Kunstnere som deler med hjertet❤️ Har vært medlem i kunstskolen i flere år og setter utrolig stor pris på kunnskapen jeg får tilgang til gjennom informative kurs og nyttige videoer. Anne og Jesper e... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har tatt flere kurs og lært utrolig mye. Interessant innhold. Er ikke aktiv på snakkesidene. Liker å titte innom når jeg vil ha inspirasjon og kunnskap. Har bare positivt å si ❤. Elsker Anne sine bil... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hej Anne og Jesper Jeg vil gerne have lov til at melde mig ud. Det har været fantastisk, det jeg har fået gjort brug af og i er super fantastiske formidlere, men for nu vil jeg gerne takke af... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kunstskolen har eksisteret siden 1. januar 2013 og er nordens ældste, største, favnende og mest resultatskabede online kunstskole. Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier er skabt af billedkunstner Anne Juul Christophersen og hendes mand Jesper Christophersen, der er fotograf, medievejleder og it-guru. For at sikre knivskarpt, professionelt og specialiseret undervisning indenfor alle kunstneriske genrer, har kunstskolen en perlerække af dedikerede kunstnere, som hver er eksperter indenfor lige netop deres udtryksform, til at undervise dig i kunstskolen. I Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier bliver du således undervist af en lang, lang række anerkendte og professionelle billedkunstnere, der underviser indenfor lige præcis det kunstneriske felt, de hver især er eksperter i.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Hej Anne og Jesper
Jeg vil gerne have lov til at melde mig ud.
Det har været fantastisk, det jeg har fået gjort brug af og i er super fantastiske formidlere, men for nu vil jeg gerne takke af. 🥰❤️
Mange hilsner
Laila Frost ❤️

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Lad os starte med det gode, der trods alt også var. Fine tips og tricks undervejs i bogen, som giver god mening, hvis man vil lave karriere i kunstverdenen. Dog også en del snusfornuft, og omfanget ikke imponerende.
At skulle tygge deres selvfede videoer igennem blev simpelthen for meget. Når noget hedder "skole", forventer man jo en form for sparring og undervisning IGANGSAT af skolen, kursuslederen. Ikke bare "nåmen, det finder I da selv ud af". Når der er opgaver, er det nødvendigt med opfølgning, når der er reflektion, er det nødvendigt med en ordstyrer, mentor osv. Og de par links, de har til lægehuse og kunstforeninger eller et galleri ude på landet i Norge, skal man da være jubelpositiv for at kalde netværk eller referencer.
Jeg havde egentlig besluttet mig for at lade de 1500 kroner være stort set spildte og lade være med at skrive til jer. Men tonen i deres sidste mail var alligevel for provokerende. "Fremover skal du ansøge", og "vi kan ikke garantere dig..." er ikke noget, man får folk til at blive af. Og da især ikke til så ringe et produkt. Hvad med "Tak for de 6 måneder, du har været medlem - vi er kede af at miste dig"? Tip: I behøver ikke mene det, bare god kundeservice!
Det er svært at se, hvordan bogen og de tilknyttede videoer er 1500,- værd. Resten af hjemmesiden og de sidste 5 måneder kunne jeg intet bruge til. (Til "kurset" på 6 lektioner uden opfølgning binder man sig for 6 mdr. a 250,-)

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Faktisk 0 stjerner.. får ingenting for; at de trækker 250,- kr hver måned! Når jeg skriver er ingen respons. Tænker jeg bliver nød til at få nyt kort.
Hold jer langt væk fra dette såkaldte kunstner fællesskab.

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Har været på kursus på Lyset i Løgumkloster. Kurset handlede om farvelære og skulle “løfte vores malerier til nye højder”. Det kom overhovedet ikke til at ske. Underviseren var meget usikker og famlende, brugte kun lidt tid på oplæg, og satte sig for derefter til at male sine egne malerier -3 stk i alt i undervisningstiden blev det til - og de lærreder, som vi var blevet bedt om at købe til kurset kom slet ikke i brug. Vi fik ingen hjælp undervejs - folk var meget frustrerede. Rigtigt dårligt kursus!
Der var også flere uheldige ting i selve huset, som vi gjorde opmærksom på - bl.a. at der hverken var brandslukkere eller en nødudgang fra første sal.
Hvis skal sige noget positivt var det, at vi fik en lille smule kompensation for kursusforløbet. Men slet ikke nok i forhold til de ærgrelser og mangel på undervisning, vi var udsat for. Det er for ringe af sådan et veletableret kursusfirma ikke at give mere!
En anden ting: man skal betale ekstra for at få eneværelse på Lyset - selv om der er værelser nok til at man kan sove hver for sig. Men værelserne bliver låst af, hvis man ikke betaler de ekstra 500 kr. Det er heller ikke i orden. Noget andet positivt: maden fra hotel og bager, som vi selv skulle hente, var god…

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
I would also give a minus ten if I could! I wanted to cancel my membership early because of financial hardship (there was a very unexpected death in the family); and I was told straight out no!! Very rude, cold and heartless reply from customer service!! Hope you are happy....you greedy people got my money!
Jeg har være medlem af Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier siden engang i 2018, og det har være meget berigende. Annes Atelier er et skattekiste af inspiration og vejledning både fra Anne og Jesper og fra de øvrige kunstnere, som har holdt kurser i forskellige teknikker i tidens løb. Det er materiale, jeg dykker ned i fra tid til anden - og selvom jeg lige nu ikke er så aktiv med pensler og farver, drømmer jeg ikke om at melde mig ud!

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Jeg læste en negativ anmeldelse, som ansporer mig til at give MIN vurdering, som er i den helt modsatte retning. Jeg har været medlem i en del år (husker ikke hvor længe) og er vild med konceptet om at jeg kan sidde i fred og ro og suge til mig af ny lærdom og blive inspireret til at prøve noget nyt. Jeg ser også ofte indslag om kunstarter som jeg aldrig selv vil kaste mig ud i, men som alligevel inspirerer mig i min egen kreativitet.
Min eneste 'anke' er at jeg ofte bliver så fanget af videoerne, at jeg glemmer tid og sted. Pludselig har jeg brugt 2 timer hvor jeg kun havde afsat ½ :)

Hej alle
Jeg har nu været medlem af Annes Atelier lige fra starten…tror 2013…..jeg betaler min “ kontingent” eller hvad man siger med GLÆDE.
Syntes de er så skønne at se og høre på. Dejlig uhøjtidelige og serieøse på samme tid.
De har virkelig en evne til at få alle forskellige kunst arter med. Alle kan være med. Alle kurser er skåret ud i pap. HVIS du holder dig til modulerne, bliver resultaterne bare unikke. Det gælder for alle de kurser der er på programmet.
Det har bragt mig så meget glæde og selvtilfredshed med alt hvad jeg har prøvet.
Det der er godt, er at du altid lige kan gå ind og kigge og når ånden og tiden til det deltage er der kan du hoppe lige ind og starte på i et af fantastisk mange kurser. Virkelig kompetente lærere de bruger der gerne vil lære fra sig.
Jeg blev selv bidt i starten af ittens farvelære ….da jeg så at vi skulle male frugter, tænkte jeg gab gab. Men aldrig har jeg glædet mig så meget over frugter…jo vildt hvordan det gjorde noget for at fatte farvelære. Du kan samligne, spole “ filmen” tilbage og i dit hoveded tænke hvad gjorde jeg lige her….tror jeg har dem i min mappe endnu…men HUSK OG DET GÆLDER VED ALLE KURSER. Følg MODULERNE Slavisk. Du kan jo køre videre for dig selv bagefter.
Jeg er typen der elsker at komme på kurser. Men ved Gud… med Annes atelier kan man starte hjemme i sofaen….skal ikke ud og starte bilen og køre efter det. Du kan få svar på alle de spørgsmål du har indenfor kort tid. Og selvfølgelig gør øvelser mester…..vi starter alle fra bunden. incl mig selv .
Jeg læste engang en kunstner der sagde
VEJEN TIL SUCCES ER TÅLMODIGHED…..husk det nu
Jeg sidder og fedter med melklister og syntes det er pissesjovt at lave de alebridjes fig. Selv en mindre smuk fig bliver jo ens hjertebarn.
Nå men det jeg vil med min anmeldelse.
Annes Atelier er guld for dem der virkelig VIL arb med kreative ting
De bedste kunsthilsner til alle
Og speciel tak til Anne og Jesper for deres store arb. De gør for os andre.
Bente Hitz
Held og lykke fremover.

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Kunstnere som deler med hjertet❤️
Har vært medlem i kunstskolen i flere år og setter utrolig stor pris på kunnskapen jeg får tilgang til gjennom informative kurs og nyttige videoer. Anne og Jesper er personlig tilstede og får alle til å føle seg like viktige. De svarer raskt spørsmål av alle slag. Jeg setter virkelig stor pris på deres engasjement og uhøytidelige måte å være på🥰
Berit Josefine

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Fantastiske turtorials og masser af dem. Både Anne og Jesper og resten af adm. er søde og hurtige til at svare og komme med ekstra info og hjælp, hvor der er behov. Har været med fra starten af og aldrig fortrudt.

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Siden min optagelse i Anne og Jesper’s kunstskole har mit liv taget en vild drejning. Jeg kan næsten ikke beskrive min lykkefølelse. Hvilke muligheder der har åbnet sig for mig. Masser af læring af dybt seriøse kunstnere. Feedback på værker helt i top.
Kunstskolen drives med udvikling på det enkelte medlems kunst.
Man kan mærke Anne og Jespee’s nærvær og engagement i alt hvad de foretager sig og det er især beundringsværdigt, da det meste af undervisning m.m. foregår on line.

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Annes Atelier og kunstskolen er en af grundene til at jeg er rykket så meget som jeg er. Det gik virkelig op for mig i dag, hvor jeg er på vej og klar til at gå ned i tid på "arbejdet" og op i tid på kunsten og egne kreative udfoldelser. Kunstskolen leverer gennemarbejdede og brugbare kurser ( også ift. At rykke på kunsten som levevej). Anne og Jesper leverer nærvær og personlighed og højt serviceniveau! I starten da jeg meldte mig ind fortrød jeg, da jeg ikke synes jeg havde tiden der. Blev udmeldt uden problemer og uden at skulle forklare og med et " du er altid velkommen igen". Efter 6 måneder meldte jeg mig ind igen og blev mødt af et varmt velkommen. Har været fast medlem i flere år nu og der er fuld valuta for pengene! Har også nydt flere ophold på kunstnerkoloni i Lyset - et sted der bare kickstarter min kreativitet hver gang. Tak for jer og for de muligheder og netværk I giver os kunstnere på alle niveauer ♥️

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Har mødt de mest usnobbede varme og sjove og personlige videoer
Det giver virkelig lyst og tillid til at betræde nye veje
Support er eminent
Altid parat til hjælp
Min bedste anbefaling

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Jeg har vært medlem av kunstskolen i mange år og er veldig fornøyd. Høy kvalitet, lærerikt og innholdsrikt. Her får man alltid hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. Er man medlem har man et hav av kurser man har tilgang til. Her finns noe for enhver smak/interesse. ❤️

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Jeg kan kun anbefale at blive medlem. Der er så mange forskellige kurser som kan inspirere dig og lære dig nye færdigheder inden for alt fra akvarel til skulptur.
Man får altid en god og hurtig hjælp ved problemer eller svar på spørgsmål. Det er både for de seriøse og for dem der bare er kreative for sjov.

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Fantastisk sted at udvikle sin kunstpraksis seriøst 👍👍👍

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Skønne, naturlige & dygtige mennesker skal man lede længe efter. Servicen i top og hjertet på rette sted. Tak for jer ❤️

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Jeg er medlem af kunstskolen, siden februar 24, og har valgt at fortsat være medlem,. Årsagen er, at undervisningen er virkelig god på det faglige kunstneriske, og deres tilgang er empati, humor, og konstruktiv kritik/ og anerkendelse , så jeg udvikler min kunst hele tiden. Jeg er meget taknemlig for den læring,og elsker den måde Anne og Jesper giver os respons, det er altid med respekt og i øjenhøjde.Det er også værdifuldt at følge medstuderendes processer, hvilket der er rig mulighed for i fælles forum.Skolen kan varmt anbefales.

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
Jeg har været en glad bruger i flere år, 🖼🎨 det er helt unikt med alle de forskellige kursustilbud der er, fed inspiration som jeg har haft stor glæde af. I kan være stolte af alt det I gør 😍🫶

Réponse de Kunstskolen & Kunstnerfællesskabet Annes Atelier
En savoir plus sur les différents types d'avis.