Super fin service , kan varmt anbefale dette firma . God personlig kontakt over telefonen og hurtig afsendelse af varen . Stor tak herfra
Lisez les avis des autres
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Allespejle.dk Deres hjemmeside var let at bruge, og de havde et bredt udvalg af spejle at vælge imellem. Bestillingsprocessen var enkel og problemfri, og levering... Voir plus
Verdens bedste service. Blev mistænkelig ved de 5 stjerner denne hjemmeside havde. Men... Men... Kan heller ikke andet end af give allespejle 5 stjerner⭐ jeg blev personlig ringet op og hjulpet... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de meubles
- aussi dans
- Magasin de luminaires
Informations provenant de diverses sources externes
Siesta i Hillerød fører Guldspejle Sølvspejle Tiffany lamper Marokkopuder Hvide møbler Mahogni møbler samt Brugskunst. Vi har de bedste priser...Check os
Coordonnées de contact
Søndre Jernbanevej 16 A, 3400, Hillerød, Danemark
- www.allespejle.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Tak til Jes for super information…
Tak til Jes for super information omkring og for levering af mit spejl...
Mega hyggelige samtaler....'Som i de gode gamle dage'....👍👍👏😍
Flotte spejle til gode priser
Købte et flot antik look-alike guld spejl for en god pris, som jeg er super glad for! Butiksindehaveren var så venlig at ringe mig op og spørge, om jeg ville afhente spejlet tættere på min bopæl, idet han alligevel havde et erinde - en virkelig fin service :-)
Tårnhøjt serviceniveau
Jeg har købt Tiffany lamper fra Allespejle à flere omgange og har hver eneste gang fået utrolig god service og vejledning fra Jes. Han gør sig virkelig umage for at imødekomme sine kunders ønsker og har den fornødne viden om sine produkter til at god, kvalificeret vejledning inden et køb. Giver Allespejle mine varmeste anbefalinger.
Super service.
Tak for meget venlighed, gode råd og en super fin service. Levering skete straks det var muligt og mit spejl leveret helt ind i mit hjem (på en 3. sal). Kan på det varmeste anbefale handel med Allespejle.dk
Super servicemindet personale
Super servicemindet personale. Det har været en positiv oplevelse at handle på siten. Jeg fik høfligt, god service. Jeg fik efter ordren et høfligt kald fra firmaet hvor de sagde tak for ordren og bekræftede det ville blive sendt med det samme. Det købte levede 100% op til mine forventninger. Så giver gerne en anbefaling af allespejle.dk
Tak for hurtig levering og fine…
Tak for hurtig levering og fine produkter :)
Super service - helt i top
Bestilte en lampe søndag. Blev ringet op mandag - om jeg var hjemme - for så ville man komme forbi med den om 15 min. . . . . Det kan man jo ikke sige nej til 🤗 - sikke en service - jeg er super glad og lampen er helt i top
Jeg har længe søgt efter et bredt men…
Jeg har længe søgt efter et bredt men samtidigt et højt spejl men priserne er vanvittige når man skal have et stort bredt spejl. Jeg faldt så over allespejle på nettet da jeg søgte og fandt et stort bredt og højt spejl til en sindssyg go’ pris.
Oveni var kundeservice ikke til at sætte en finger på og er overlykkelig for mit nye spejl passer helt perfekt ind i mit walk in closet fuldlænger det fuldstændigt!
Kan kun anbefale allespejle.dk alt er tiptop og kvaliteten er virkelig ikke til at tag fejl af - handler meget gerne her igen i fremtiden.
Fantastisk service med bonus WOW
Fantastisk service - høfligheden selv ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-
God kundeservice i topklasse.
Købt en mega sej evighedskalender.
Jeg havde valgt selv at hente den fra deres lager men grundet jeg ikke kunne komme samme dag som de ringet til mig tilbød han at jeg kunne tage på et andet lager lige ved siden af hos hans søster for så at afhente varen dagen efter 👍🏼👍🏼👍🏼
Fest-tema på meterbuen 15 i Skovlunde
( WOW SIKKEN EN BUTIK HAN LIGE SENDT MIG UD I / der skal jeg da helt sikkert ud igen - tjek det ud i må se butikken fest og alt der høre til.
