Dybt useriøst firma
Jeg brugte Alpha Electric tilbage i 2015 hvor jeg fik opsat 3 ekstra stik i køkkenet med en dertil hørende ekstra gruppe på tavlen. Alt blev udført til aftalt tid og pris.
Nu har jeg nogle andre småting jeg gerne vil have lavet, og jeg havde ingen betænkeligheder ved at bruge dem igen, men puha for en stinker af en oplevelse.
Jeg har noget 1. generations LK Fuga, som jeg gerne vil have skiftet, da det aldrig har virket optimalt. Jeg har også en gammel dæmpningskontakt på badeværelset, som ikke virker med LED-pærer, og som jeg derfor gerne vil have skiftet til en almindelig tænd/sluk kontakt.
Jeg ønsker tillige at få trukket en ekstra gruppe til min opvaskemaskine i køkkenet og til sidst ønsker jeg tilbud på, at få lavet hele min tavle om til automatsikringer. Slutteligt skal jeg også have tjekket mit HPFI-relæ.
Relativt simple ønsker, som jeg ringer og forklarer først kontordamen og bagefter A, som lover at kigge forbi fredag ugen efter. Da A skal komme, ringer han 7 minutter før aftalt tid, og beder mig gentage hvad det er der skal laves, hvilket jeg så gentager for 3. gang. Han siger, at hvis det bare er det, så gider han ikke komme selv, men sender en af sine svende B, og at B i øvrigt vil blive en halv time forsinket.
B møder op, tjekker mit HPFI-relæ på 1-2 minutter, og så bruger vi højst en time på at gennemgå de ting jeg vil have lavet, B tager nogle billeder men ingen noter.
En halv time efter at B er kørt, ringer A og siger, at han har mailet et tilbud til mig. Da det er fredag og jeg arbejder hjemmefra, siger jeg til A, at jeg nok først kigger på det i weekenden. A siger, at han er skideligeglad hvornår jeg svarer, bare jeg svarer. Det viser sig, at tilbuddet kun er på 3 af de ting jeg har bedt om, og jeg skriver tilbage, om A vil være venlig at sende tilbud på resten af de ting jeg har bedt om. Jeg hører herfra intet, før jeg får en faktura på DKK 1.042,50 for 1,5 times arbejde.
Jeg skriver til A, at det er fair nok, at de fakturerer den tid de har været hos mig, og jeg anerkender endda, at den ekstra halve time de har listet ind nok er kørsel, men at jeg så også forventer at få det tilbud jeg har bedt om. A svarer pigefornærmet tilbage, at jeg jo også bare kunne have ringet og at de ikke havde opfattelsen af, at jeg ville have udført noget arbejde, de troede åbenbart, at jeg kun var interesseret i et tilbud. Ingen undskyldning for, at jeg har fået et mangelfuldt tilbud eller tilbud om at sende nyt tilbud.
Så for DKK 1.042,50 har jeg fået testet mit HPFI-relæ, fået en times smalltalk som blev takseret til 1,5 time samt fået et tilbud jeg ikke kan bruge til noget.
Jeg kan ikke under nogen omstændigheder anbefale Alpha Electric. Jeg har forklaret dem 4 gange hvad det er jeg ønsker at få lavet, og alligevel klokker de i det.