New Zealand 2026 tur 3 Tak for en fantastisk og uforglemmelig tur, super planlægning og ikke mindst Lone og Anne Marie`s engagement og professionelle tilgang til turen. Vores chauffør, Sue havde... Voir plus
Lisez les avis des autres
New Zealand 2026. Tur 2. Tusind tak for en fantastisk rejse. Vi har intet at klage over, og ingen ændringsforslag. Er blot blæst bagover af fantastiske oplevelser lige siden vi mødtes i Kbh.... Voir plus
En fantastisk tur med dejlige rejsefæller og kompetente og vidende guider. Helt igennem veltilrettelagt tur med store oplevelser. Adventure Holidays har mange kontakter, så vi kunne møde den lo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Adventure Holidays har dansk rejseleder med på alle vores rejser til USA, Canada, Australien, New Zealand, Ecuador, Galapagos, Island og Mallorca.
Coordonnées de contact
Ærøvej 123, 6100, Haderslev, Danemark
- info@adventureholidays.dk
- www.adventureholidays.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
New Zealand 2026 - tur 2
En fantastisk tur med dejlige rejsefæller og kompetente og vidende guider.
Helt igennem veltilrettelagt tur med store oplevelser. Adventure Holidays har mange kontakter, så vi kunne møde den lokale befolkning.
Gode hoteller og dejlig mad.
Dejligt at næsten alle måltider var med i prisen.
Rejseselskabet kan absolut anbefales.
Lilly og Erling Christensen
New Zealand 2026 tur 3
New Zealand 2026 tur 3
Vores chauffør, Sue havde også sin store part af den gode oplevelse.Et enkelt hotel havde nok en skønhedsplet og antallet af gæster var nok til den gode side.Men alt i alt en forrygende oplevelse som var det hele værd. Vil helt klart anbefale og rejse med selskabet igen.
Hilsen Agna og Bent Ravn
Nordlys i Tromsø med stopover i Oslo
Oplevelsens højdepunkt var, at vi fik set nordlyset, selv om vejret ikke var med os. Rejsen kan ellers varmt anbefales. Har rejst med Adventure Holidays for 4 gang og har været ovenud tilfreds med selskabet ! Der bliver bare taget hånd om alt ,for at tilfredsstille gæsterne.
New Zealand 2026. Tur 2
New Zealand 2026. Tur 2.
Tusind tak for en fantastisk rejse.
Vi har intet at klage over, og ingen ændringsforslag.
Er blot blæst bagover af fantastiske oplevelser lige siden vi mødtes i Kbh. den 9/1 forud for afrejsen.
En meget vel tilrettelagt rejse, hvor selv plan B og C viste sig at være fantastiske oplevelser.
Vi kan varmt anbefale Adventure Holiday som rejseselskab.
Deres engagement er noget ud over det sædvanlige.
Mange hilsner fra
Bruno og Birgitte- NZ- 2026 - tur 2.
Som altid når man rejser med Adventure…
Som altid når man rejser med Adventure Holidays er alt tilrettelagt og vi der rejser, kan bare læne os tilbage og nyde turen
Liss
Plads til forbedringer...
Vi deltog i Adventure Holidays’ rundrejse til Australien og New Zealand i januar/februar 2026 (Tur 3). Overordnet en rigtig god og oplevelsesrig tur, og programmet virkede generelt veltilrettelagt. Guiderne havde et godt lokalkendskab, som kom deltagerne til gode.
Gruppens størrelse var dog en klar udfordring. Vi var hele 34 deltagere plus to guider, hvilket efter vores mening er alt for mange på en rundrejse af denne type.
Det gav flere gange praktiske problemer ved rundvisninger og gjorde det svært at holde gruppen samlet ved byvandringer – bl.a. i Sydney. Samtidig betød det også, at guidens informationer ikke altid nåede frem til alle deltagere.
