1. Magasin de vêtements pour enfants

Informations provenant de diverses sources externes

Aniel - baby og børnetøj i rene økologiske naturvarer. Pædagogisk rigtigt trælegetøj, tilbehør til mor og baby i ammeprioden.Til kvalitets og miljø beviste forældre. Butikken hvor økologi, kvalitet og god service er i højsæde

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Så fine varer men...

Så fine varer. Skulle ned og købe en masse ting. Købte ikke noget da stemningen i butikken var så dårlig. Kom ned, der var ingen kunder uden at der blev sagt hej. Blev senere mødt af en meget uvenlig of irettesættende attitude fra ejeren uden nogen grund.. kommer ikke igen

25 mars 2021

Fantastisk farlig webshop

Fantastisk webshop med fine produkter og priser. Kunne simpelthen købe det hele.
God kundeservice og hurtig levering.

8 octobre 2020

Réponse de Aniel

Kære Karoline ..... Tak for dine fine ord. Det glæder mig at du syntes om det du har fået tilsendt. Kh Anette

6/5 stjerner!

Jeg køber alle mine baby-gaver i denne skønne butik.
Den gode service og vejledning gør det nemt for en uerfaren baby-shopper at købe gaver, som altid rammer rigtigt hos modtager.

6/5 stjerner! :)

30 octobre 2019

Min absolut yndlings børne/baby…

Min absolut yndlings børne/baby forretning!! Altid god personlig service og lækre kvalitetsvarer (også til voksne), i den nok hyggeligste babybutik man overhovedet kan komme i! Kan kun anbefales

30 octobre 2019

Fantastisk lille butik med den…

Fantastisk lille butik med den skønneste aroma og fyldt med lækre øko ting til baby og lidt til mor ❤️❤️❤️ Ynglings sted til gaver da jeg endnu ikke selv har en lille bæbs.

Kan varmt anbefales!

Vil aldrig handle der!

Forfærdelig service og endnu værre bytteservice.
Jeg vil gå så langt og kalde ejeren for ubehøvlet.

25 octobre 2019

Kære Elise.

Vi beklager at du har fået en gave, som du er sur over ikke at kunne RETURNERE.

Som gavegiveren blev klart informeret om, kan gaven BYTTES i indtil 30 dage og også senere, hvis varen er kurant. Det står flere steder i vores FYSISKE butik, hvor gaven også er købt.

Du har nu fået et tilgodebevis som gælder i 3 år, alt sammen i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vi kan desværre ikke stå til regnskab for evt misinformationer, du har fået af gavegiveren.

At du ikke fik din vilje, er ikke det samme som "forfærdelig service" og "ubehøvlet"

Mvh Erik

Aldrig igen.

Fra bestilling til levering gik 6 uger. Jeg måtte rykke for svar gentagne gange. "Hendes strikke dame kunne kun kontaktes over mail så det trak ud" Det skal jeg lige love for. Den modtagne bluse var eBay vare.
En uld sparkedragt var sørme kommet hjem i forkert farve, men hun kontakte mig ikke for at høre om jeg kunne bruge den anden i stedet for.
Rav halskæde er ikke rav.

Jeg har faktisk ikke noget pænt at sige.

Vente 6uger på en pakke indeholdende baby tøj uden at blive opdateret undervejs. Først reaktion da man skriver at hvis ikke det er modtaget indenfor en uge så vil man ophæve købet.

3 mai 2018

Réponse de Aniel

Seriøst??? Indenfor 6 timer fik du besked om restordre og du valgte at vente på at det kom på lager igen. Du har kun skrevet til os 1 gang mens du har modtaget 5 beskeder fra os om status og du har kunnet annullere din ordre når som helst. Vi indkøber ikke på Ebay. Din ravkæde ER rav og du har på intet tidspunkt gjort indsigelse til os. Har du dokumentation på andet vil vi MEGET gerne vide om det så vi kan gå videre med det.

Uovertruffen

Uovertruffen i økologisk hudpleje, der opbygger, er mild og aldrig skader huden..
især vild med golden magic olien, den slår alle cremer (men da man ikke kan gå rundt i dagtimerne med olien, er jeres sommer/vintercreme det bedste alternativ, da den er baseret på det samme..). Og især jeres theer, de må afprøves nærmere for i ved hvad i taler om.. jeg bruger altid Susanne Melchiorsens egen serie, også fordi det er så indlysende at hele jeres koncept er ren kvalitet... tak for jeres eksistens !

