AGENDA advokater Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

2 gange måtte samme dokument skrives om, da de åbenbart ikke læser det igennem de selv skriver, først 3. gang kunne de få styr på det, yderst uprofessionelt. Ingen anbefaling her fra.

AGENDA advokater kan varmt anbefales her fra, da de har været yderst kompetente i deres arbejde ift. en sag jeg har haft kørende. Sagen blev ført af Morten Einshøj Petersen som konstant holdt mi... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

De læser ikke deres ting igennem

Ingen anbefaling her fra.

12 février 2026

AGENDA advokater kan varmt anbefales…

Sagen blev ført af Morten Einshøj Petersen som konstant holdt mig opdateret på en informativ, grundig og tillidsvækkende måde. Han var særdeles god til at forklare sagens detaljer, og jeg følte at alle spørgsmål var velkomne. Der ud over var Morten utrolig skarp til at få gennemtrumfet vores krav til modparten.

Jeg har kun pæne ord at sige om mit samarbejde med AGENDA advokater, og vil til enhver tid kontakte dem igen, hvis jeg får brug for hjælp i en ny sag.

28 octobre 2020

Super rådgivning i forbindelse med boligkøb

Hos Agenda advokater får du den bedste rådgivning og service. De har nogle rigtig dygtige medarbejdere, der skaber tryghed gennem forløbet og er omhyggelige omkring opgaver og problemstillinger. Jeg har benyttet mig flere gange af Agenda advokater til rådgivning og andre administrative opgaver i forbindelse med køb af ejendomme. Samtidig er de super rare mennesker, der sætter sig ind i klientens behov og ønsker. Jeg er alt i alt meget tilfreds og kan varmt anbefale Agenda advokater.
- Glintborg Invest og Ejendomme

4 octobre 2020

Køb af lejlighed

Jeg har i forbindelse med køb af lejlighed fået uvurderlig og venlig hjælp af advokat og ikke mindst advokatsekretær hos AGENDA advokater, og de kan varmt anbefales

16 septembre 2020

Når man står med ryggen mod muren i en…

Når man står med ryggen mod muren i en sag hvor modparten bare bider og bider, så var det virkelig fantastisk at få en advokat som Morten. Han snakkede "et sprog" vi kunne forstå og på samme tid kunne vi se hvor skarp han var overfor modparten. Vi følte os trygge og i gode hænder. Og han sparede os for en del penge og en del søvnløse nætter. Man håber vel aldrig på, at skulle have brug for en advokat igen, men skulle det ske, så er Morten vores mand.

16 septembre 2020

Vi kan anbefale Agenda advokater

Vi kan anbefale Agenda advokater

Vi har brugt dem i forbindelse med generationsskifte i vores virksomhed. Vi er blevet modtaget godt og har fået en professionel rådgivning.

Vigtigst af alt, har det været nede på jorden. Vi har kunne stille alle de "dumme" spørgsmål vi ville - uden at føle os til besvær.

Der har været hurtig respons på mail under processen.

De overslagspriser vi blev forelagt, er overholdt.

Så vi har kun rosende ord omkring denne proces med Agenda Advokaterne.

20 août 2020

Advokat og kontor har optrådt meget…

Advokat og kontor har optrådt meget kompetente og professionelle ved vort køb af sommerhus! Sagsstyringen har kørt uden noget at anke over - alt til tiden og efter aftale. Vi kommer tilbage ved næste køb/salg af ejendom.
Med venlig hilsen Eva og Ivan

7 août 2020

professionel.

Har kun haft gode professionel oplevelser i de sager hvor jeg har brugt dem. God kommunikation under hele de forløb vi brugt dem i og i øvrigt upåklagelig sagsbehandling på disse sager.

4 mai 2020

AGENDA kan varmt anbefales

AGENDA hjalp min kone og jeg med en sag vedr. en fejlbehæftet tilstandsrapport, som vi i sidste ende vandt i retten. God kommunikation under hele forløbet og i øvrigt upåklagelig sagsbehandling.

2 mai 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit