Nemt at købe, mange gode billeder af varerne. Hurtig levering og varerne lever altid op til forventningerne. Jeg har flere par sko fra HCD købt ved Amamiko og de holder virkelig godt og ser pæne ud se... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jättesnabb leverans. Bra kommunikation i alla steg. Underbara skor som verkligen motsvarade beskrivningarna på webbsidan.
Hej Anne .Tusind tak for hjælpen og den super hurtige levering. ☺️😊 Har købt leggings og strømpebukser fra cette . En super lækker kvalitet de sider simpelthen super perfekt på mig . Vil med fordele... Voir plus
Først og fremmest, FANTASTISKE strømpebukser, som sidder godt på selv en str 52 plus pige. Har ikke oplevet bedre pasform, og jeg har været en del mærker og brands igennem efterhånden 😅 Udover d... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Amamiko er en lille dansk design virksomhed der er specialiseret inden for Plus size mode til kvinder. Vi designer vores tøj i samarbejde med vores kunder, hvilket gør at vores pasform er helt i top. Hos Amamiko finder du farverige jersey kjoler, bluser og nederdele i str. 44-56 Vi har også et kæmpe udvalg af mere end 150 forskellige slags strømpebukser i str. 42-62
Coordonnées de contact
Korskildevej 1, 4733, Tappernøje, Danemark
- Info@amamiko.dk
- www.amamiko.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Altid en god oplevelse
Jeg er så vild med udvalget af strømpebukser!
Jeg er stor - høj og bred - så jeg har svært ved at finde nogle, der passer. Her er alt, hvad hjertet begærer og kvaliteten er i top. De sidste par år har jeg kun købt strømpebukser her.

Go anbefales
Mega lækker kjoler til os ser fylder lidt i land skabet ..
Har handle der i mange år og altid vært tilfred og mega hurtigt hjælp hvis man har brug for det og de holder faven og formen selv om de bliver vaske tid og smidt i tørretumbler kan kun anbefales

Smukke og farverige kjoler
Hos Amamiko får man smukke kjoler med god pasform. De er syet proffessionelt med indsnit og i lækker bomuldskvalitet.

ELSKER mine nye kjoler
ELSKER mine nye kjoler! SÅ flotte farver, fantastisk pasform og virkelig god kvalitet. Efter at have modtaget de første to, MÅTTE jeg bare lave en bestilling mere 👍🏻👍🏻👍🏻🤩

Réponse de Amamiko
Så skønne og farverige strømpebukser…
Så skønne og farverige strømpebukser med den dejligste pasform. Hurtig og problemfri levering

Altid gode produkter
Virkelig blød cardigan i den flotteste grøn.
Kan kun anbefale amamiko til farveglade mennesker.

Fantastisk webshop og produkter
Amamikos kjoler og leggins/strømpebukser er simpelthen fantastiske. De passer perfekt, er dejlige at have på og er flotte i farverne. Der er aldrig problemer ift. levering, og man modtager varerne superhurtigt.
Kan kun anbefale webshoppen til alle kvinder med kurver :-)

Réponse de Amamiko
God service, fantastisk tøj af god kvalitet og hurtig levering
Jeg har købt Annes kjoler i flere år nu, så har en del i skabet. Det er og bliver mit yndlings sted at finde kjoler som altid er af top kvalitet og fede print og designs. Kunne jeg give 10 stjerner, havde jeg gjort det. Anne fortjener hver og en!

Réponse de Amamiko
Hurtig levering og virkelig fede…
Hurtig levering og virkelig fede leggings fra festival. Skal helt bestemt have flere.

Kvalitetsstrømper hos Amamiko
Endnu en pakke med de lækreste strømpebukser fra Amamiko. Jeg vil som altid anbefale andre at gå ind på hendes hjemmeside og købe af hendes store udvalg af strømpebukser, skræddersyet kjoler og de mest fantastiske sko.

Réponse de Amamiko
Varerne lever virkelig op til…
Varerne lever virkelig op til forventningen. Hurtig og fin levering. Alt i den skønneste orden.

+5☆.
Det var en oplevelse til +5☆.
Show room blev åbnet KUN for mig, og på det tidspunkt hvor jeg ønskede.
Super vejledning, ingen stress.
Kunne blive ved med rosende ord.
Tak for en fantastisk oplevelse ♡

Unik
Hvis du er til unikke kjoler i en super kvalitet er det her stedet for dig. Det er dog ikke kun kjolerne der er unikke. Det er sko og strømpebukser også.

Handler helt klart igen
Fede sko, ekstremt hurtig levering. What’s not to like?

Amamiko er helt unik
Amamiko er helt unik. Her er tøj og sko man ikke finder andre steder. Jeg bestilte et par sko med katte udtryk, og modtagelsen var en æstetisk oplevelse i sig selv. Fin og beskyttende emballage og skoene lå i en fed æske hvor et lille garnnøgle var viklet rundt om skoene. Det gav en hel særlig varm følelse og et smil hos mig. Desuden lå et ekstra sæt hæle. Rigtig fin service. Amamiko fik mig til at føle mig hel speciel og ekstra glad for mine ekstremt fede sko. Kvalitet og service på højt plan.

Super kvalitet og service
Købte en kjole med ugler, og det den passer bare som var den lavet til mig 🥰 som altid super god kvalitet.

L’expérience Trustpilot