Jeg har fået installeret ladestander hjemme fra NORLYS ifm. køb af ny bil. Atea stod for installationen; men desværre faldt teknikkeren ned af stigen i vores stue og smadrede skænk med vores pæne po... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg står tit i en situation, hvor jeg har brug for hurtig og professionel service ift. håndtering af devices. Yusef Badawey fra Atea yder altid en behagelig og kompetent service og har adskillig... Voir plus

My first review is not visible online, hence again: We needed to buy an intermediate amount of special RAM slots quickly, which was out of stock pretty much everywhere - we got fantastic customer supp... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Ordinateur et accessoires
  2. Fournisseur d'équipements de télécommunications

Écrit par l'entreprise

Vi bygger Danmark med IT. Med skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning, sørger vi for, at danske virksomheder kan gå fra tanke til handling. Vi har de digitale værktøjer, der får tingene til at ske og blive til virkelighed. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Ja, i Atea er vi mere end tusinde mennesker, der sammen bygger Danmark med it. Vi er så brede, at vi kan nå hele vejen rundt og få alle med, store som små. I begyndelsen af 2023 toppede Atea Corporate Knights Global 100-liste over verdens mest bæredygtige it-virksomheder for andet år i træk, mens vi Atea Danmark også har den højeste internationale antibestikkelsescertificering, ISO 37001. Atea. Vi bygger Danmark med it.

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

393 avis

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Har nu ventet i over 2 måneder på min…

Har nu ventet i over 2 måneder på min bestilling via Flexvalg.

I starten fik jeg at vide, at der var lidt længere leveringstid. Fair nok. Men siden da er der ikke kommet nogen reel opdatering. I stedet har jeg nu modtaget den samme automatiske mail to gange. Ordret kopi. Jeg begynder snart at kunne den udenad.

Overvejer ærligt at sende den tilbage til jer, så vi kan holde cirklen kørende.

Det mest imponerende er næsten deres “løsninger”:

De ved ikke, hvornår de kan levere.
De følger ordren “dagligt”.
De kan stadig ikke sige noget.

Man bliver trukket i løn fra startdatoen.
Man får ikke produktet.
Man betaler alligevel fuldt ud.

Bindingsperioden ændres ikke.
Så hvis man venter i måneder, betaler man bare for mindre tid med produktet.

Hvis man selv finder varen et andet sted, må man ikke købe den, fordi man allerede er bundet.

Så kort sagt:
Ingen leveringstid.
Ingen fleksibilitet.
Ingen løsning.
Kun betaling og automatiske mails.

Det føles lidt som at bestille en iPhone og i stedet få et kursus i tålmodighed.

Til gengæld fungerer løntrækket imponerende præcist. Det er åbenbart det eneste uden forsinkelse.

Lige nu føles det mest som et abonnement på ventetid.

Meget skuffende oplevelse og en ret kreativ måde at forklare, at man betaler for noget, man ikke har fået. Ikke noget jeg vil anbefale

1 février 2026

Reliable IT partner with great service

We've been working with Atea Denmark for our IT needs, and the experience has been consistently excellent. Deliveries have always been fast, which makes a real difference when you're waiting on hardware to get people up and running.

A special shout-out to Christian, who has been incredibly helpful throughout. He's responsive, proactive, and genuinely goes the extra mile to make sure everything is sorted. Whether it's answering questions, following up on orders, or helping us find the right solution, he's been a pleasure to work with.

Beyond Christian, the wider team has been just as impressive. Communication is clear, turnaround times are quick, and there's a real sense that they care about getting things right.

Highly recommended if you're looking for a dependable IT supplier that delivers, both literally and figuratively :D

31 mars 2026

Jeg har fået installeret ladestander…

Jeg har fået installeret ladestander hjemme fra NORLYS ifm. køb af ny bil.
Atea stod for installationen; men desværre faldt teknikkeren ned af stigen i vores stue og smadrede skænk med vores pæne pocelæn.
På trods af utallige rykker har jeg ikke hørt fra ATEA; som åbenbart skulle være ansvarlig for deres teknikkere.

9 mars 2026

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse og for at fortælle om din oplevelse. Vi er meget kede af, at vores teknikers fald fra din stige resulterede i beskadigelser på din ejendom – det er naturligvis helt uacceptabelt, og vi forstår godt din frustration.

Jeg kan se i din sag, at vores kundeservice har været i kontakt med dig allerede på installationsdagen, og at der er en dialog i gang om at finde en god løsning på de skader, der opstod. Desværre trak opfølgningen ud i ca. 2 uger på grund af sygdom i kundeservice – det beklager vi dybt, og vi har internt taget hånd om den del, så det ikke sker igen.

Vi har også sat øget fokus på, at vores elektrikere ikke må benytte kundens stiger eller udstyr, hvis der er nogen risiko for skader. I dette tilfælde sikrede vi hurtigt, at en anden kollega kom ud og færdiggjorde installationen.

Vi vil rigtig gerne fortsætte dialogen med dig, så vi kan få afsluttet sagen til din tilfredshed. Hvis du ikke allerede har hørt fra os i løbet af de seneste dage, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice igen på 70 21 12 74 (hverdage kl. 8-15), så vi kan få det hele på plads.

Tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Med venlig hilsen Mille, e-Mobility Kundeservice

Er det installatører der laver arbejdet, eller...?

Ved installation af ladeboks undrer jeg mig efterfølgende over et par punkter som jeg vil dele med jer.

1 - Der er boret gennem væggen indefra med det største bor, hvilket betyder, at et stort stykke mursten er flækket og faldet af på ydersiden. Dette er forsøgt repareret med noget gummimørtel, men en pæn løsning ved jeg ikke om det kan kaldes.

2 - Låsene går i stykker i låget på boksen hvor hovedledningen går ind i bygningen, da jeres montør skal arbejde. Det er en gammel boks og derfor kan jeg godt forstå at låsene kan knække. Men jeg undrer mig over at man efterfølgende bare sætter låget løst på, uden at informere om, at den ikke er sikker og at boksen nok bør skiftes. Jeg kunne uden problemer tage låget af og havde fri adgang til ledningerne i boksen. Er dog glad for at det ikke er min søn som fandt på at kigge nærmere på dette.

3 - Og så kan jeg nok ikke helt forstå at man ikke, når den ene leder ind i bygningen, tydeligvis har været varm og er irret, ikke rådgiver om at få en elektriker til at se på dette også.

4 - og så vender man den metal beskyttelsesskinne til ledningen, som man monterer uden på huset på hovedet.

Jeg undrer mig noget over fremgangsmåden i alt der her.
Ud over indtrykket af resultatet af selve montagen som ligner? så var min hustru hjemme og til stede hele tiden, da hun sad og arbejdede i rummet ved siden af. Hun kunne uden problemer have modtaget informationer om de problemstillinger bl.a. med en farlig installation, som kom frem under installeringen, så vi ikke selv skulle finde ud af dette efterfølgende.

12 mars 2026

Hej kære kunde,

Tak for din detaljerede anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet problemer med installationen af din ladeboks, og vi tager din henvendelse af udførelse meget alvorligt.

Vi kan desværre ikke umiddelbart finde din sag i vores system ud fra den information, der er tilgængelig her på Trustpilot. Det gør det svært for os at gå i dybden med de konkrete punkter, du beskriver.

Vi vil meget gerne hjælpe dig og få afklaret sagen. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 70 21 12 74 (åbent hverdage kl. 8-15). Når du ringer, bedes du oplyse dit navn, adresse eller ordrenummer, så vi hurtigt kan finde din sag frem og kigge nærmere på det hele.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at blive bedre. Vi ser frem til at tale med dig, så vi kan sikre, at du får den løsning og tryghed, du fortjener.

Med venlig hilsen

Anna, e-Mobility Atea

Dygtige medarbejdere

Der er korte svartider og kompetente medarbejdere både i supporten og i forbindelse tonerbestilling.
Desværre har vi stadig periodisk problemer med, at toner ikke når frem, så vi er nødt til at holde øje med leveringerne, og vi mangler en mulighed for at se track-og-trace for overblikket, eller ville det have været 5 stjerner.

30 janvier 2026

Hurtigt svar på forespørgsel på…

Hurtigt svar på forespørgsel på leverings-status på forbrugsstoffer til printer, hvor vi har været udfordret på opsætning til printerens "egen" genbestillingssystem.

23 janvier 2026

God service og flot arbejde

Jeg fik installeret en ladeboks af Nicolai og er meget tilfreds med hele forløbet. Installationen blev udført professionelt, effektivt og kom til tiden som aftalt. Han var venlig, grundig og tog sig tid til at forklare, hvordan ladeboksen fungerer, hvilket gav en god tryghed.

Alt blev udført pænt og ordentligt, og der var fokus på kvalitet og sikkerhed. En rigtig god oplevelse, som jeg gerne kan anbefale til andre

6 janvier 2026

Dygtig, behagelig og meget kompetent Atea-medarbejder

Yusef Badawey fra Atea yder altid en behagelig og kompetent service og har adskillige gange og til stor fornøjelse hjulpet mig og derved lettet min arbejdsdag.

Stor ros til Yusef herfra 😊

13 janvier 2026

Der er en hel måneds ventetid på af få…

Der er en hel måneds ventetid på at få sat en ladeboks op på en allerede eksisterende installation.
En installation der tager ingen tid.

Synd at de mister kunder til konkurrenterne fordi det ikke kan gøres hurtigere.

30 décembre 2025

Hej Martin
Tak for din feedback, selvom vi naturligvis er ærgerlige over at høre om din oplevelse med ventetiden.

Vi forstår godt din frustration – især når selve installationen er hurtigt overstået på en eksisterende installation. Vi oplever i øjeblikket en meget stor efterspørgsel på vores ladebokse, og kombineret med afvikling af ferie i forbindelse med jul og nytår, har det desværre betydet en længere ventetid, end vi normalt tilstræber.

Vi er i fuld gang med at opskalere vores kapacitet, så vi kan få vores kunder hurtigere i gang med at lade.

Vi vil meget gerne kigge på din sag for at se, om der er opstået en åbning i kalenderen, eller om vi kan finde en løsning til dig. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på lsbooking@atea.dk.

Med Venlig hilsen

Anna Sophia

Atea, e-Mobility

Supergod service med udvist fleksibilitet

Jeg har oplevet supergod service fra Emilie Gilkrog, der har imødekommet vores behov for leverancer af computere med hurtig respons og fleksibilitet.

20 novembre 2025

Réponse : Atea Danmark

Mange tak for rosen Ann. Det er vi meget glade for.
Vi giver rosen videre til Emilie.
Mvh Atea

De springer fra deres ansvar

De springer fra deres ansvar
Vi bestilte ladestander igennem Norlys som benytter sig af ATEA. Deres elektriker var hos os tirsdag og vi opdagede derefter, at vores gulvvarme ikke virkede mere. Vi har haft kontakt til både Norlys og ATEA og i dag 10 dage efter har ATeA oplyst - efter at have undersøgt dem Selv - at det ikke er deres ansvar. Bare et “mærkeligt sammentræf” at have besøg af en af deres elektrikere og vores gulvvarme anlæg brænder sammen samme dag. Uduelig kundeservice. Ingen kan tage stilling til noget og få ting til at ske.

31 octobre 2025

Réponse : Atea Danmark

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft en frustrerende oplevelse.

Vi har forståelse for din ærgerlse over problemerne med gulvvarmen, der opstod i forbindelse med installationen af ladeboksen.

Vi har haft involveret både interne el-eksperter samt en ekstern VVS-specialist for at sikre en grundig og uvildig vurdering af skaden.

Konklusionen fra alle faglige parter er, at skaden er opstået i din eksisterende el-installation.
Vores ansvar dækker udelukkende skader, der er direkte forårsaget af selve ladeboksinstallationen. Vores montører er ikke ansvarlige for tilstanden af skjulte eller ældre el-installationer i boligen. Det er kundens ansvar at sikre, at installationen er klar til den nye opsætning.
Vi kan derfor ikke påtage os erstatningsansvar for skader, der skyldes mangler i jeres egen eksisterende installation.
Derfor er sagen endt som den er. Vi håber at vores forklaring giver mening og at du bliver glad for din ladeboks.

Med venlig hilsen,

ATEA e-Mobility Kundeservice