Lone ;-)
Simpelthen den bedste service ever.
Simpelthen den bedste service ever.
Superflot spejl 2m x 1,20m, leveret personligt til døren, da sælger, grundet størrelsen på spejlet, ville sikre, at det nåede sikkert frem uden skrammer.
Vil helt sikkert anbefale virksomheden til andre.
Ingen ledning på lamper
Allespejle sælger nogle enormt flotte tiffany lamper...men der medfølger INGEN ledning.
Meget fint spejl og flot service fra…
Meget fint spejl og flot service fra alle spejle. Det kunne ikke gøres bedre.
En af de mest flinke sælgere jeg har…
En af de mest flinke sælgere jeg har haft med at gøre. Ikke for meget, ikke for lidt, han kørte personligt til Ringsted med mit spejl, da der var et eller andet med leveringen. Spejlet var ligeledes i en bedre kvalitet end jeg havde bestilt, en meget positiv oplevelse herfra.
Af HELE MIT HJERTE ♥️ TUSIND TUSIND TAK…
Af HELE MIT HJERTE ♥️ TUSIND TUSIND TAK TIL JESPER 👍👌👏… Helt fantastisk service 👌👍👌… bestilte nogle hvide hylder kl 1023, med levering. Men inden da havde jeg talt med søde Jesper om jeg kunne hente dem.. men desværre var der lukket pga af ferie.. sådan er det jo.. MEEEN så bliver man da ringet op af Jesper, at han lige skulle ud at køre. Og vupti dot com stod Jesper i hoveddør og havde ovenikøbet en ekstra hylde med til mig💪👌👍… Jesper havde fornemmet ganske rigtigt at jeg skulle bruge dem nu 😍👌👍… VIRKELIG FANTASTISK SERVICE og IKKE sidste gang jeg handler der 👍👌👏. Igen af hele mit hjerte ♥️ Tusind tak 👍👌🥰👋… kram fra Iben Bartholin Brylle Marskov 🤗👋
Super oplevelse at handle hos…
Super oplevelse at handle hos Allespejle.dk!
Er super glad for mit nye spejl som også blev leveret hurtigt og personligt af indehaver. Super god service allround!
Der var mega hurtig levering
Der var mega hurtig levering. De gik den ekstra mil for mig🥰 jeg havde mit spejl mindre end et døgn efter jeg bestilte.
- FANTASTISK God Oplevelse
- FANTASTISK God Oplevelse ! - Som jeg virkelig gerne vil give videre, så andre kunder kan få en unik, meget personlig stund, på dette site, via den Super - Søde Jes, som er indehaveren af alle disse lamper, som i dén grad skaber "lys i mørket" : TAK, kære Jes ! - Mange, mange tak ... Vi ses nok igen - igen, vil jeg håbe fra hele mit hjerte ! - KH. Én af dine mange fans : Den Originale Fantasiformidler - Lars Elgidh ...
Verdens bedste service
Verdens bedste service.
Blev mistænkelig ved de 5 stjerner denne hjemmeside havde.
Men... Men... Kan heller ikke andet end af give allespejle 5 stjerner⭐ jeg blev personlig ringet op og hjulpet igennem min ordre.
Jes gennemgik både farver og størrelser for mig- og sidst men ikke mindst, kom han personligt ud med varerne på min hjemme adresse... Super service og helt igennem top karakter her fra.
Kan virkelig anbefales her fra.
Fantastisk service
Købte to sølvspejle og de er utrolig flotte og meget glad for dem 👍 serviceret af Jes og han formået simpelhent at yde en service udover alle grænser. Det var virkelig flot og skønt at han fik leveret spejlene meget hurtig og forsvarlig pakket 👍👍👍 En stor TAK. Kan anbefale “alle spejle” på det varmeste. Her er man i gode hænder.
Utrolig god service
Utrolig god service, højt humør og ikke mindst det fineste spejl, hele to af dem blev jeg nødt til at købe. Jeg vil klart kigge efter spejle hos allespejle igen.
L’expérience Trustpilot