Ik werd vriendelijk en amicaal geholpen. Ik voelde me er gelik (weer) thuis. Alles verliep soepel. Heel soepel. De welkomstkorting is grandioos. Gelukkig is de locatie bemand. Vind ik heel belangr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vriendelijk ontvangst, fijne en duidelijke rondleiding gehad. Alles wordt goed met je doorgenomen van de start van de huur, de kosten en andere zaken die erbij komen kijken. Goede bereikbaarheid... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alles is perfect en goed geregeld enige minpunt is dat mijn box bovenverdieping zit waardoor ik lift moet pakken
L'entreprise a répondu
Altijd netjes en goed geholpen. Ook als ik vragen had kon ik gerust naar hun toe. Er waren momenten dat er geen kaartje meer was en men ging op zoek naar eentje voor. Misschien een kleinigheidje maar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Écrit par l'entreprise

Oderweg 1, 1043 AG, Amsterdam, Westpoort, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Ik ben al zes jaar klant bij ALLSAFE West, en ik schrijf dit omdat de ervaring echt is veranderd — en niet ten goede. Wat deze plek bijzonder maakte, waren de mensen: vriendelijk, flexibel, echt behulpzaam. Dat maakt veel uit, want een opslaglocatie is op zichzelf geen warme ervaring, en de medewerkers maakten dat goed.
Die menselijke kant verdwijnt. Alles is geautomatiseerd rondom auto's — je kunt niet meer op hetzelfde punt naar binnen en naar buiten, dus als je met de fiets of te voet komt, loop je de hele route om, zonder enige rekening te houden met mensen zonder auto. De afvalplek die er vroeger was, is ook weg, waardoor iets heel gewoons aan het gebruik van opslag onnodig onvriendelijk aanvoelt. En mijn laatste contact met een medewerker was bot en defensief — het tegenovergestelde van wat me hier jarenlang heeft gehouden.
Ik verwacht niet dat er veel verandert, maar ik wilde eerlijk zijn: het voelt nu als een machine die zich niets aantrekt van de mensen die er gebruik van maken. Dat is echt jammer, want deze plek was vroeger echt goed.

Réponse de ALLSAFE - Amsterdam West
Ik werd vriendelijk en amicaal geholpen. Ik voelde me er gelik (weer) thuis.
Alles verliep soepel. Heel soepel.
De welkomstkorting is grandioos.
Gelukkig is de locatie bemand. Vind ik heel belangrijk.
Hartelijke groet.

Réponse de ALLSAFE - Amsterdam West
Goede communicatie en hulp, klantvriendelijk, meedenkend en correct.

Réponse de ALLSAFE - Amsterdam West
Er wordt meegedacht voor een oplossing en er wordt goede service verleend.

Vriendelijk
Behulpzaam
Geduldig
Een voorbeeld voor andere bedrijven

Réponse de ALLSAFE - Amsterdam West
Oplichterpraktijken.Locatie heeft ratten en muizen! Pas op. Heel mijn kleding doorgevreten. Toen ik het aangaf werd er door ene Greg maar de voorwaarden opgelezen net of we een leesronde aan het doen waren. Dat muizenschade niet onder verwoorden viel. Maar waarom niet iedereen op de hoogte stellen zodat men daarop kan anticiperen. In het begin wordt je expres een grotere ruimte aangesmeerd en wanneer je moet verhuizen wordt er weer een geheel nieuw contract gemaakt net of je een nieuwe klant bent om maar even te mogen incasseren qua maandbedrag. Werd met 20% geindexeerd!

Réponse de ALLSAFE - Amsterdam West
Vindt de medewerkers erg vriendelijk en behulpzaam. Kom er graag!

Réponse de ALLSAFE - Amsterdam West
Top service, super vriendelijke gasten die me zowel op locatie als telefonisch altijd super te woord hebben gestaan!

Réponse de ALLSAFE - Amsterdam West
Er waren momenten dat er geen kaartje meer was en men ging op zoek naar eentje voor. Misschien een kleinigheidje maar ik heb het wel ontzettend gewaardeerd.

Réponse de ALLSAFE - Amsterdam West
Keurig geholpen door twee vriendelijke mannen, duidelijke uitleg van de kosten en een lekker bakkie koffie!