur svårt ska det vara att ha ett vänligt bemötande kostar ingenting
Ingen personal som sprang om kring o vimsade utan alla visste sin uppgift.
Som svensk blev man förvånad och imponerad
Rekommenderas på det starkaste.
Höft operation vänster höft.
Helt underbar läkare och narkosläkare. Blev opererad den 2/4 2025.Och fick höftprotes vänster höft. Allt gick bra. Jag blev bemött av trevlig personal på avdelningen. Kan varmt rekommendera dom till andra med liknande besvär.
Mvh Karin Strand i Skåne
Privathospital i særklasse/guld værd
Har dd. Været i Mr-scanner ved Acure/Lyngby for 2 gang. Jeg lider af voldsom klaustrofobi, og får en masse kedelige virkninger af det, og kan hverken synke eller få luft, men ROS til verdens bedste sted! Man bliver mødt med omsorg, forståelse, empati,af et varmt og kærligt personale, især den super søde dame ved scanneren👍hun kommer bestemt med i min aftenbøn! Meget lægefagligt personale kunne lære af hende🥰 Tusinde tak for god behandling,forståelse og tålmodighed 🥰
I er i verdensklasse👍🥰
Tusinde tak - I fortjener masser af ros
Vi fik den sødeste modtagelse og forløb hos sygeplejerske Jane med det skønne varme væsen, der puslede om os (incl. hjemmebagt bolle til patienten efter operationen - intet mindre end fantastisk 🤩).
Herefter den meget venlige anæstesiolog Søren og håndkirurgen Michael Haugegaard, der på bedste vis forklarede om indgrebet både før og efter.
En stor ros sendes til Jer alle - som speciallæge (og Andreas mor) kan jeg kun udtrykke vores varmeste tak. En virkelig dejlig oplevelse - også fra et fagligt synspunkt.
De varmeste hilsner,
Andrea og Charlotte Bülow
Har lige været til mr scanning hvor jeg…
Har lige været til mr scanning hvor jeg blev mødt af en varme fra det søde og venlige personale.
Skal lige sig jeg lider af klaustrofobi men dette var absolut ikke noget problem da scanneren var stor i røret og at jeg kunne komme omvendt i den samt det trygge og varme personale.
Godt nytår fr
Michael Sondrup
Utroligt venligt, imødekommende personale
Har netop fået udskiftet en hofte på aCure i Lyngby, og det har været en fantastisk oplevelse, lige fra første samtale på hospitalet til udskrivelsen. Selvfølgelig vil man gerne hjem igen så hurtigt som muligt, men ærligt talt var jeg gerne blevet et par dage i den pragtfulde atmosfære. Tusind tak, fordi jeg var så heldig at blive opereret hos jer. Kan kun anbefale aCure privathospital 1000%.
Fik udskiftet dele af gammel hofte.
Fik udskiftet dele af gammel hofte.
Ankom tirsdag eftermiddag blev modtages af sygeplejerske Katja møde med narkose lægen, herefter Kirurgien Anders. Alle var total professionelle.
Det var en dejlig oplevelse, som var tryg.
Diskusprolaps operation.
Blev d 16/9-24 opereret for en diskusprolaps, allerede dagen efter kunne jeg mærke en kæmpe foreskel, virkelig dygtige læger, og meget omsorgsfulde sygeplejersker der hele tiden var der for mig.
Fik den lækkereste mad man kan tænke sig og jeg havde også mit eget hyggelige værelse så det var nærmest som at være på et lille hotelophold..
Kan virkelig kun anbefale dette fantastiske sted til alle.
Lau.
10 stjerner herfra.....
Efter at have gennemgået en vellykket rygoperation på Acure d. 11/6-24 er jeg dybt taknemmelig for den helt igennem positive oplevelse.
Topprofessionelt team med Thomas Kiær i spidsen -
et møde med personlige og omsorgsfulde medarbejdere, der ydede deres allerbedste. Lækker forplejning og omgivelser, som mest af alt mindede om et hotelophold.
10 stjerner herfra....
De allerbedste anbefalinger fra
Anette Schleisner
Professionelle medarbejdere
Professionelle medarbejdere, fantastisk resultat af operaton for discusprolaps. God kommunikation undervejs, lægen var tilstede fra forundersøgelse til udskrivning og havde tid til at forklare hvad der skulles ke og var sket bagefter. Dertil også meget tid fra alle personaler.
Jeg var i rigtigt gode hænder.
Vellykket Rygoperation
Har igår gennemgået en vellykket rygoperation hos aCure Privathospital i Lyngby. Alt er gået efter planen, stor tak til overlæge Thomas Kiær og jeres top professionelle personale.
Kan varmt anbefale aCure, bedre omsorg fås kke.
Stor anbefaling
Kan på det varmeste anbefale ACure blev opr i skulder den 23.4 2024
Fra start til slut er jeg blevet mødt med høj faglighed
Blevet set og hørt på som menneske og ikke blot et cpr nr
Yderst tilfreds med kirurgen Peder blev undersøgt godt og hørt til forundersøgelse og informeret på opr datoen
Anæstesi Kai var god til at føle man var tryg
Samt alle på opr gangen
Og sidst men ikke mindst Katja
Den fantastisk sygeplejerske som tog mod mig da jeg kom
Og passede på mig til opvågning
Kom med en lækker sandwich og pepsi Max og chokolade
Til aften sygeplejersken der kom med god aften mad og tilbød min veninde sodavand og chokolade
Til sygeplejersken Henrik
For røverhistorier og en helt fantastisk lækker morgen mad
Tak for jeres dejlige måde at være på
Dbh Heidi b Hansen
MR scanning med klaustrofobi
Fik en MR scanning og med klaustrofobi er det mildest talt en udfordring. Der hele gik meget bedre end frygtet - så rar og kompetent dame der forklarede og var opmærksom hele vejen igennem. De har en 70 cm scanner og det gør en kæmpe forskel også. Så udstyr og personale i top. Stor anbefaling
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.