Aktsam Avis 226

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

De gånger jag ringt till Er har ni alla varit så trevliga och tillmötesgående! Alldeles i början gjorde jag lite fel" men det ordnade ni på en gång! Nångång kom jag till TryggHansa, efter ni hade stän... Voir plus

Hej! Det är första gång jag använder aktsam försäkring som är dotter bolag med Trygg-Hansa och PGA jag har förtroende för handläggare som rekommenderats mig aktsam försäkring jag tycker att det är bra... Voir plus

Det gick inte att få en papperskopia av försäkringsbrevet skickad per post, bara via email. Jag har ingen fungerade skrivare. Fakturan för olycksfallsförsäkringen skulle kosta 45 kr extra om den skic... Voir plus

1. Assurance auto

Slipp Stockholms prislappar med Aktsam – bilförsäkringen för dig utanför storstan med erfarenhet bakom ratten. Vi belönar dig som kör klokt på vägarna med ett pris som verkligen tål att jämföras. Välkommen att teckna en prisvärd försäkring utan krusiduller!

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

226 avis

Ska det verkligen ta 1 månad innan ni…

Ska det verkligen ta 1 månad innan ni skickar mig faktura och pappren på försäkringar på mina bilar (som Edvin på Compricer har bett er om 2 gånger) :(:(:( BBBBbbbuuuuuuuu på er:(:(:(

8 avril 2026

Billigast försäkring på ena bilen.

Har nyss blivit kund och det ända jag har upplevt är att de är billigare än något annat försäkringsbolag jag har kunnat hitta för min ena bil men inte den andra bilen. Hittade ett billigare bolag för min andra bil.

Hej Anders,

Vi är glada att du upplever att vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för en av dina bilar och hoppas att du jämför oss på nytt för den andra bilen i framtiden. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Anna

Bra kundtjänst men världens sämsta låt…

Bra kundtjänst men världens sämsta låt som spelas när man väntar tror man ringt Nordkoreas regering

13 avril 2026

Hej Bosse,
Tråkigt att höra att du inte uppskattar låten som spelas under väntetiden. Men vi är glada att du höra att du uppskattar vår kundservice.

Tommy

Bra priser

Bra priser, lätt att komma i kontakt med

Hej Mats,

Vi är glada att du uppskattar våra priser och att det är lätt att nå oss. Tack för din recension, det betyder mycket för oss.

Andy

Bra o snabb kundservice

Bra o snabb kundservice

Hej Rudolf,

Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss!

Bäst

Kundservice

Hej Thomas,

Vad roligt att höra att du haft en så positiv upplevelse av vår kundservice. Tack för ditt omdöme!

Anna

Ny kund men allt har flutit bra…

Ny kund men allt har flutit bra hittills. En gratis besiktning var positivt!

Hej Marie,

Vad roligt att höra att du haft en positiv upplevelse såhär långt, vi hoppas på att kunna fortsätta göra dig nöjd framöver!

Bra ide' med aktsam

Sbabb behandling. Enkelt och bättre pris.

Hej Anita,

Vi är glada att du upplevde behandlingen som enkel och prisvärd. Tack för ditt omdöme!

Prisbilden

Hej Bo,

Tack för ditt omdöme!

Billig försäkring

Billig bilförsäkring med samma innehåll som mitt gamla försäkringsbolag!

Hej Lars,

Vi är glada att vår bilförsäkring erbjuder samma innehåll som ditt tidigare bolag till ett bättre pris! Tack för att du delar med dig av din positiva erfarenhet.

Smidig hemsida

Hej Stefan,

Vi är glada att höra att du upplevde hemsidan om smidig. Tack för ditt omdöme!

Bra bemötande.

Hej Gunilla,
Tack för ditt omdöme och vad glada vi blir att höra att du fick ett bra bemötande i din kontakt med oss.

Tommy

Var inget märkvärdigt så svårt att…

Var inget märkvärdigt så svårt att sätta betyg på att man bara anmäler en försäkring å det godtas. Valet av er styrdes av priset

Hej Björn,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vi är glada att det var smidigt för dig att teckna försäkringen.

Bra försäkring

Bra försäkrings villkor följdes med bra pris.

Hej Edin,

Vi är glada att du är nöjd med våra försäkringsvillkor och vårt pris. Tack för ditt omdöme, det betyder mycket för oss.

Priset på er bilförsäkring

Min önskan att ni är så bra
Men priset på bilförsäkring är jättebra

Hej Mona,

Vi är glada att du tycker om oss och vad roligt att höra att du fick ett bra pris på din bilförsäkring. Vi uppskattar att du delar med dig av din åsikt.