3,2

Moyen

Agro reis zweden

27-10-2023
Zweden 9 dagen

Hoe heeft u de reis en de service van Agro Reizen ervaren?

Goed reisgezelschap - Goede chauffeur
Mindere gastvrije accommodatie en minder goede accommodatie
Slecht georganiseerde reis / slechte excursie / weglaten van excursie die in het programma staan en slechte oplossing na commentaar.
Dit was echt een beginnersreis waar door medereizigers veel commentaar op is binnengekomen die allemaal dezelfde e-mail terug kregen (welke veel woorden had maar weinig inhoud had en zeker geen excuses) en daarop weer is gereageerd zijn we gebeld.
En dan na je opmerkingen vragen ze nog of je nog een keer meegaat...
totaal geen excuses en begreep voor de tegen vallende reis. Wij niet als ze niet de reizigers tegemoet komen voor alle min punten (heel triest maar met het reisgezelschap heeft gelachen om alle dingen die niet (goed) geregeld waren.
Er is vooraf totaal geen controle uitgevoerd op het programma en de excursies dior Agro reizen, omdat ze alles hebben overgelaten aan de hotel eigenaar Rene van Hotel PerOlofGarden in Asbro. Hij heeft het programma met minimaal kosten voor zichzelf goed geregeld denk ik want hij kreeg hiervoor een budget van Agro reizen..of het budget was te klein of hij heeft hier veel van overgehouden! We zijn nergens ontvangen met een kop koffie/thee. Na het ontbijt tot de lunch kon je niets drinken. Ook enkele keren was de lunch maar een zakje met :2 broodjes en een reep en drinkpakje tegen de datum (net een duur betaald schoolreisje want ook nog geen mogelijkheid tot koffie/thee erbij) heel eenvoudig en hetzelfde.
Geen reis om veel van op te steken met excursies die 10x beter konden
En daarbij ook nog een onvoorbereide/nieuwe reisleidster die geen feeling had met het reisgezelschap./sector Agro.
Heel jammer want we hadden er een hele positieve hoop op daar ik wel mensen ken die een mooie goed georganiseerde reis hebben gehad met Agroreizen.
Blijkbaar is alles afhankelijk van de reisleidster want van achter het bureau vinden ze dat ze er geen controle op kunnen/hoeven uit te voeren. Jammer maar pech hopelijk volgende keer beter vinden/denken ze bij Agro reizen en is hun moto.
Als je zoveel e-mails ontvangt met negatieve ervaring over een bepaalde reis en er diversen mensen erbij waren met deze reis als eerste Agro reis..en je totaal geen tegemoetkoming doet richting de reizigers qau korting of cadeaubon voor een volgende reis of andere tegemoetkoming richting de reizigers.
Maar ja... wanneer weet je dat de reisleiding het allemaal top geregeld heeft?
Score voor Agro Reizen: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nu Niet

31 août 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit