Agency Academy Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,6

Jeg så for 1,5 - 2 år siden en reklame for AA hvor de sagde at hvis man ikke fik en kunde indenfor et år, så ville man få sine penge tilbage. Har været med i så mange mentorcalls, men må erkende... Voir plus

Jeg har vært en del av Agency Academy det siste året og kan lett si at de leverer! Det siste året har jeg fått lære utrolig mye om salg, kundebehandling, facebook annonsering og ikke bare det men også... Voir plus

L'entreprise a répondu

Helt fantastiskt bra. Kan inte tacka nog för denna möjlighet :) Man får grymt mycket värde men det är viktigt att förstå att det inte är enkelt. Det verkliga slitet står man för själv. Det finns gr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Ett riktigt bra uppbyggt program där man får alla förutsättningar för att lyckas. Coacherna är oerhört kunniga, hjälpsamma och är väldigt måna om att vi elever ska lyckas med våra Agencyn. En annan my... Voir plus

1. Centre d'éducation

Écrit par l'entreprise

Agency Academy, your springboard into digital entrepreneurship. Today we have over 400 active students, 35+ hours of exclusive video training, access to a private discord community, DAILY live mentor Q&A calls Monday-Friday, custom-built agency tools, and physical meetups. In other words, you get access to everything you need to set yourself up for success in the digital entrepreneurship space. Start and grow your digital marketing Agency, find like-minded people, and develop valuable marketing, sales, and business skills. Schedule a qualification call with us today to see if you are a good fit for the program on our website: Agencyacademy.co

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Overleverer

Jeg startede Agency academy for ca 2 måneder siden.
Dette var en af de bedste beslutninger jeg har taget. Min partner og jeg har nu 6 kunder og kan snart gå selvstændig med vores forretning.
Mentorerne er utrolig dygtige og man kan få hjælp næsten hele tiden. Dette var en af de faktorer der gjorde at jeg valgte Agency academy. Fordi de overleverer på alle punkter. Hvis du er en kvinde, så har vi et womans community hvor Amanda hjælper både med alt ift. opstart og mindset. Jeg er meget taknemlig for at være en del af Agency Academy og vil klart anbefale forløbet til alle der er klar på at gå selvstænding.

1 février 2023

Det bedste!!!

Agency Academy er virkelig det bedste jeg har gjort! Det ændre hele ens liv, og kick starter ens iværksætter karriere! Fik hjælp hele vejen igennem, og du bliver aldrig efterladt i stikken.
Alle er super nice, mentorne svare sygt hurtigt, og det er det bedste jeg har gjort for mig selv.

1 février 2023

Endnu et dyrt marketing kursus?

Bestemt ikke. Agency Academy er mere end bare videomaterialer og skabeloner. Med 10+ ugentlige livemøder, er det umuligt ikke at få hjælp med det tekniske, salg, mindset eller marketing generelt. Udover, at mentorerne altid vil hjælpe, er der et vanvittigt stærkt community som også altid vil hjælpe en på rette vej! 🌱

8 mai 2023

Joining Agency Academy is the best…

Joining Agency Academy is the best decision I ever made. The mentors are very supportive and nice people. I am now helping businesses to grow, thanks to all the valuable information I've received. The community is great too.

13 avril 2023
Logo de Agency Academy

Réponse de Agency Academy

Thank you so much Samuel for your review! Means a lot to us that you find value in our program and coaching! Let's get it!

// Samuel

Bluffbolag med oseriösa utbildare!

Bluffbolag som bara är ute efter dina pengar. Bokade in ett möte men då ville någon som hette Linus inte ens dyka upp.

Varför skulle man lita på ett gäng barn som knappt är torra bakom öronen när de säger att de kan lära dig saker?

29 mars 2023
Logo de Agency Academy

Réponse de Agency Academy

Hej Theodor, vi har talat med Linus och enligt vår data så befann han sig i mötesrummet under hela tiden.

Du är varmt välkommen att boka en ny tid genom vår hemsida, men ifall du gör det så dyk vänligen upp för att ej slösa vår tid.

Tack,

Team Agency Academy

Jättenöjd

Nej, jag är riktigt tacksam för allt jag lärt mig!
Det utvecklar en som människa och även hoppet!

Och väldigt hjälpsamma personer som driver detta!
Grymma!

1 janvier 2023

Bra utbildningsupplägg!

Bra utbildningsupplägg att man kan läsa i sin egna takt, bra material och man kan alltid ställa frågor om man behöver det.

12 mars 2023

Deras sida är fantastiskt

Det låter bra om deras sida. Dom fick mig och lyssna så det betyder att det var intressant. Dom är väldigt seriösa med det dom gör och det gillar jag. Vi får hoppas att dom kommer mycket längre i livet så dom kan ge ägarskapet till sina barn..

9 mars 2023

Jeg oplever Agency Academy

Jeg oplever Agency Academy, som en professionel forretning, som helt ind til kerne, vil hjælpe dem som er igang i agency academy. De støtter og hjælper dig igennem, så du rent faktisk kan få en levevej som er outstanding. Det kræver at du selv er villig til at lytte og lærer. ⭐️⭐️⭐️

28 janvier 2023

Det mesta är otroligt bra

Det mesta är otroligt bra. Finns dock en kort del i utbildningen som e oklart förklarad och lite rörig. Det är just en del av Facebook advertising jag pratar om där volymen är rätt låg + att det används samma ord att förklara dig och kund. Detta är dock fortfarande det bästa valet jag gjort.

3 février 2023

Høy kompetanse og verdi for pengene.

Et meget innholdsrikt kurs med høy kompetanse innenfor salg og markedsføring. Det absolutt beste med kurset er fellesskapet som du møter og hvordan alle heier på hverandre. Mange forskjellige coaching calls hver eneste uke gjør at du får ekstremt med verdi for pengene. Dette er som å ha en lærer som hjelper deg med leksene dine hver eneste dag. Fantastisk tilbud!

29 janvier 2023

Banebrydende forløb af agency academy

Banebrydende forløb... Læs med👇
Mahsun er absolut manden, og hvis I vil have et positivt afkast på en investering, kan jeg love, at dette forløb kommer til at give jer et positivt afkast og mere...
Jeg var allerede marketingkonsulent i omkring syv måneder, før jeg tog Mahsuns forløb. Jeg gjorde det ikke godt, før jeg var med i det, men så kom Mahsun ind i billedet, og det hele ændrede sig.
Hvis Mahsun kunne hjælpe mig dengang, jeg var 16 år, med at få succes i en ung alder, kan han helt sikkert hjælpe jer. Jeg har været med i hans forløb i næsten to år, og jeg er kun meget glad. Det hele sker i Agency Academy.
5/5 stjerner.

30 janvier 2022

Supernöjd!

Var lite skeptisk till en början men är sååå glad att jag tog beslutet att testa och se! Har inte ångrat det en enda gång, det har snarare gett mig en spark i röven som jag behövde. Nu har jag nya mål och drömmar jag vill nå och har ett helt annat driv. Allt tack vare Agency Academy.

6 décembre 2022