Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at komme hos Art of Wellness. Kompetent og venligt personale lige fra receptionen til behandlerne. Kan kun anbefale et besøg😍

Noté 4 sur 5 étoiles

Selve behandlingen var behagelig. Jeg synes, den var en smule skrabet - men måske havde min hud ikke så meget behov for behandling nu I forhold til tidligere. Stedet var lille og charmerende.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har flere gange fået lavet lashlift, samt farvet mine vipper hos artofwellness. Jeg bliver altid mødt af søde, smilende behandlere, som altid gør deres arbejde til perfektion. Mit lashlift ha... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Centre de bien-être

Informations provenant de diverses sources externes

Art of Wellness

1 étoile

Altid en fornøjelse

26 avril 2026

En klar anbefaling.

Jeg er kommet i klinikken gennem 15 år og kan varmt anbefale det.
Altid god behandling og kompetent personale. Jeg er særligt begejstret for deres Tri-wave lysbehandling, min hud har aldrig været så flot og lækker. 💚

8 décembre 2025

Tusind tak
Vi er så glade for, at ha fået denne fantastisk maskine i klinikken

Noté 5 sur 5 étoiles

Art of Wellness forkælelse, velvære og alle pengene værd

At komme hos Art of Wellness er virkelig en fantastisk oplevelse og ren forkælelse lige fra man kommer ind og møder det søde personale, til selve behandlingen og undervejs.

Min datter og jeg tog en forkælelses tur, hvor jeg fik spraytan og min datter fik ordnet negle, lavet lashlift og fik vokset øjenbryn.

Først og fremmest så blev min sparytan så flot. Jeg blev guidet i forhold til farven, så jeg fik en flot brun nuance, men udover det følte jeg mig båret på hænder og fødder igennem hele processen. Så professionelt!!!

Min datters negle blev så smukke med det fineste mønster og selvom hun dagen før havde knækket en negel, så blev det fikset så man ikke kunne se det på det færdige resultat. Imponerende flot lavet.

Hendes lashlift blev så fine og har holdt længe blandt andet fordi hun fik så god guidance af de søde piger der tog sig af hende.

Det var første gang at hun prøvede at få vokset sine bryn og hun var lidt nervøs inden. Men efter behandlingen fortalte hun hvordan hun undervejs fik information så hun følte sig tryg og at hun gerne ville gøre det igen.

Vi kom begge 2 derfra med en følelse af at vi lignede en million og at det bestemt ikke var sidste gang vi skulle ind og forkæles der igen.

Virkelig alle pengene værd !!!!

15 mai 2025

Réponse de Artofwellness

Tusind tak for de fine ord. Vi gør altid meget for vores kunder går glade og tilfredse fra klinikken og har fået en god oplevelse.

Lækker voksbehandling

Første gang jeg har prøvet en voksbehandling. Jeg blev behandlet af Mette og det vare bare super professionelt, afslappet og rigtig flot resultat.
Kan kun anbefale Art of Wellness og kommer der klart igen.

5 octobre 2024

Réponse de Artofwellness

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det er vi glad for :-)
Vi bestræber os altid for at gøre vores bedste hver gang

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale klinikken.

Jeg kan varmt anbefale klinikken.
Jeg har efterhånden fået lavet shellac negle en del gange på klinikken, af både Helene, Stine, Mathilde, (og kan desværre ikke huske navnet på den søde elev i dag).Det er altid ren forkælelse, og alle pigerne er så søde, dygtige og imødekommende.
Ros til Mette klinikkens ejer, jeg fik lavet shellac negle på klinikken i går, og af en eller anden årsag (måske for tykt lag lak, det kan jo ske), er to negle spidser ikke rigtig gennem tørre, og får efterfølgende små fejl, jeg ringer derfor i går da jeg kommer hjem, og ligger en besked på tlf svarer.
Og bliver kontaktet telefonisk af Mette i dag , hun er så sød og imødekommende, og tilbyder med det samme, jeg kan komme forbi i dag, og få repereret de 2 negle,Mette er endda så fleksibel, at jeg får tilbudt 3 forskellige tidspunkter, så det kan passes bedst muligt ind i min dag.
Det er virkelig god service.
1000 tak for din søde måde at være på Mette, og for dit virkelig søde og dygtige personale.
Jeg er så glad for at komme i klinikken ❤️

12 juillet 2024

Hej Louise
Tusind tak for de søde ord. Vi bestræber os altid på at give en god service og på at være så fleksibel som muligt :-)

Forfærdelig opleve.

Vi booket en spraytan til konfirmation da vi ankom til steden måtte vi ikke vælge farven vi sadge til hende mange gang vi vil gerne havde haft en møre farven til hvid kjolen behandling var kort og virklige unprofecional vi gik virklige skuffet siden vi fik engang en tone mørker vi bliv næsten hvider.så bliver jeg ringed op af kontor dame mette som Truer mig med jeg burde skamme mig og fortryde at jeg ikke var tilfreds med behanldningen jeg er gået hjem rigtig ærgelig og ked af det.MIN KONFIRMATIONS DAG ER UDLAGT!!

26 avril 2024

Kære Laura
Når vi sprayer til konfirmationer er det vigtig for os som fagpersoner, at I ikke bliver orange og hvis I får en tone for meget, kan I risikere, at det går hen og brækker orange som jeres behandler også fortalte og det ønsker vi ikke at ligge navn til, men i har fået en tone mørkere end vi normalt giver til konfirmanter.
Dig og din veninde kommer 25 min for sent til jeres behandling, men der bliver stadigvæk sprayet som i alle andre behandlinger ( vi laver rigtig mange spraytan), men vi er nød til at skynde os, da kunden efter jer var på vej ind af døren. Én af jer kommer med gammel selvbruner rest på som er orange og sidder i plamager, selvom i havde fået at vide i forvejen i telefonen at det skulle fjernes.
I kan ikke bliver mere hvide af, at få spraytan. Farven udvikler sig over de næste 8-10 timer og den endelig farve kommer først frem der, efter at overskudsfarven er vasket af som i også fik fortalt og det blev genfortalt i tlf. og dette står også på vores hjemmeside.
En af vores kunder kom op i klinikken og fortalte, at i havde antastet hende i opgange og fortalt hvor forfærdelige vi var. Det var faktisk derfor der blev ringet til jer, da jeres attitude over for vores kunder er uacceptabel og der blev genfortalt at farven udvikler sig m.m Der er ingen som har truet dig i tlf. dog er der blevet fortalt, at du burde skamme dig og den måde du snakkede i telefonen over for os og til vores kunde i opgangen og sådan en opførelse hører ingen steder hjemme.

Rigtig god konfirmation
Team Art of wellness

I wrote some time ago

I wrote some time ago, how bad experience I had in this clinic. Like a ,,model” for tatto removal after more than 5 times I got no results and it cost a lots of money. Now I go to the tatto removal in new clinic and after 2 times is half tatto is gone. But, tatto artist told me, that my skin is damaged, tattoos are raised up, and you burn my skin when used to much at first time. I hope people dont go to you get the same results.

14 avril 2024

Dear Ramune
We are surprised that you have not contacted the clinic if this is the case.
We have not heard about this from you until you write here.

Behagelig og professionel

Jeg har fået behandlinger hos Art og wellness flere gange. Jeg er altid blevet mødt af et venligt og imødekommende personale.

Jeg har fået en elev ansigtsbehandling, der var super god og afslappende. Hun var meget sød og professionel og jeg føler, at jeg blev taget godt om.

Jeg har også fået filler i læberne hos Lene. Lene er også meget professionel og omsorgsfuld, da det godt kan gøre lidt av at blive stukket i læberne. Men hun fik mig til at føle mig tryg og i gode hænder, og resultatet er jeg meget tilfreds med.

Alt i alt en super fin oplevelse og behandling hos Art of wellness. Jeg vil helt klart anbefale det!!

4 novembre 2023

Simpelthen fantastisk oplevelse!

Jeg har tidligere fået ansigtsbehandling & rettet bryn af Mathilde; som udover at være utrolig sød og imødekommende, også viste fin forståelse for mine ønsker….. og jeg gik derfra med babyhud, og de flotteste øjenbryn jeg nogensinde har haft! I dag var jeg under Lene’s kyndige hænder, da der skulle prikkes med nåle. Jeg har 2 gange tidligere prøvet at få filler i mine læber, og havde forsvoret, at jeg nogensinde ville udsætte mig selv for sådanne pinsler igen! Men…. jeg var jo glad for resultatet, så jeg vovede mig ud i det alligevel…… og det er jeg godt nok glad for, at jeg gjorde! Lene er simpelthen fantastisk!! Hun fornemmede med det samme den nervøsitet jeg egentlig prøvede at skjule, og bad mig tage flere dybe vejrtrækninger, samtidigt med, at hun roligt forklarede hvad som skulle ske. Det er en fed løgn, at sige, det ikke gjorde naller, men det var INTET i forhold til de to tidligere gange. (Jeg endte faktisk med også at bede om filler i mine kinder)
Resultatet er jeg SÅ glad for!!!!
Jeg kan klart anbefale Artofwellness i Lyngby; de er kompetente og lyttende, og jeg synes, at der er en rigtig god atmosfære i det øjeblik man træder ind af døren.
TAK! :-)

30 janvier 2024

Rigtig kedelig oplevelse…

Rigtig kedelig oplevelse… Jeg havde bestilt en ansigtsbehandling som skulle vare en time. Jeg var færdig efter 40 minutter og fik aldrig hånd- eller guasha massage, som der ellers stod i beskrivelsen.

Jeg havde tid d. 2/1-24 om eftermiddagen.

2 janvier 2024

Hej Pia
Vi er ked af, hvis du ikke har fået den behandling som du har bestilt. Hvilken dag har du været i klinikken ? Da vi kan tage fat i vedkommende der behandlet dig og hører hvad der er foregået og gøre noget ved det. Vi bestræber os på at alle går her fra med en god oplevelse og tager selvfølgelig os af dette.
Når vi ved hvem der har behandlet dig, vender vi tilbage til dig.
Ha en rigtig god dag
Vi har sendt dig en mail :-) men en kompensation med til ekstra oven i.
Art of wellness

TAK!!

TAK!!! Fordi I er flexible og dygtige. Jeg havde fået sat min aftale forkert i kalenderen og kom derfor for sent. Helt desperat da anledningen var, at jeg skulle giftes 2 dage senere, men Helena og de andre medarbejdere tryllede med deres tider/kalender og fik mig presset ind. Og jeg fik den fineste behandling og de smukkeste vipper, som Helena lavede.

12 octobre 2023

Réponse de Artofwellness

Hej Tina. Selv tak. Det var min fornøjelse at lave fine vipper til den store dag. Jeg håber at dagen bliver helt fantastisk! :-)
Venlig hilsen Helene

Noté 2 sur 5 étoiles

Uninterested care, did not deliver full package.

The 90 facial (90 min., kr875-) was done in total silence and seemingly little caring. I had no idea what she was applying, why that product, or its expected effect. No in advance query on any conditions; I volunteered this information after she started. When she told me that she was finished, I pointed out that she never touched the area around my eyes, then she took out something and applied that quickly. No Facemapping done nor home care named, no massage of face and décolleté; she never touched any area under my jawline. Here is what was supposed to be included: Behandlingen består af:

Dobbeltafrensning
Retning af bryn med voks & pincet
Facemapping (hudanalyse)
Eksfoliering
Manuel dybderens
Ansigts- & decolletémassage
Maske tilpasset hudtilstand & -type
Afsluttende pleje
Vejledning i korrekt hjemmepleje

Outside of this, it was very difficult to make the appointment, took almost 10 minutes. The person wanted my name, address, telephone number before she would even TELL me if there was time available on the day I needed. I do speak Danish fluently (just not as good at writing it.) Normally, I have no issues being understood but I had to have a native speaker complete the telephone call for me.

3 août 2023

Dear BL Nielsen.

Thank you so much for taking the time to tell us about your experience here at Art of Wellness.
We are obviously sorry you don’t feel you had the optimal treatment, and we would like to hear more details about your booking.
Was it a 60- or 90-minute appointment you made? You mention both times in your review, and massage is only included in the 90-minutes treatment and all members of the staff do the massage during this treatment, so we are very surprised to hear that you didn’t get it, provided you booked the 90-minutes treatment.
Is it silence from the staff you are referring to, was it background music you wanted, or both?
It is a bit difficult for us to see what is documented on your appointment as we don't have your name, so it would be a great help to us if you could provide us the date and time you visited us? Perhaps in an email, if you feel more comfortable with that.
Sometimes we talk about the effect of the products, but usually we “only” tell what we about to apply, why and where. That you didn’t feel you were provided with the information you are used to or wanted, is obviously not up to standard, just as it’s not okay you weren’t asked about your facial regimes, unless you have already mentioned that on the phone when you made the booking.
Did you communicate in Danish or English? Because unfortunately not all of us speak English, and if someone is not secure about the language, unfortunately sometimes people tend to not say anything at all.
Finally, it’s understandable you feel frustrated about the booking process, however unfortunately that is the way our booking system works.
But of course, we would very much like to see you again. So if you would like to visit us another time and give us more details about your experience here as well as receiving a give-away as a thank you for taking the time to help us improve, you are more than welcome.
We are looking forward to seeing you.

Thank you for your reply via email.
We have established that you booked a 60 minutes, where massage is not included, and the confirmation of your booking was sent to you the day before your appointment.
Our email is this:
Thank you for your reply.

We have attached a screenshot of your booking, so you can see what was written in the confirmation you received prior to the treatment.

This looks like an error in communication, we would very much like to know who informed you that wax of the upper lip would be free of charge, as that is not case neither in the 60 minutes nor the 90 minutes treatment.

Have a nice day.

Klar anbefaling herfra!

Mit lashlift har holdt i 7 uger nu og bukket er stadig så flot!
En klar anbefaling herfra.

27 juin 2023

Hej Ellen
Tak for de fine ord.
Vi gør vores bedste for, at i som kunder får den bedste behandling og oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste ansigtsbehandling samt bryn- og…

Bedste ansigtsbehandling samt bryn- og vippe farvning af Karina. Dejligste oplevelse, jeg kommer helt klart igen!

7 juillet 2023

Hej Anna
Tak for den fine anmeldelse.
Karina er en super dygtig behandler som vi sætter stor pris på i klinikken.
Vi glæder os til at se dig igen :-)

Super dejligt sted

Super dejligt sted, der er lyst og rent. Behandlerne virker top- professionelle og virkelig dygtige . Kan klart anbefales og jeg kommer helt sikkert igen 🤩

7 juillet 2023

IKKE Wellness!

Jeg har fået mange behandlinger igennem mit liv og er næsten altid tilfreds og glad for mine behandlinger. Aldrig har jeg oplevet så voldsom en ansigtsbehandling. Intet med wellness at gøre og meget larm ovenikøbet. Stoppede selv behandlingen (Første gang i mit liv jeg har gjort det), men blev forsikret af behandleren om at det nok skulle blive blidere og bedre. Men det blev det desværre ikke. Samme voldsomme afrensning og håndmassagen var også bare en hård ligegyldig omgang :-( Jeg følte absolut INGEN velvære da jeg gik derfra. ØV!

28 juin 2023

Kære Trine

Først og fremmest tak for din tålmodighed mht. vores svar. Vi er altid glade for feedback også de ikke så rosenrøde.
Vi synes selv vi har kompetente behandlere og de orienteres naturligvis ved henvendelser fra kunder.
Behandleren, der varetog din behandling er kosmetologuddannet og er desuden certificeret i Japansk Lifting af grundlæggeren Lone Sørensen. Hun har stor rutine og engagement i sine behandlinger i klinikken. Vi er naturligvis kede af, at du ikke følte, at det var wellness du fik. Japansk Lifting er en gennemtænkt behandling, som i høj grad handler om at afspænde kundens ansigtsmuskler.

Japansk Lifting er derfor en naturlig form for ansigtsløftning, da det er en effektiv kombination af ansigtszoneterapi, dybdemassage, lymfedrænage, akupressur og ansigtsmassage. Behandleren bruger de forskele massagegreb for at afspænde især stram mimik. Dette kan opleves lidt hårdt for nogen kunder fordi der ligeledes er blide massagegreb i behandlingen.

Faktisk får denne unikke kombination af massagegreb mange af vores kunder til at slappe så meget af, at de falder i søvn. De første gange kan man godt føle sig lidt difus når man så vågner op - mens behandlingen stadig forgår. 😊
Du fortalte faktisk behandleren efterfølgende, at det var rigtigt dejligt og at du næsten var ved at falde i søvn. Derfor undrer vi os over din negative anmeldelse her på Trustpilot. Det havde måske været på sin plads, at du havde skrevet direkte til os i stedet for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun varmt anbefale Art of…

Jeg kan kun varmt anbefale Art of Wellness. Har af behandlinger fået både Shellac, alm. lak, og spraytan. Og alt er udført professionelt og man føler sig taget rigtig godt imod.

29 avril 2023

Réponse de Artofwellness

Tusind tak for din anmeldelse Marianne! Vi glæder os til at se dig igen. :-)

1.hjælp til teenage-hud.

Min datter har fået en ansigtsbehandling på Art of wellness af Mette.

Min datter er 15 år og har, som de fleste teenagere på hendes alder, en hud der til tider er lidt udfordrende. Jeg kunne se, at hun begyndte at være opmærksom på, hvorvidt andre bemærkede hendes hud, når hun interagerede.

Da jeg selv har modtaget flere behandlinger på AOW og er rigtig glad for både den høje faglighed, samt den behagelige stemning, foreslog jeg min datter, at hun også kunne få en behandling der.
Trods, at hun som teenager ikke har meget lyst til at være i fokus, var hun motiveret af de begrænsninger som hun oplever vedrørende sin hud.

Hun fik tid til en hud-scanning (facemapping), hvor Mette kunne se hendes hud efter i dybden.
Grundet opdagelsen af begyndende akne, foreslog Mette, at hendes hud blev behandlet med Beauty Angel lysterapi, samt fik en dybdegående ansigtsrens.
Ligeledes fik min datter kostråd og vejledning vedr. hvilke produkter, der vil passe netop hendes hud. Hun lærte også, at hun skal beskytte sin hud mod det lys, som hendes skærme (mobil etc) udsender.

Min datters hud er efter kun 1-2 uger, bemærkelsesværdigt forbedret. Den rødme som tidligere var meget iøjefaldende, er fuldstændigt forsvundet!
Min datter er selvsagt rigtig glad for, at hun ikke føler sig begrænset af sin hud og at hun nu ved, hvad hun selv kan gøre.
Hun følte sig igennem hele behandlingen tryg og imødekommet.
Hun har netop booket opfølgende behandling for at sikre sig, at den positive h-udvikling forsætter.

9 avril 2023

Réponse de Artofwellness

Tusind tak for din fine anmeldelse Dorthe! Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe. :-)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus