Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Goed slot, alleen de aangegeven binnenmaat (G) klopte niet volgens tekening. Zou 115 moeten zijn en was 105.... Gaat nu met hangen en wurgen over scooterband heen en dat was met de correcte maat m... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Keurig verpakt, origineel product. Het ART5 slot is een degelijk en zwaar product. Verzending duurde enkele dagen ( we zijn verwend door bol en Amazon :) Nb. het slot zelf heeft dezelfde afmetinge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ondanks dat Hemelvaartsdag er tussen zat, werd het Kryptonite art4 slot de volgende werkdag keurig verpakt thuis bezorgd. Perfekt afgewerkt slot, dat eenvoudig op de remschijf is aan brengen. Ideaal d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een vector slot besteld voor een hele mooie prijs. Nergens goedkoper gevonden!! Het slot werd de eerste voldende werkdag dag afgeleverd zoals afgesproken. Leuk dat er een gratis b... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 3 sur 5 étoiles

Goed slot, maatvoering niet correct

Gaat nu met hangen en wurgen over scooterband heen en dat was met de correcte maat makkelijker geweest.
Slot gehouden ivm ontbreken breder alternatief (wat ik kon vinden)

11 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met het motorslot

Zeer tevreden met het motorslot. Goede prijs-kwaliteit en de service van Dave was echt top. Hij denkt mee, is flexibel en erg professioneel. Daarnaast ook snelle, vriendelijke communicatie. Zeker een aanrader!

6 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas moet ik langer wachten op mijn…

Helaas moet ik langer wachten op mijn bestelling. Op de site wordt aangegeven "op voorraad" en je raadt het al, de levering gaat weken duren want het product is tijdelijkniet op voorraad. Ik heb hier geen begrip voor.

12 février 2026
Logo de ARTsloten.nl

Réponse : ARTsloten.nl

Beste Ron,
Jammer om te lezen dat u teleurgesteld bent. Dat begrijpen we uiteraard.

Op het moment van bestellen stond het product inderdaad als “op voorraad” vermeld. Kort daarna bleek er helaas een voorraadverschil bij onze leverancier te zijn ontstaan, waardoor het artikel tijdelijk niet direct leverbaar was.

Wij hebben u hier direct over geïnformeerd en aangegeven dat de verwachte levertijd circa 1,5 week zou bedragen. Uiteraard begrijpen wij dat wachten vervelend kan zijn. Onze excuses hiervoor

Luma motorslot gekocht

Ik heb dit Luma motorslot gekocht voor de fatbike van mijn dochter en zij is er ontzettend blij mee. Het is een robuust en zwaar slot. Ze gebruikt het nu een week en tot nu toe is zij heel tevreden.

Over de service van Artsloten ben ik ook erg te spreken: op dinsdag besteld en de volgende dag al in huis, echt super.
Daarnaast heb ik prijzen vergeleken, en dit bedrijf bleek veruit de goedkoopste te zijn voor dit specifieke slot.
Al met al zijn we dik tevreden en beveel ik Artsloten absoluut aan!

14 octobre 2025

Top product van Artsloten.nl

Het hoes is precies het zelfde als op website mooi formaat en past mooi over mijn Valixim van la souris scooter 2025 . met hoog windscherm heen. alles zit er mooi omheen met stevige elastiek in de zoom van de hoes wind en waterdicht en in het midden één riem met klik sluiting voor het opwaaien , en rode kleur gaten voorzijde voor beugelslot. Licht van gewicht makkelijk meenemen in de bijgeleverde hoes met ritssluiting. in de ruimte onder de buddy seat.sterk en zwart van kleur met aan de zijkant hoes mooi tekst. en voor weinig centjes een zeer goede wind en waterdicht en super licht.

1 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bedrijf dat bezig is met hun klanten

Ik had Fietszakken bij hun besteld en wegens omstandigheden duurde het nog al lang voor de zakken bij hun waren. Ik nam contact met hun op en werd heel goed op de hoogte gehouden wanneer ze bij hun zouden aankomen, zodat ze naar mij verzonden konden worden. Vanaf ze bij hun waren had ik 2 dagen nadien mijn pakketje in fantastisch conditie en met een briefje bij met hun excuses dat het zo lang geduurd had. Ik had een heel fijn contact met hun en zou hun 100% aanraden aan vrienden en familie.

1 août 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus