Lisez les avis des autres

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de logiciels
  2. Service d'hébergement de sites web

Informations provenant de diverses sources externes

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Onbehoorlijk

Aan de telefoon en bij de afdeling belastingen zitten onbehoorlijke kinderen aan de telefoon. Je hoort ze op de achtergrond praten en lachen over andere burgers. Het afhandelen van een bezwaar van een parkeerboete (was betaald, betaling keurig toegevoegd) kan tot ruim 11 maanden duren.

Deze ambtenaren hebben een belofte/eed afgelegd waarin ze o.a. beloven integer te zijn en geheimhouden. In Almere kennen ze dat blijkbaar niet en hebben ze ook geen behoorlijke telefoontraining gekregen.

17 février 2026

Waardeloos

Waardeloos. Slechte communicatie. Ik had een voortoets ingediend en, los van de afwijzing en slechte motivering, heb ik onnodig lang moeten wachten. Stelletje luie ambtenaren!!!

2 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

In verband met fraude intern op Koopwoning en descrimienatie tegen een vrouw

In verband met fraude intern op vrouw en mensenhndel
In verband met fraude intern op appartement en verhuizing/koopwoningen. Ik heb hen al gecontacteerd en heb een ongelijke behandeling gekregen op het verzoek dat ik heb ingediend.
Er was geen response of eerlijke procedure op mijn verzoek. Dit betekent dat de gemeente heeft gefaald en wil dit niet toegeven of terug draaien. Het verzoek was dat hun het genomen besluit door hen, intrekt en
de velen onderzoekers een eerlijke straf geeft. Een inwerk tot herbouwen van een vrouw, heeft haar leven gebroken en haar zonder enkel rechten achtergelaten. Ik ben heel teleur en gefrustreerd over hun gedrag en werkwijze, publieke mishandeling, beroving van geld en eigendom en almost dood van mij en mijn kinderen.
Er moet een indeling komen voor Antillianen en Nederlanders die werkzaam zijn binnen de Gemeentes. Want velen van hen zijn hackers, life hackers en homewreckers.

Bij deze klacht ik Gemeente Almere in voor onterechte gebruik van persoon en emotionele belast en kwestaan van kinderen en moeder. Voor het stiekem toestemming geven van financiële ondersteuning voor wetenschappelijk onderzoek op moeder en kinderen zonder enkel gemachtig of goedkeuring van moeder. Volledig openstellen van privaat recht van familie in hun eigendom bezit tegen familierecht artikel 7 en artikel 8. Ook openlijk en publiekelijk exploitatie en vernieling van reputatie, eigendom en caracter van een vrouw genoemd Sheenen Francisca en kinderen.

Ik hoop een antwoord en spoedig actie!

Vandaag en altijd,
Sheenen Francisca

12 mai 2025

Echt een dooie boel

Echt een dooie boel. Gebouw is zo saai. Lijkt net of je een gevangenis binnen loopt. En de personeel kijkt ook alsof je een crimineel bent, want zo behandelen ze je ook. Zonder respect, zelfs niet eens een lach. Vooral die trouwambtenaar. Die mag zo snel mogelijk met pensioen, want zo behandel je je gasten niet.

8 septembre 2025

Mismanagement ten top!

Het walgelijk doordrukken van de Floriade wat eindigde in een financiële flop wordt niet verhaald op de blunderende ambtenaren maar natuurlijk op de inwoners van Almere. Met Koningsdag mijn gezin met spulletjes naar het plein gebracht, daar 's ochtends gestaan met lossen en 's middags met weer laden. Met als verrassing een "prent" van ruim €80,-. Raar, dat je een rothekel krijgt aan die mislukte politieagenten. Daarnaast lekker het parkeren in Buiten verhoogd met 50%... tja, die Floriade moet natuurlijk wel worden terugverdiend! De stoeptegels in Buiten liggen grotendeels schots en scheef, daar doen we niets aan. Het kàn in Almere.... blunderen over de rug van je inwoners. Rukgemeente!!!

26 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Afval / huisvuil dumpen op straat

Allereerst , de 2 dames die ik aan de telefoon heb gehad de 2 dagen achter elkaar dat ik gebeld heb waren zeer vriendelijk en hebben de melding volgens mij ook doorgegeven.
De afhandeling is schandalig

Maandag 28 April 2025 s'morgens lag er een enorme berg afval voor de deur op de plek waar je het neer kan leggen als je een afspraak hebt gemaakt.
Er lagen ook zakken met huisvuil bij en sommigen waren al open gescheurd.
Er lagen een stuk of 6 enveloppen van belastingdienst en dergelijke en ik heb er 1 open gemaakt en zag het adres van het stuk schorem wat deze zooi had neergegooid , een bewoner van het complex
Meteen foto's gemaakt en de gemeente gebeld 14-036 en gevraagd aan de mevrouw of ze kon zien of er een afval afspraak was gemaakt. Ze kon dat niet zien (geloof ik niks van) en vertelde dat er sowieso geen huisvuil bij mocht zitten.Ze vertelde dat ik online kon melden en ook foto's mee kon sturen en dat heb ik ook meteen gedaan. 3 Foto's waarvan 1 met het adres
De volgende dag is er niks gebeurd en heb ik weer gebeld en kreeg hetzelfde verhaal , ik vroeg waarom de gemeente niet even een paar handhavers hebben langs gestuurd want alle zooi en papieren lagen er ook gewoon nog zodat deze handhavers meteen actie hadden kunnen nemen en die gast een vette bekeuring uitschrijven.
Maar nee hoor de Gemeente Almere wil schijnbaar deze makkelijke boete niet innen
Gewoon lekker laten liggen die zooi zodat de ratten er van kunnen eten.
En dan denk ik waarom doe ik nog moeite ....
Waarom kan handhaving niet even langskomen als iemand de moeite neemt om dit door te geven , alle papieren lagen er ook nog.
Niemand leert hier iets van en volgende keer ligt het er weer
Donderdag is het opgehaald
Een dikke 0 voor de gemeente Almere

---------------------

Vandaag 17 Mei

Gisteren 16 mei weer een hele grote berg gedropt zelfde plek en ook weer lege pakketdozen met hetzelfde adres er op , meteen om 10 uur s'morgens Gemeente gebeld en doorgegeven
Vanmorgen ligt alles er nog steeds voor de ratten en vogels , wordt waarschijnlijk maandag pas opgehaald als we mazzel hebben.
Ze geven liever 129 miljoen aan de flop Floriade

Vandaag 19 Mei om 12.30 uur opgehaald door een gewone vuilnis wagen , HANDHAVING nergens te zien wordt dus niks aan gedaan , er waren 3 verschillende aangiftes gedaan , wij gaan niet meer bellen want dat is toch zinloos

28 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ervaring met de gemeente Almere…

Mijn ervaring met de gemeente Almere was zeer teleurstellend. Tijdens mijn afspraak voor de verlenging van mijn paspoort werd mijn pasfoto afgekeurd. In plaats van mij de mogelijkheid te geven direct een nieuwe foto te maken, werd ik simpelweg weggestuurd. De medewerker – een dame met Aziatisch uiterlijk en hoofddoek – toonde weinig begrip, zuchtte geïrriteerd en dacht niet mee in oplossingen. Bovendien werd er gedreigd dat ik opnieuw zou moeten betalen, terwijl zij wist dat de foto niet aan de eisen voldeed.

Ik ben bij meerdere gemeentes geweest, maar alleen in Almere word je zo behandeld. Daarbij lopen ze hier ook nog eens twee maanden achter met het verwerken van afspraken voor de verlenging van paspoorten. Dat is echt onacceptabel.

Ambtenaren horen burgers correct en respectvol te helpen, niet te laten voelen alsof ze boven hen staan. Deze houding past niet bij een openbare dienst en zeker niet bij een stad van deze omvang. Er is dringend verbetering nodig in zowel de werkwijze als de houding naar de burger toe.

25 avril 2025

Wat een klantonvriendelijke gemeente

Wat een klantonvriendelijke gemeente. Bij de balie burgerzaken doen ze alsof ze god zelf zijn, uit de hoogte en arrogant. Een gemeente die er alleen op uit is om geld uit je zak te kloppen.

28 février 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Kan afval niet kwijt door gemeente Almere

Een nieuwe afvalpas aangevraagd, want de mijne is kwijt. 12 aug gedaan en wacht nog steeds. Bij de klantenservice komen ze iedere keer niet met de juiste persoon in contact. Er wordt een melding gemaakt , degene zou me bellen. Dus niet. Ik kan dus niet mijn afval kwijt, moet iedere keer de buren netjes aankijken..echt schandalig dat zo iets simpels niet lukt voor de gemeente Almere.
Daar betaal ik dan belasting voor.
En dan klagen dat er zoveel afval gedumpt wordt. Wellicht krijgen als die mensen ook geen nieuw pasje.
Echt schandalig.

23 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik wordt altijd prima geholpen

Ik wordt altijd prima geholpen, hele vriendelijke medewerkers en een goeie manier van afhandeling. Ik heb al twee keer gebeld omdat ik snel een BRP nodig had maar er geen online afspraak opties waren en de medewerksters hebben me beide keren een mooi plekje geboden. Heel tevreden!

3 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik belde had een vraag ..de persoon die…

Ik belde had een vraag ..de persoon die ik aan de lijn kreeg wist mijn vraag niet te beantwoorden.
Jammer van daar dat hetfoute boel gewoon door.
Mijn vraag was simpelweg weg als je een geregistreerd partnerschap heb. Mag je man dan nog een kind in het buitenland erkennen zonder toestemming van de vrouw waar mee hij een geregistreerd partnerschap heeft of getrouwd is.
Mocht dat wel zo zijn dat het mag.
Dan heeft een geregistreerd partnerschap of te een huwelijk geen nut.
Wand dan mag die man alles zelf beslissen zonder zijn vrouw.

Ik hoop ook dat de gemeente bij erkenning van kinderen in het buitenland een DNA Test vraag.. alvorens het kind erkend mag worden.

Ik hoop als nog antwoord op mijn vraag.

12 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ontzettend slechte afhandeling leging gft bak

Op woensdag 9 november is onze duo afvalbak niet geleegd. We kregen direct een rode kaart (niet eerst oranje) omdat compost zakken niet bij het gft thuishoren. Al drie jaar doe ik de luiers van de
luieremmer, die in een biologisch afbreekbare zak zitten, bij het GFT afval. Ik dacht dat dit zo hoorde. Hoort het niet? Dan hoor ik het graag en doe ik het in het vervolg anders. Direct een rode kaart geven en de bak niet legen, terwijl de bak zo hard nodig is in een jong gezin met 2 kinderen? Geen stijl.

Hierop heb ik gebeld op donderdag 10 november. De bak zou alsnog binnen 5 werkdagen geleegd worden. Woensdag 16 november: bak niet geleegd. Gebeld. Zou donderdag 17 of uiterlijk vrijdag 18 november geleegd worden. Vrijdagochtend nog gebeld of het allemaal wel goed zou gaan, want ik kan mijn vuil al anderhalve week nergens kwijt. Mij werd gezegd dat de bak vandaag geleegd zou worden. Mocht het in het uitzonderlijke geval toch niet gebeuren, dan moest ik rond half 5 even terugbellen. Half 5 teruggebeld. Helaas: er was melding van gemaakt vanochtend maar blijkbaar geen capaciteit om de bak alsnog te legen vandaag, dus nu wordt het maandag.

Ik ben woedend. Als ik zou weten wie die op z'n geweten had had ik persoonlijk m'n afval voor diegene z'n deur willen komen leggen. Er
wordt verwacht dat ik bijna 2 weken zonder groene bak kan?! En dan is nog niks gezegd over het feit dat mijn bak al anderhalve week bomvol aan de straat staat. Geen gezicht.

18 novembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag voor de derde keer op de…

Vandaag voor de derde keer op de afdeling burgerzaken van het stadhuis in Almere weggestuurd door een ambtenaar als ik mijn paspoort kom verlengen. Echt alles bij me, maar de ambtenaar in kwestie verschuilt zich achter procedures en ik sta als burger weer buiten. Oplossingsvermogen? Nul.

2/3 van de burgers in Almere heeft in de gemeenteraadsverkiezingen niet gestemd; hoe zou dat nou toch komen?!
Het is erg lastig om het openbaar bestuur van Almere niet te gaan h****n. Het georganiseerde wantrouwen van de gemeentelijke overheid naar de burger is oorverdovend en ambtenaren hebben geen enkele bevoegdheid om de burger te helpen. Eigenlijk heb ik meer te doen met hen dan met mijzelf!
Ik begrijp überhaupt niet waarom ik deze review plaats! Zinloos. De gemeente leest ze niet en kan het niets schelen. De burger ervaren ze als een hinderlijke verstorting van de dagelijkse gang van zaken, terwijl ze op hun rug hun (ambtenaren)salaris uitbetaald krijgen.
De nieuwe burgemeester zegt: ik maak me zorgen dat burgers kennelijk geen vertrouwen hebben in democratie, dat wil ik laten onderzoeken (!). Als een slager die zijn eigen vlees keurt? De omgekeerde wereld!

25 août 2022

Afval dump

Complimenten voor de afval ophalers die iedere dag de rommel ophalen bij de ondergrondse containers. In dit geval die van gemeente Almere. Ergerlijk zoals mensen die niet in de straat wonen hier hun vuil komen dumpen terwijl het gratis naar de stort kan worden gebracht. Mentaliteit van lik m'n vestje... controle met camera's zou van mij mogen, zou een hoop geld opleveren en houdt de omgeving netjes.

16 août 2022

Nalatigheid en onterechte boete

In September/Oktober afgelopen jaar heb ik contact opgenomen door een net en uitgebreid bericht te typen op de pagina die daarvoor bestemd was(want ik kon de gemeente daarvoor niet bellen blijkbaar), wat ging over de ondergrondse afvalcontainer die niet functioneerde. Daarin legde ik uit dat het klemt, de afvalzakken niet weg gedrukt konden worden door het systeem, waardoor iedereen de bende er naast parkeert wat een enorme stapel zakken en rotzooi wordt die ongedierte aantrekt en het vervolgens op straat verspreid lag, het zag er niet uit. Is er maanden niets aan gedaan, tot opeens ik in Februari een brief krijg met dat er een agent langs is geweest voor een waarschuwing. Ja ik denk dat we niet allemaal de hele dag op onze konten aan het rusten zijn. Ik heb niet netjes een brief ontvangen in de brievenbus van hey de bakken zijn gerepareerd eindelijk! Wilt u uw zakken aub daar in plaatsen? Maar nee, ik mag wel even 102 euro gaan betalen. Bezwaar gemaakt en hoorzetting gehad online, hele verhaal netjes en beleefd uitgelegd nog eens dat ik al eerder contact had opgenomen, niets mee gebeurd en dan opeens, alsjeblieft rekening voor mij, door nalatigheid van de gemeente. Ik verwachtte dat er wel een belletje zou gaan rinkelen maar nee ik krijg een brief met daarin dat het bij hetzelfde besluit blijft en dat ik het grof vuil had moeten bellen.. Mijn reactie... Wat denk je van eerder dan maanden later die afvalcontainer repareren? Of als er er een probleem mee is dat die ene afvalzak er staat, mij netjes een bericht achter laten zodat ik er iets aan kan doen? Ik ben woest hoe ik behandeld word en dat ik me bestolen voel voor niets. Blijkbaar heeft het geen enkel nut om een goede daad te willen verrichten voor de buurt, voor het gemak en fatsoen, maar word ik blijkbaar nog eens afgestraft. Ik ben hier dan ook echt nog niet klaar mee.

11 juin 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Heb je eindelijk je rijbewijs gehaald

Heb je eindelijk je rijbewijs gehaald, moet je 7 (ZEVEN!!!!) weken wachten totdat je je rijbewijs bij de gemeente kan ophalen. Tot die tijd ben je in overtreding als je toch auto rijdt🙈
#slecht #arrogantie

5 août 2020

Bad Vibes; Vite fait; de façon rigoureuse

Almere nog steeds een snel uit de grond gestampt groot gat waar men geld in gooit. Uitputtend als een bodemloze put. De sfeer is er niet best door grote hoeveelheid omhooggevallen beunhazen die op een tirannieke en vaak nepotistische manier het (aan)-gezicht van de stad bepalen. Allerlei mediocere prestige projecten reizen de grond uit; de managers/bestuurders e.a. stelen en imiteren ideeën van anderen zonder die er zelf bij te betrekken; het gaat de beunhazen er namelijk alleen om, om hun eigen naam in de lokale gesponsorde krant te krijgen en valse faam. Ze interpreteren daarbij alles verkeerd; want ze werken de gestolen ideeën middelmatig uit ( standaard werk van de gemeente ...) dan krijg je geen stad maar een gedrocht; waar men ook nog over pocht. Als weer eens 1 van hun vele prestige projecten gefaald heeft verzinnen ze weer eens iets nieuws ten koste van anderen; hun dure lesje geleerd of weer tot mislukken gedoemd? Buurten zijn er zonder ademruimte etc. etc. De vaak ongerepte natuur in evenwicht gehouden, is er wel mooi en het is er mooi en best veilig om te fietsen; behalve dus als je wordt gebietst of door asociale scooterbestuurders omver wordt gereden....

22 juillet 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Kinderfeestje paintball centrum Almere…

Kinderfeestje paintball centrum Almere georganiseerd ( super btw) Via de navigatie eerst naar de Mc Donalds Almere Buiten. Even eten met de kids. We zijn 10 minuten binnen en gelijk twee parkeer boetes ( waren met twee auto’s). Aan het begin van de straat zou een bord staan gaf de boa aan. Dus zeer slecht aangegeven. Is dan een duur feestje zei hij nog! Laatste keer dat wij geld brengen naar Almere!!!!

18 juillet 2020
Noté 4 sur 5 étoiles

Wij zijn uitstekend geholpen

Wij zijn uitstekend, voortvarend en vriendelijk geholpen door de gemeente.
Nadat ik zelf een fout heb gemaakt, werd dit door een uitermate vriendelijke mevrouw weer in orde gebracht.
Echt er is een last van mijn schouders gevallen....
TOP!!!

4 mars 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus