Afstandsbediening Online Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Er worden eerlijke antwoorden gegeven. Er wordt deskundig gewerkt en geadviseerd. En alles tegen een reëele prijs. Kortom, ik ben prima geholpen en weet voor het eventuele volgende probleem een goed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor een HTL3325 een afstand bediening gekocht was super snel binnen . Dacht dat deze niet werkkte oude en nieuwe op gestuurd en door afstandsbediening .nl nagekeken het probleem ligt bij de... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Afstandsbediening was veel te moeilijk als vervanging. Terug gestuurt op eigen kosten. Moest contact opnemen dat hij het bedrag terugstorten . Heeft opeens bankkosten er afgehaald en vertelt dat... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de télévisions
  2. Magasin de téléphonie mobile
  3. Magasin de pièces et de composants électroniques détachés
  4. Magasin d'électronique

Informations provenant de diverses sources externes

Bij deze winkel kun je veel verschillende merken afstandsbedieningen kopen, nieuw en gebruikt. Als jou exemplaar nergens meer te vinden is heb je hier een grotere kans dat ze het nog wel hebben.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Er worden eerlijke antwoorden gegeven

Kortom, ik ben prima geholpen en weet voor het eventuele volgende probleem een goed en betrouwbaar adres!

3 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Voor een HTL3325 een afstand bediening…

Voor een HTL3325 een afstand bediening gekocht was super snel binnen .
Dacht dat deze niet werkkte oude en nieuwe op gestuurd en door afstandsbediening .nl nagekeken het probleem ligt bij de sound bar zelf .
Service een hele dikke 10 goed en snel werk .
vertrouwd super service,

20 août 2026

geen herroepings mogelijkheid

geen bevestiging van de aankoop
wel een mail van pakjesleverancier dat ze gingen langskomen
item lijkt niet nieuw (krassen en vlekken)
binnen de wettelijke herroepingstijd teruggestuurd en dit ook gemaild, maar geen enkele reactie noch terugbetaling ontvangen

22 juillet 2026

Vertrouwbaar, communicatief en medewerkend

De communicatie en medewerking van deze winkel is top.
In samenwerking hebben we twee afstandbedieningen geprobeerd voor mijn oude Philips soundbar in heel korte tijd. Jammer genoeg werkte het systeem niet, maar het proces was erg aangenaam en vol met vertrouwen in beide partijen. Uiteindelijk de twee bedieningen teruggestuurd en de verzendkosten nam de winkel voor zijn rekening.

6 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn afstandsbediening van delta tv vervangen.

Mijn afstandsbediening van delta tv werkte niet goed meer.Ben via Google terecht gekomen bij deze site,en een vervangde afstandsbediening besteld voor de delta tv ontvanger daarbij vragen ze ook wat voor tv gebruikt.
Dit netjes ingevuld en besteld deze was niet de volgende dag binnen,maar dat lag niet aan dit bedrijf maar aan post.nl.De volgende dag lag deze netjes in de postbus deze uitgepakt en gelijk in gebruik genomen zonder zelf enige aanpassing werkt deze afstandsbediening top dus ik ben een zeer tevreden klant Top hoor👍👍

15 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuwe afstandsbediening voor mijn…

Nieuwe afstandsbediening voor mijn samsung besteld.
Het typenummer was niet meer leesbaar op de oude afstandsbediening.
Na telefonisch contact de juiste afstandsbediening gevonden.
Heb 10 jaar geleden ook al eens besteld bij dit bedrijf en zal het een volgende keer weer hier bestellen.
Bedankt voor de snelle bezorging.

20 mars 2026

Foutieve afstandsbediening geleverd

Bestelde een afstandbediening voor maranz RC014CR cd audio player. En kreeg een universele afstandsbediening van Alian voor de tv. Heb er niks aan. Uiteraard geklaagd. Wacht op een passende oplossing op hun kosten want op mijn bestel bon staat dat het om een nieuwe afstandsbediening van maranz rc014cr gaat niet om een universele foutieve vervanging mocht het kostenloos retourneren pas na ontvangst krijg ik mijn geld retour. Afwachten maar

7 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was op zoek naar een originele…

Ik was op zoek naar een originele afstandsbediening van mijn Harman Kardon receiver HK3480. De volgende dag al geleverd! Netjes in folie en bubbelenvelop. Werkt perfect! Nette prijs van rond de 35 euro want ze worden steeds schaarser voor apparatuur van 20 jaar en ouder.

3 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Afstandsbediening was veel te moeilijk…

Afstandsbediening was veel te moeilijk als vervanging.
Terug gestuurt op eigen kosten.
Moest contact opnemen dat hij het bedrag terugstorten .
Heeft opeens bankkosten er afgehaald en vertelt dat ik eigelijk ook bezorgkosten had moeten betalen.
op zijn webside staat prijs is inclucief bezorgkosten.
Dus hier niks kopen is niet te vertrouwen

25 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

afstandsbediening geretourneerd en geld nog niet retour.

afstandsbediening gekocht en geretourneerd. Nu 3 weken later nog steeds mijn geld (minus verzendkosten) niet terug gestort.

Jammer gemiste kans. Ik zal hier niet meer mijn vervangende afstandsbediening kopen.
Vind de service matig en jammer dat je geen account op de site kan aanmaken voor het checken van de gegevens. Dit voelt als 1 richting verkeer. Zoek het maar uit!

21 juillet 2025

Goede aankoop

De vervangende LG afstandsbediening met scrollfunctie en spraakbediening werd snel geleverd. Qua gewicht en de tastbare weerstand van de knoppen van de originele remote niet te onderscheiden, behalve de gunstige prijs hiervan.

4 juin 2025

Super bedrijf

Nieuwe afstandsbediening besteld werkte niet op de tv, gemaild en gelijk antwoord 2 dagen later een nieuwe afstandsbediening in huis en werkt fantastisch wat is dat een fijne service
Ik zeg een aanrader
Mvg Wybe vaartjes

25 avril 2025

Super snel antwoord

Super snel antwoord
Woensdag oude opgestuurd en vrijdag weer een werkende afstandsbediening ontvangen
Dit alles voor een zeer schappelijke prijs
Ik zeg helemaal top.

25 avril 2025

Onverwacht snelle beantwoording

Onverwacht snelle beantwoording, afhandeling en levering van het bestelde: op 8 januari 2025 probleem gemeld en de volgende dag de bestelde ONKYO afstandsbediening (origineel exemplaar) al in huis.

8 janvier 2025

Topservice

Ik ben onlangs verhuis en had een fout gemaakt met het huisnummer. Contact opgenomen met het bedrijf en zou per direct een nieuwe toesturen. 2 dagen later had ik de afstandsbediening.

Top voor de snelle service
Product netjes verpakt

9 mai 2024

Perfect

Afstandsbediening voor oud type audio installatie besteld. Zelfde dag verzonden, 2 dagen later in de brievenbus. Precies wat ik nodig had en werkt nog ook. Wat wil een mens nog meer? 10/10

9 avril 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus