Hvem prøver I at narre
Croissanter har været weekendens positive indslag - Her til morgen er de 1/2 så store og tørre men sat 2 kroner ned - Hvem prøver I at narre.
Aucune trace de demande d’avis
Tørreste croissant (35 kr.) jeg nogensinde har fået. KØBER DER ALDRIG IGEN !
Tør, hård bolle med ost til 38 kr. og en lille kop bitter filterkaffe til tilsvarende 38 kr. Ikke engang en serviet kunne jeg få. Gå hellere 50m. videre til Lagkagehuset.
Virkelig lækker bolle med ost, som jeg købte to go. Det var anden gang jeg besøgte cafeen og begge gange føltes personalet som taget ud af en Zara butik: Ingen kundekontakt, ingen øjenkontakt eller smil til kunderne. Denne gang så begge sælgere ud som om de havde tømmermænd og nærmest blev generet hvis kunderne spurgte om noget. Super ærgerligt når produkterne er så lækre
Anmeldelsen er af A&M på Göteborgs Plads i Nordhavn. Jeg vil godt snige mig op på to stjerner, men det skyldes udelukkende brødets kvalitet. Betjeningen og hygiejne niveauet er langt under normal standard. I et bageri med så godt brød og bagværk er det overraskende, at betjeningen er så uengageret. Dertil kommer, at vi flere gange har oplevet at ekspedienterne ikke kender til almindelige hygieinske principper. Nogle af de ansatte anvender ikke tang eller handsker til at tage brødet, og senest var der en mandlig medarbejder der satte bagerposen på gulvet (på gulvet!!) for at bugsere to brød ned i posen. VI har påtalt at der ikke blev brugt tang eller handsker, hvortil den ansatte svarede at hun lige havde vakte hænder (?) Jeg græmmes. Ikke underligt at Andersen & Maillard tidligere har haft sure smileys. Hvorfor denne ligegyldighed og mangel på service (de ansatte står ofte og taler med hinanden i stedet for at betjene kunder), når man har brød i så høj kvalitet? Det er endvidere mere undtagelsen end reglen, at man bliver budt velkommen et smil eller et hej. Det virker som om der er noget galt med ledelsesstrukturen på gulvet. Hvis der var et andet bageri i nærheden ville vi helt droppe A&M. Men man kan håbe, at der er plads til forbedringer. Det kan ikke blive værre.
Kedelig betjening brændte kager og lunken kaffe alt i alt et kedeligt bekendskab
Jeg ville bare købe en bolle med smær og ost. Kl 10.30 var alle boller desværre udsolgt, bortset fra en chokoladebolle. Men heldigvis var der stadig tebirkes. Jeg bestilte sådan et i stedet. Med ost og smør på.
“ it is not allowed”, var svaret.
“Not allowed??”
“No.”
“But you sell butter and cheese?”
“ we are only allowed to put it on buns.”
“Why?”
“ I dont know. These are the rules.”
Ekspedienten var sådan set sød nok. Og en forklaring om dansk morgenmadskultur var ikke nok til at få hende til at fravige de vanvittige regler en eller anden bager havde indført. “Those are the rules.”
Måske har forretningen en ide om at tebirkes med smør og ost er æstetisk stødende. Jeg ved det ikke. Men hvis et stakkels tebirkes skal kriminaliseres på den måde, så skal deres tonstunge mandelcroissant, der smager som om den er lavet af surdej, da heller ikke gå ram forbi. En croissant skal være let. Ikke tung og klistret og fyldt med klistret marcipanmasse.
Så kære Andersenmaillard- bager; Jeg er blevet nysgerrig … hvorfor må man ikke flækket et tebirkes og påføre det smør i jeres butik? Er der en forklaring, eller er det bare “not allowed” som en kommentar til det land I driver forretning i?
Jeg oplever tit at de er løbet tør for rugbrød. I dag så jeg en stabel i et rack og spurgte "hvad med dem?) De svarede at de var til dagen efter! Virkelig? Det er ikke god service...
Jeg kan desværre ikke give en anmeldelse af deres mad, for jeg blev afvist i deres butik på Gøteborg Plads 19 - 2150 Nordhavn. Jeg kommer i arbejdstiden og ønsker at købe en kop kaffe med tilbehør. Da jeg er på arbejde har jeg ikke noget dankort med og min arbejdstelefon er der af gode grunde ikke mobilepay på, så jeg lægger derfor 100.- på disken, for at betale. Men her bliver jeg nærmest gjort kriminel fordi jeg står med kongens mønt og ønsker at betale for mine varer. For de tog ihvertfald ikke imod kontanter ??? Så jeg måtte ikke få mine varer, selvom jeg står med penge som jeg gerne vil bruge til at betale med ?? Må jeg minde om at man i Danmark ikke må nægte at tage imod kontanter, jævnfør betalingslovens § 81, stk. 1, straffes med bøde, jf. betalingslovens § 152, stk. 2. ? Jeg føler mig dybt til grin. Jeg sætter aldrig mine ben i den butik igen. Så hvis du ønsker at betale for dine ting med danske penge, skal du nok overveje at finde et andet sted.