5 janvier 2013

Fantastisk service

Vi har købt det meste hos Aniel, alle ting var på lager og levret hurtigt efter. Intet at klage over - samt butikken varmt kan anbefales til andre.

Det er ikke sidste gang vi handler der!

27 juin 2012

Bragende kvalitet - strålende service

JEg kan ikke skrive særligt meget andet end at jeg er ovenud tilfreds med den service jeg har fået fra Aniel.dk. Leveret dagen efter bestilling. Pakket ind med de nydeligste hvid fjer i snor. Og så skal vi ikke glemme kvaliteten af produkterne. Der er jo tale om giftfri beklædning og legetøj til de allerkæreste og allermindste.
Jeg kan kun varmt anbefale at handle på Aniel.dk

16 avril 2012

Ikke igen

Pengene for mit indkøb blev trukket før varerne blev tilsendt. En af varerne blev sågar først leveret en måned efter jeg havde betalt. Bortset fra denne meget dårlige service, som endda er i strid med reglerne for nethandel, var varerne fine.

7 décembre 2011

Tovtrækkeri og over en måneds ventetid

Jeg blev for nylig mor til en dejlig dreng, og min søster, havde i barselsgave, været i Aniel og købe en fin lille strikket vest, til 348 kr. Jeg prøvede den på min søn, og den var for stor, så vi ventede et stykke tid med at bruge den. I mellemtiden, blev den lagt i en pose, i skuffen. Da jeg så senere, tog den frem, og min søn fik den på, passede den fint. Min søster kom forbi og så det, men blev så opmærksom på et hul, bagpå ryggen. Vesten blev taget af, og jeg lagde den i en pose, og gik ned til damen, i Aniel.

Hun kiggede på den, og meddelte at hun ville sende den til sin strikkedame. Senere fik jeg en sms, i ikke særlig blid tone, om at tråden var revet over, og at det ville koste mig at få den lavet. Jeg forklarede at da min søn ikke engang kunne trille om på siden selv, men faktisk kun kunne bevæge arme og ben, kunne jeg ikke se hvordan det kunne være vores skyld. Måske en maske var gået op, eller et stykke garn var blevet forlænget, eller andet. Han havde haft den på, halvanden gang...

Nå, men hun ville undersøge sagen.

Over en måned (!!!), er gået. Jeg har skrevet frem og tilbage med [navn]/Aniel, og hun meddelte enda på et tidspunkt, at hun jo ikke kunne gøre for at det tog så lang tid. Beskederne var fulde af udråbstegn, og ikke særlig venlig tone. Jeg skrev jeg ikke var tilfreds med den tid det havde taget, og at jeg ærlig talt ikke ville købe noget igen, med den lange leveringstid hvis der skulle være fejl på varen. Hun svarede at der jo ved 10.000 tilfredse kunder, nok var en utlfreds, og det var hun da ked af var mig, men jeg kunne få en vest i str. 2 år, istedet.... Øh...min søn er 5 måneder, så hvad skulle jeg bruge den til.

Tilsidst gave jeg hende min søsters nummer, og i dag har min søster så hentet vesten. Om den passer min søn, ved jeg ikke. Tror den er for lille nu. Hullet er blevet repareret med venstre arm, i mørke, og man kan tydeligt se hvor hullet har været, selv om Aniel skrev at "den har været svær at lave".

Jeg vil ikke anbefale nogen at købe tøj hos Aniel. Æv.

5 décembre 2011

Skøn butik, hjemmeside og service

Aniel er et fantastisk sted at handle til baby/børn. Kvaliteten på deres produkter er virkelig super - økologisk/naturlig og super lækkert. Butikken er i sig selv en oplevelse og servicen er nærværende og i top. Ejeren af butikken har en omfattende viden om sine produkter og brugen af dem og man bliver altid mødt med et smil og et glimt i øjet. På hjemmesiden finder man alle de basisvarer man kan ønske dig og mere til. Jeg anbefaler Aniel til alle.

12 octobre 2011