Hurtig levering og planterne var fine ved ankomst Konkurrencedygtige priser Vi bestilte en Kafir-plante, og den var mindst ligeså fin som beskrevet - det viste sig at træet er podet - en rimelig... Voir plus
Jeg havde købt en meget flot Japansk Kvæde & en Flora Danica rose i havecenteret. Efter kort tid, begyndte planterne at se lidt medtaget ud. Forklaringen var, at de begge havde bladlus & kvædens bla... Voir plus
Jeg havde bestilt det flotteste kunstige juletræ hos jer for nogle uger siden. Desværre viste det sig at der var en fejl på topstykket, så træet ikke kunne samles. Så jeg ringede ind til jeres kunde... Voir plus
Mega god service! Bestilte et falsk juletræ. Da det kom fortrød jeg størrelsen. Fik efter få timer svar på min henvendelse på Facebook og kunne for kun 40 kr sende varen retur og bestille et større... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Ancher's Havecenter er beliggende i Greve. Anchers er et havecenter med et kæmpe udvalg af haveplanter, stueplanter, granit, brugskunst, binderi, brudebuketter. Kort sagt Anchers Havecenter har alt hvad du skal bruge.
Kildebrøndevej 50, 2670, Greve, Danemark
- kontakt@anchers.dk
- www.anchers.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Klar anbefaling
Flotteste planter!! Leveret som aftalt - og i perfekt stand. Kæmpe anbefaling herfra!
Køb af hækplanter
Købte hækplanter. Produktet er helt som forventet og kom til aftalte dag.
Let at bestille og hurtig levering
Er udemærket tilfreds. Indpakning kunne være bedre.
Er udemærket tilfreds. Dog kunne indpakningen, have været bedre. Kassen havde været udsat for hård behandling, og det var indholdet også præget af. Dog virker det til, at produktet ikke havde taget skade
Hurtigt fik jeg hvad jeg havde bestilt…
Hurtigt fik jeg hvad jeg havde bestilt 👍🏻🙏🏻💪🏻1000 Takker
Anmeldelse af deres anlægsgartner afdeling
Anchers Havecenter driver også en anlægsgartnerafdeling, som vi engagerede i forbindelse med etableringen af have ved opførelse af nyt hus. Aftalen omfattede etablering af græsarealer, flisebelægning samt plantning af hæk. Anchers angav en forventet udførelsesperiode på ca. 1–2 måneder, hvilket vi på aftaletidspunktet fandt rimeligt. Arbejdet blev igangsat i juni 2024.
Forløbet udviklede sig utilfredsstillende. Projektstyringen fremstod mangelfuld, og der opstod gentagne udførelsesfejl, som vi løbende måtte påtale. Vores telefoniske og skriftlige henvendelser forblev ofte ubesvarede i flere uger; gennemsnitlig svartid var omkring én måned. Arbejdet blev ikke færdiggjort inden for den skitserede tidsramme.
I februar 2025 meddelte vi, at vi – som følge af manglende færdiggørelse – agtede at afslutte det fortsat uafsluttede haveprojekt og søge alternativ leverandør. I forlængelse heraf fremsendte Anchers en faktura på kr. 200.000, uagtet at den eksisterende afbetalingsplan udviste et restbeløb på kr. 71.000. Anchers oplyste først på dette sene tidspunkt, at der efter deres opfattelse forelå en fejl i afbetalingsplanen.
Efter drøftelser tilbød Anchers at reducere det krævede slutbeløb til kr. 190.000. Vi fastholdt, at den aftalte skriftlige afbetalingsplan udgjorde det bindende aftalegrundlag, og sagen er nu bragt til civil retssag.
På baggrund af vores erfaring skal potentielle kunder være særligt opmærksomme på
løbende kontrol af kvalitet,
aktiv opfølgning ved manglende fremdrift og
systematisk gennemgang af fakturaer. Dette er normalt ikke noget man forventer at skulle gøre i forbindelse med en total entreprise. Alt i alt et MEGET skuffende oplevelse med Anchers.
Vi henvendte os i Juli måned 2025 for…
Vi henvendte os i Juli måned 2025 for at få rettet fliserne op i vores indkørsel. Det var Anchers der lavede ny belægning i vores indkørsel for 7 år siden, men en del af fliserne (8x60) er sunket.
Vi har de sidste par måneder ringet adskillige gange for en aftale og endelig kom Rasmus Ancher ud og foretog besigtigelse. Det er nu en måned siden og vi har stadig intet hørt fra dem. Det er utrolig ringe service og behandling af kunder.
Fuld tilfredshed med køb og levering til tiden.
Fuld tilfreds med planter og levering til tiden. Behagelig samtale ved bestilling.
God service,Thomas er en dygtig og…
God service,Thomas er en dygtig og kompetent fyr der holder hvad han lover. Er yderst tilfreds 😊😊😊
Købte nogle fine laurbær planter
Købte nogle fine laurbær planter, som blev leveret den aftalte dag. Intet at udsætte på den ordre og køber gerne her igen.
Jeg bestilte 3 bårebuketter i sidste…
Jeg bestilte 3 bårebuketter i sidste øjeblik, inden jeg skulle bruge dem, de lavede 3 meget smukke buketter. Ikke sidste gang jeg køber buketter der.