Hurtig levering og planterne var fine ved ankomst Konkurrencedygtige priser Vi bestilte en Kafir-plante, og den var mindst ligeså fin som beskrevet - det viste sig at træet er podet - en rimelig... Voir plus
Jeg havde købt en meget flot Japansk Kvæde & en Flora Danica rose i havecenteret. Efter kort tid, begyndte planterne at se lidt medtaget ud. Forklaringen var, at de begge havde bladlus & kvædens bla... Voir plus
Jeg havde bestilt det flotteste kunstige juletræ hos jer for nogle uger siden. Desværre viste det sig at der var en fejl på topstykket, så træet ikke kunne samles. Så jeg ringede ind til jeres kunde... Voir plus
Mega god service! Bestilte et falsk juletræ. Da det kom fortrød jeg størrelsen. Fik efter få timer svar på min henvendelse på Facebook og kunne for kun 40 kr sende varen retur og bestille et større... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Ancher's Havecenter er beliggende i Greve. Anchers er et havecenter med et kæmpe udvalg af haveplanter, stueplanter, granit, brugskunst, binderi, brudebuketter. Kort sagt Anchers Havecenter har alt hvad du skal bruge.
Kildebrøndevej 50, 2670, Greve, Danemark
- kontakt@anchers.dk
- www.anchers.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Alt i alt en meget positiv oplevelse
Alt i alt en meget positiv oplevelse. Jeg bestilte 70 Kirsebærlauerbær med levering to dage efter. Dagen efter bestilling bliver jeg ringet op og spurgt om jeg ønsker at købe flere poser gødning, da jeg kun havde købt en svarende til 2-3 meter og derfor ikke nok. Dette synes jeg var en fin service.
Planterne ankom som aftalt og alle var pæne og fine. De er nu plantet og står super fint.
Jeg har tjekket flere hjemmesider ift. priser og finder Ancheres havecenter meget fair, særligt med henblik på den gode kvalitet.
De bestilte varer leveres til tiden og…
De bestilte varer leveres til tiden og i den forventede kvalitet. Derfor har jeg også handlet flere gange med Anchers Havecenter.
God kvalitet planter leverer hurtigt og…
God kvalitet planter leverer hurtigt og sikkert. Let online bestilling
Flotte store planter vi fik
Flotte store planter vi fik.
Levering på 3 dage.
Klart anbefaling
God og venlig service
God og venlig service opsøgende for at levere den ønskede vare
Når ens gangfunktion er nedsat
Når ens gangfunktion er nedsat, er det godt man har internet og der man derved ,kan bestille det man har brug for.
Mvh. Marianne Flenskov
Vissent juletræ
Købte et juletræ halvanden uge før jul. Blev sat i vand men begyndte straks at tabe nålene og så vissent ud efter en uge. Må være blevet fældet længe før det blev solgt.
Flotte planter til en rigtig god pris.
Flotte planter til en rigtig god pris.
Levering som aftalt og billig fragt.
jeg købte et gave kort til jul så når…
jeg købte et gave kort til jul så når de har handlet får i svar
Klar anbefaling herfra
Meget hurtig levering og et juletræ der mere end lever op til mine forventninger
Uacceptabel serviceoplevelse
Mit første besøg i jeres havecenter endte med en uacceptabel serviceoplevelse af jeres medarbejder. Efter gentagne gange at blive mødt med en forfærdelig attitude af denne medarbejder, som tydeligvis slet ikke gad at hjælpe, måtte jeg bede hende om at gå og endte med slet ikke at få den vejledning jeg havde brug for. Det bliver min sidste gang hos jer.
God service hurtig svar og super hurtig…
God service hurtig svar og super hurtig levering