Hotellerne var generelt fine, men The Park Hotel Ruapehu på New Zealand var en klar skuffelse. Badeværelset var meget lille med næsten ingen frasætningsplads og en meget lille brusekabine, hvilket gav et klart indtryk af et niveau under det forventelige i forhold til turens pris – især når opholdet her varede tre nætter, hvilket på turen var et af de længste ophold på et enkelt hotel..
Programmet var spændende, men også ret presset med tidlig afgang næsten hver dag. En enkelt fridag tror vi kunne gøre turen mere afslappet.
Alt i alt en god tur med mange flotte oplevelser, men der er efter vores mening plads til forbedringer – især i forhold til gruppestørrelse, enkelte hotelvalg og tempoet i programmet.
Hilsen
Laila og Erik Godthaab
New Zealand 2026 Tur 1
Vi vil sige mange tak for en uforglemmelig oplevelse med Adventure Holidays, Lone, Steen og ikke mindst Sue :-)
Alt var godt forberedt, og vi var ikke i tvivl om noget fra vi lavede bestillingen, til turen var slut. Lone følger op på alting, og er lynhurtig til at finde alternativer, når vejret spillede et puds. Absolut en rejsearrangør som vi vil anbefale, og også selv bruge igen. Mange hilsner fra Karina, Heidi og Erik.
New Zealand 2026
Vi synes, at rejsen til fulde levede op til vores forventninger. Udflugterne indeholdt alt hvad vi kunne ønske.
Tur 4:
Skuffende oplevelse trods høje forventninger
Jeg valgte denne rejse, fordi arrangøren reklamerede med 20 års erfaring i New Zealand, stort lokalkendskab og “unikke oplevelser”. Desværre levede virkeligheden ikke op til forventningerne.
Programmet så imponerende ud på papiret, men i praksis var der mere fokus på kvantitet end kvalitet. De lovede “unikke oplevelser” udeblev, og mange stop virkede udvalgt efter, hvor man kunne slå campingborde op til frokost – på bekostning af egentlige oplevelser og sightseeing.
Gruppen bestod af 31 personer, hvilket var alt for mange. Guiderne virkede ofte pressede, og tonen kunne til tider være kort for hovedet og nedladende.
Guidningen var den største skuffelse. I stedet for at formidle viden om New Zealand, blev tiden brugt på lange monologer om OFJ selv og egne og tidligere gruppers oplevelser, som ikke var relevante for turen. De øvrige guider virkede heller ikke til at have særlig stor viden om landet, og oversættelserne fra engelsk til dansk var ofte upræcise eller decideret forkerte.
Alt i alt manglede turen et professionelt præg – både i planlægning og afvikling.
New Zealand er et fantastisk land, men vælg dit rejseselskab med omhu.
Indien 2026
Indien 2026
Veltilrettelagt rejse, som altid med Adventure Holidays. Sikkert og trygt, gode hoteller. Alt er sørget for, selv drikkepenge, så det er bare at læne sig tilbage og nyde det.
New Zealand 2026
Vi har ikke før rejst med Adventure Holidays men det er absolut ikke sidste gang vi rejser med dem.
Turen var tilrettelagt til mindste detalje. Undervejs skete der ting der var uforudset, og straks var der fundet alternativ. Rejseguider var fantastiske og vores chauffør på New Zealand var unik. Så herfra kan vi på det varmeste anbefale denne tur.
New Zealand tur 1, 2026
Vi skulle på vores helt store rejse nemlig rundrejse i New Zealand og med et 4 dages stop i Sidney, vi valgte at rejse med Adventure Holidays og det må siges at være det bedste valg. Lone og Steen som var vores rejseguide er de mest fantastiske mennesker at rejse med, oplevelser, indtryk samt alle de søde med rejsende gør bare at hele turen bliver unik. Bedre kan man ikke ønske sig, vores buschauffør Sue var fantastisk. Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med Lone, kan kun varm anbefales. Herfra Peter og Pia Jakobsen sender vi kæmpe tak til Lone og Steen for den bedste oplevelse, tusind tak 👍
Fantastisk oplevelse at rejse til…
Fantastisk oplevelse at rejse til Ecuador og Galapagos med Adventure Holidays. Og med Lone som guide var der styr på alt.
Fantastisk planlagt rejse med dygtige…
Fantastisk planlagt rejse med dygtige guider både de danske og de lokale
Ecuador, Amazonas og Galapagos
Uha..... Hvor skal jeg begynde.
Ekstremt velorganiseret, lige fra Zoom møde til informationsmøde, til afrejse og selve turen. Turen til Ecuador, Amazonas og Galapagos var alt hvad vi havde håbet på og så meget mere, vi er kommet hjem med så mange oplevelser i bagagen, at det kommer til at tage uger at "pakke" det hele ud.
Der er så meget inkluderet i turen at det er svært at forstå, omstillingsparatheden hos Adventure Holidays overgås simpelthen ikke, både de danske og de lokale guider arbejdede utrætteligt for at sikre vi alle fik en uforglemmelig ferie og jeg skal da lige love for det lykkedes.
En kæmpe tak til Lone, Anne Marie, Fausto, Jaime og Christian i er ganske enkelt de bedste!
Til vi ses igen....
Ecaudore, Amazonas og Galápagosøerne 🇪🇨
Adventure Holidays
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tak til Lone og hendes fantastiske rejsebureau for de mange uforglemmelige rejseoplevelser, jeg har haft fornøjelsen af – fra Bhutans mystiske bjergtåger til Sydney og New Zealands storslåede natur og pulserende byliv, og sidst, men ikke mindst, Ecuadors Amazonas og Galápagos’ enestående og unikke dyreliv.
Det gjorde et særligt indtryk at opleve, hvordan lokalbefolkningen arbejder dedikeret med at beskytte havskildpadderne og bevare øernes skrøbelige økosystem.
Lone formår som ingen anden at kombinere eventyr, indsigt og hjertevarme. Hendes energi, viden og passion for verden smitter, og det gør hver rejse til noget helt særligt.
Rundrejsen på New Zealand var perfekt balanceret med både oplevelser og tid til fordybelse, mens Sydney bød på både kulturelle højdepunkter og skønne naturoplevelser.
Jeg kan varmt anbefale Lone – jeg glæder mig allerede til næste eventyr i hendes inspirerende selskab 🌍✈️
Camino ll Mallorca.
Camino ll Mallorca.
Det var virkelig en dejlig og veltilrettelagt Camino tur.
Varieret program, rigtige gode og velforberedte fortællinger fra egne og lokale guider.
Lone har styr på alt, altid god stemning og perfekt afvikling af turen, samt skønne og positive medrejsende.
Tusind tak for en dejlig tur 👌
Mange hilsner
Gitte og Henning.
Canada 2025
Canada 2025, tur 2.
Det var min første rejse med Adventure Holidays. En helt igennem veltilrettelagt tur, hvor der var sørget for alt og med oplevelser, som andre ikke får. Vores guider Ole, Jan og Hanne samt de øvrige deltagere var med til at gøre turen vellykket.
Firmaet kan helt sikkert anbefales.
Canada tur 2 2025
Turen til det vestlige Canada med Adventure Holidays var min første rejse med firmaet, men helt sikkert ikke den sidste. Turen var veltilrettelagt, og vi havde nogle oplevelser, som andre rejsebureauer ikke kan tilbyde - pga af Adventure Holidays store netværk. Vores rejseledere Ole, Jan og Hanne servicerede os fra morgen til aften. De andre rejsedeltagere var søde og sjove og var med til at gøre turen helt fantastisk. Min næste rejse går til Sydamerika og bliver helt sikkert også med Adventure Holidays. Kan varmt anbefale firmaet.
Canada, august 25
Vores første tur med Adventure Holidays. En virkelig god oplevelse. Der var sørget for alt under hele turen. Vi vil især fremhæve de helt unikke steder og personer, som selskabet har formået at få kontakt til. Hvis ikke det var for selskabets gode tilrettelæggelse, var vi aldrig kommet der forbi. Tusind tak til Adventure Holidays.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.