Super bra och god service jätte trevliga
Hos Ale Ridsport hittar du det senaste inom ridkläder och hästsaker. Vi har även ett stort utbud hund- och kattartiklar.
446 95, Starrkärr, Suède
Aucune trace de demande d’avis
Super bra och god service jätte trevliga
Jag fick fel padd - ej den dom visade på bild. Har försökt byta och beställa ny sen November. Är nu April. Lade in en beställning på andra grejer - fick info att leveransen var på G att bli skickad i Februari!
Har trots flera återkopplingar inte fått den leveransen eller info om att den skulle blivit skickad.
Kunniga och seriösa mycket bra produktsortiment. Glädjande att det finns någon som satsar på kvalitet och inte bara går efter absokut lägsta pris.
Vilka ljuvliga tömmar,lätta och smidiga fast dom är sexton meter,
Helt underbara!!
Minst lika fina som Tärnsjö tömmar!
Tack
Dessutom fick jag återbetalning på en frakt som dom tog och slog ihop till en frakt på två olika beställningar,,bäst!!
Toppen affär, allt går fint fint, JAG har velat med ett par stövlar då jag har ojämna ben, dom har mätt och mätt om om igen, nu har vi hittat dom perfekta, toppen service 😃
Låååång svarstid.
Följer inte distansavtalslagen (kräver returfrakt (enbart ok om kunden har godkänt det vid köp) och fler extraavgifter (ursprunglig fraktkostnad) vid retur, återigen i strid med distansavtalslagenlagen), återbetaler inte pengarna, åtminstone inte i tid (lagen kräver inom fjorton dagar, nu har det gått sjutton)
Bedragarfirma - undvik
Beställde chaps, första paret var missfärgade andra passade inte. Det tog evigheter att få svar och hjälp. Retur måste beställas och betalas via företaget. Det blir fel, de svarar inte. Efter en månad har de fortfarande inte registrerat returen så att jag kan få tillbaka mina pengar.
Ska man sälja grejer måste man ha snabb och smidig hantering. Det har de inte